Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jeszcze raz ja seria głupich pytań czy podczas brania lutki zdarzały się Wam plamienia po owulce? Patrzyłam chwilę temu jak tam szyjka - patrzę, a tu śluż koloru kawa z mlekiem. Tempkę też mierzyłam 2h wcześniej niż zwykle, więc wynik przekłamany, ale też niższy niż np w 2dpo.
bertha lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Dziewczyny, jeszcze raz ja seria głupich pytań czy podczas brania lutki zdarzały się Wam plamienia po owulce? Patrzyłam chwilę temu jak tam szyjka - patrzę, a tu śluż koloru kawa z mlekiem. Tempkę też mierzyłam 2h wcześniej niż zwykle, więc wynik przekłamany, ale też niższy niż np w 2dpo.
Mi osobiscie nigdy sie plamienia nie zdarzały. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Nie ma co się bać musisz przeciez pieknie zamknąć wrześniówkiMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny cos mnie dzis rano tknęło żeby zrobic test ciazowy i zrobiłam...wyszla druga kreska bledsza ale jest widoczna. Czyli chyba sie udało! Z jednej strony się cieszę a z drugiej jestem przerazona przeszłam już dwa poronienia w 6 tygodniu l. Moj gin powiedział że jak tylko bede miala pozytywny test to mam do niego pojsc po tabletki na podtrzymanie. Już teraz biore luteine.
Wiecie co najgorsze w tym miesiacu stracilam pracę i tym faktem też jestem przerazonaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 10:30
Kasiak621 lubi tę wiadomość
-
Inna ja w tym cyklu też miałam jednorazowy śluz w tym kolorze, w dniu który by pasował na zagnieżdżenie:)
Nisia2901 - gratuluję 2 kreseczek i trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło. Jesteś jeszcze w okresie wypowiedzenia? Bo jeśli tak, to nie możesz zostać zwolniona. -
nick nieaktualnyNisia2901 wrote:Dziewczyny cos mnie dzis rano tknęło żeby zrobic test ciazowy i zrobiłam...wyszla druga kreska bledsza ale jest widoczna. Czyli chyba sie udało! Z jednej strony się cieszę a z drugiej jestem przerazona przeszłam już dwa poronienia w 6 tygodniu l. Moj gin powiedział że jak tylko bede miala pozytywny test to mam do niego pojsc po tabletki na podtrzymanie. Już teraz biore luteine.
Wiecie co najgorsze w tym miesiacu stracilam pracę i tym faktem też jestem przerazona
O matko!!! Co za owocny miesiąc gratuluję!!!
A Tobie kochana nie wolno się denerwować. Wiem, że po takich przejściach to bardzo trudne ale dasz rade bo silna z Ciebie babka szybciutko umswiaj się do gin i on Ci pomoże, tym razem wszystko się uda!!!! Dbajcie o siebie i rośnijcue zdrowo -
Agniechaaaa wrote:Ale by było cudownie
Ja to bym chciała godnie zakonczyc chociaż ten rok :pMikołaj 25.04.2011
-
tutusia wrote:Inna ja w tym cyklu też miałam jednorazowy śluz w tym kolorze, w dniu który by pasował na zagnieżdżenie:)
Nisia2901 - gratuluję 2 kreseczek i trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło. Jesteś jeszcze w okresie wypowiedzenia? Bo jeśli tak, to nie możesz zostać zwolniona.Mikołaj 25.04.2011
-
Nisia2901 wrote:Dziewczyny cos mnie dzis rano tknęło żeby zrobic test ciazowy i zrobiłam...wyszla druga kreska bledsza ale jest widoczna. Czyli chyba sie udało! Z jednej strony się cieszę a z drugiej jestem przerazona przeszłam już dwa poronienia w 6 tygodniu l. Moj gin powiedział że jak tylko bede miala pozytywny test to mam do niego pojsc po tabletki na podtrzymanie. Już teraz biore luteine.
Wiecie co najgorsze w tym miesiacu stracilam pracę i tym faktem też jestem przerazona