Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
własnie skończyłam sesję i moi klienci śmiali się,że potwierdzają, że teoria planowania płci z terminem owulacji się u nich potwierdziła:D tylko cholera ja za daleko na pewno znów próbowałam.. i mówili,że słyszeli o innej, oczywiście mitycznej teorii, że jeśli żona chce dziecka to będzie córa:D a jeśli to mąż pierwszy zaproponuje to syn. więc tak czy siak obie teorie u mnie córę wróżą tylko obrączki mi się nigdy nie sprawdziły.. chiński kalendarz też nie;p
-
nick nieaktualny
-
Oktawka wrote:Anet85 - Cześć , ja też testuje 2-giego
mycha89 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Cześc Dziewczyny, ja też zatestuje w Październiku tylko jeszcze sie zastanawiam kiedy. Gin kazał mi zrobic Bete jeszcze jak biore Luteine i tak myśle że zrobie bete albo 30.09 to bedzie 9 dp ovu albo 3.10 to bedzie 12 dp ovu( ostatni dzien luteiny).No zobaczymy :)Trzymam za Was kciuki:)Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Dziewczyny czy Wam ten weekend też tak błyskawicznie zleciał? Szkoda, że jutro już poniedziałek..
-
summer86 wrote:Dziewczyny czy Wam ten weekend też tak błyskawicznie zleciał? Szkoda, że jutro już poniedziałek..Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
toto, no to idealnie trafiliście! Trzymam kciuki, niech się tam teraz wszystko ładnie rozwija i zagnieżdża.
U mnie owu w piątek. Chociaż zastanawiam się czy się nie przesunie, czytałam, że na niektórych tak działa ovarin/inofem. Ostatnia szansa na działanie w czwartek rano. -
nick nieaktualny
-
Weekend zleciał jak zawsze za szybko. Ja dziś na no spie. Ból straszny podbrzusza, siedzieć nie mogłam tylko leżeć, masakra jakaś
Test owulacyjny mega pozytywny, mąż chce przytulanki a ja taka obolała ehhh...
Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie i życzę spokojnej nocy... -
nick nieaktualnyWitam Serdecznie.
Pozwolicie, że się dołączę ?
Podjęliśmy decyzje o drugim Maleństwie, ale to dopiero pierwszy miesiac starań.
Czekamy teraz na testowanie ok 6/7.10 choć powiem szczerze, że nie wierze by tak szybko mogło się udać. Czy Wam też po owu dni tak się ciągną ?? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny w poniedziałek ...
Co za masakra ;( ja chce juz piatek jestem padnięta, kepsko spałam.... Sny dzis dawały w kość, wszystkie koleżanki przyjechały do mnie z dziećmi i zaczęły wypytywać kiedy w końcu zdecydujemy sie na dziecko. Chyba każda z Nas znanym zarabiamy moment przesłuchania. Chwała, że to był tylko sen. Juz wyczekuje godziny 15 i popołudniu bede odżywiać a jak u Was początek tygodnia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny