Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
balladyna26 wrote:zdaje sobie sprawe ze moga byc powikłania..w medycynie nic nie ma na 100%...tak inaczej jak wiesz co i jak moze byc.
teraz akurat nie bo staram sie unikac produktów co maja duza zawartosc cukru i czuje sie dzieki temu lepiej...krzywa cukrowa mialam i wyszły wszystko prawidłowo..a lat mam 26..
Jeżeli krzywa wyszła ok, to po prostu musisz się pilnować i będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
a ja wchodzę tu i czytam Wam wciąż co godzinę jakby to mi miało pomóc w zapłodnieniu:D i sikam sama z siebie tak jakbyście mi miały napisać:" tak jesteś w ciąży!" i już bym była łahaha. jak ten cykl juz hcyba i tak na straty, mąż na wyjeździe, jajniki i brzuch bolą wciąż itp, więc ta owu była chyba późno.;/
-
mycha89 wrote:zaraz po owu czyli już na drugi dzień po czy to trwa..? wczoraj miałam 17dc bóle podbrzusza, ból jajnika, biegunka, szyjka mega otwarta i śluz galareta, dziś 18dc mam już szyjkę niżej, śłuz przeźroczysty cienki, rwie się już po cm taka woda bardziej niż galareta.. chyba nici co? a myślałam,że owu miałam 14-15dc...
mycha89 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Ja w weekendy kawy nie piję, tylko w pracy. Idę zaraz pobiegać, muszę w końcu zrzucić kilka kilo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się wstrzymuję z kawą na razie, bo po wypiciu herbaty z cytryną jest mi niedobrze... Chyba zaczynam źle reagować na metforminę, bo ostatnio prawie codziennie rano jest mi niedobrze. Myślałabym, że jestem w ciąży, ale w tym cyklu nie ma na to szans, a męczy jak szalone...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 11:45
-
nick nieaktualny
-
witajcie;)
Mnie w pierwszej ciąży już 9dpo (bo była Wigilia to wiem dokłądnie dzień) odrzucały wszelkie zapachy, miałam wypieki i mega trądzik, co nigdy nie mam. taką pokrzywkę. do tego mega wzdęcia i gazy. ale za cholerę nie pamiętam śluzu. dopiero od plamienia owulacyjnego go kontrolowałam;/ odrzucało mnie na słodycze, ciągnęło na wszystko co ostre i kwaśne. kawa mi smakowała normalnie. i to jeszcze przed terminem @ wszystko i utrzymywało się do końca ciąży. mama i teściowa od razu się zczaiły, a ja,że nie! a jednak byłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 13:25