Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uparciuszek wrote:Asiczko a ten rozlany test po jakim czasie ci się pokazał ?Po ilu minutach ?
Ten rozlany chyba po 10 min, bo z początku w ogóle krzywo się wybarwiał, tak jakby go od zewnątrz zalewało, potem pojawił się kontrolny pasek a testowy jak widać na zdjęciu, nie wiadomo czy by się pokazał.Uparciuszek lubi tę wiadomość
Oleczka ur. 10.06.2017
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/002cfd37fb1c.jpg
Ja dla sportu przed chwilą siknęłam i chyba mam zwidy. :pJaguś_7810, Uparciuszek, emi2016 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Pomóżcie rada
Wiem, ze tak się nie robi ale zrobiłam i zaprzata mi to głowę
Zrobiłam ostatnio 2 testy. Pierwszy 2 dni temu od razu był negatywny ale spieszylam się do pracy i zapomniałam wyrzucić. Po powrocie patrzę na niego a tam blada kreseczka. Mówię sobie zdarza się i wyrzucilam. Dziś rano powtórzyła test i znów negatywny (chociaż jak zrobiłam mu od razu zdjęcie i wysłałam koleżance to stwierdziła, ze coś tam widzi) po pewnym czasie znow patrzę i znów blada kreseczka ale napewno ciemniejszy niż na poprzednim teście. Wieeeem powinnam betę zrobić zamiast się zastanawiać ale przez pracę nie mam kiedy.
Czy zaprzatac sobie głowę tymi bladzioszkami które sa po czasie czy dac sobie spokój i spokojnie czekać na @Serduszko... proszę bądź... -
innamorata88 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/002cfd37fb1c.jpg
Ja dla sportu przed chwilą siknęłam i chyba mam zwidy. :pLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
nick nieaktualny
-
Miałam testować najszybciej jutro, ale nie wytrzymałam i zrobiłam to dziś, w ostatnim dniu urodzinowego miesiąca i jest, jest bladzioch!!!! Jestem strasznie podekscytowana! Chyba zacznę chodzić po ścianach z radości
asiczka11, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziś ten TEN poniedziałek! Ja niestety, nie mam czego testować, bo @ już rządzi moim układem rozrodczym.
Trzymam kciuki za wszystkie sikające!
innamorata88 - powtarzaj test, jak najszybciej. Ja widzę delikatną drugą kreskę!
Patuchna - Ty też powtórz test, na pewno nie zaszkodzi. A może akurat będzie tym razem wielki pozytyw? -
asiczka11 wrote:Ten rozlany chyba po 10 min, bo z początku w ogóle krzywo się wybarwiał, tak jakby go od zewnątrz zalewało, potem pojawił się kontrolny pasek a testowy jak widać na zdjęciu, nie wiadomo czy by się pokazał.11 cykl starań
-
innamorata88 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/002cfd37fb1c.jpg
Ja dla sportu przed chwilą siknęłam i chyba mam zwidy. :p
Ojesu, inwazja rozlanych testów, kapiemy tam chyba tyle kropli bo bardzo chcemy żeby się pokazało Trzymam kciuki, może coś jest na rzeczy
Uparciuszek wrote:Kochana dajesz mi nadzieję tylko te krwawienie ach wezmę dziś w pracy zrobię następny test ale krwawienie się nie rozkręca, wiecie dziewczyny jak mnie to denerwuje bo nie wiem o co chodzi , temp co prawda się znów podniosła ale boli mnie od wczoraj ucho więc to może być na tej podstawie , och ... Umrę z tej niepewności
Żeby nie było, że to wszystko moja wina!Oleczka ur. 10.06.2017
-
nick nieaktualny