Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Buulkaasia ja też miałam w tym miesiacu plamienie łacznie z bólem jajników w czasie domniemanej owulacji , mi też lekarz powiedział ze to może zwiastować owulacje. Biorę suplement inofem i zdarzyło mi się to dopiero pierwszy raz , takie bóle i plamienie dlatego jestem dobrej myśli, zobaczymy
bulkaasia lubi tę wiadomość
11 cykl starań -
Witajcie ja też będę testować w październiku, nie chcę wcześniej bo każdy negatywny test jest trudny .... Miałam prawdopodobnie owulację 17-18 września. Więc zacznę testowanie 1-2 października. Może uda się przy tym cyklu...Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki :*
Od wczoraj córka chora wygląda na to że miała zatrucie pokarmowe i ostatnia piątka wychodzi przez co ma stan podgorączkowy ehh. Ją natomiast zaraziła się od męża katar ból gardła i głowy. Owu pewnie w sobotę więc jedyna szansa na przytulanki to w nocy o północy w wsrode. Jak się nie uda to trudno...
Ją już nie patrzę na urojenia przed @ w 2 cs starań byłam na bank pewna że się udało i oczywiście przyszła @ jedynie pozytywny test da mi pewność. -
nick nieaktualnya u mnie iskierka nadzieji, bo z temp. 37,23 wczoraj wskoczyła mi na 36,88 a dzisiaj znowu się podniosła do 37,10 - wmawiam sobie dalej, że to spadek implantacyjny był w tym tygodniu wszystko się wyjaśni. Szkoda, że w głowie nie ma pstryczka on/off -odnosnie myslenia o ciąży i doszukiwaniu się znaków na niebie i ziemi. Byłoby fajniej.
balladyna26, zubii, mycha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok, a ja nie wiem o co chodzi. Wydaje mi się, że nie miałam owulacji, ovufriend wyznaczył mi na 7 dni temu, niby szyjka była wyżej, ale śluz tyko przez 2 dni. A dziś plamienie. Nie czaję. Albo @ albo implantacja ?? Ale jak ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 16:21
-
Nisia2901 wrote:Ja testuje 1.10
W ogole w tym cyklu mialam bardzo szybko owulacje bo juz w 7 dniu cyklu. Dzis mija 22 dzien cyklu, rano robilam test owulacyjny i wyszedl pozytywny po 10 minutach co o tym sadzic ?
W poprzednim cyklu miałam kreskę na owu moim zdaniem to nic nie znaczy. -
nick nieaktualnyUparciuszek wrote:Balladyna dzięki:) Tobie też życzę powodzonka, ja miałam cykle 28 dniowe a teraz przy tym inofem wydłyużyły się na 32-33. Emi ja miałam biorąc inofem pierwszy raz że w czasie owulacji lekkie plaminie w śluzie