Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Tzn janse dalej bd sie starac ale zacxynam zyc chce pozwiedzac troche swiata widocznie ktos na gorze ma dla mnie inne plany niz amcierzynstwo
nie przejmuj się....my staramy się 6 cs owulacji niemam to mój choćby litry wlewał to nic to nie da...mam wysoką prolaktynę i dlatego tak jest -
nick nieaktualnypanan12 wrote:nie przejmuj się....my staramy się 6 cs owulacji niemam to mój choćby litry wlewał to nic to nie da...mam wysoką prolaktynę i dlatego tak jest
My sie staramy ponad rok z jedna porażka na koncie.
Na dzis wieczor mamy super plany idziemy na kabarety trochę humor sie poprawi -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zrobiłam dziś test i nie umiem tu wstawić bo słaby Internet ale test dziwny , kreska w strefie kontrolnej i z boku testu jakby się rozlało, czułość 25 @ nie ma , ja zeswiruje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 11:43
11 cykl starań -
Uparciuszek wrote:Dziewczyny zrobiłam dziś test i nie umiem tu wstawić bo słaby Internet ale test dziwny , kreska w strefie kontrolnej i z boku testu jakby się rozlało, czułość 25 @ nie ma , ja zeswiruje
Uparciuszku, ja też świrowałam jak mi się test rozlał, chyba pozostaje jutro zrobić kolejny, kciukam i cierpliwości jeszcze troszkęUparciuszek lubi tę wiadomość
Oleczka ur. 10.06.2017
-
nick nieaktualny
-
Uparciuszek wrote:Negatyw, tamten test musiał być wadliwy, ale nieźle mnie zrobił w balona, zrobiłam o czułości 10 i nic
Ja wszystkie testy o czułości 10 mam negatywne
a beta 830,2 za to na testach 25 mi pokazuje slabą krechę...Uparciuszek lubi tę wiadomość
dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
27.10.2016 (+) beta 830,2