Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, która jeszcze jest na clo?
U mnie wygląda to tak:
Magnez b6
Koenzym q10 - do owulacji
Acard
Euthyrox
Femibion natal
Clostilbegyt - od dzisiaj 5 dni 4 tabletki na dobę
Estrofem - Po skończeniu clostilbegytu 2 tabletki na dobę do zastrzyku z Ovitrelle
Po owu - duphaston
Czy tylko mnie tak faszerują?
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna, u mnie na razie all natural, czyli biore co sobie wymyslilam - kwas foliowy, wiesiolek, MgB6... zobaczymy co sie zmieni po jutrzejszym endokrynologu
Zadzwonił do mnie wlasnie lekarz z Medicoveru, żebym pojechala na izbe przyjec skoro mam bolesne to krwawienie, zeby sprawdzili czy wszystko okej i wykluczyli ciaze pozamaciczna...no sama nie wiem czy jest sens Rano faktycznie czułam się słabo, aż do omdlenia praktycznie - ale teraz jakby lepiej...Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualnyKochana ja biorę co 2dni 1/3 tab norprolac na moja podwyższona prolaktyne
Potem
Od 3dc przez 5dni clo 4tab na dobę
Od 8dc zastrzyki na wzrost pecherzykow 4dni
12dc zastrzyk na pękanie (dawka podwójna)
Od 15dc luteina dopochwowa przez 10dni 1 tab
W takim Zestawie udało mi sie zajść
Teraz wiem ze na pewno bede miała większa dawkę luteiny po....
Juz czekam na @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Hej i ja sie dopisuje dzisiaj przyszła @ więc kolejne sikanie na patyk 7.10 hehe 9.10 to ur mojego męża wiec moze akurat bedzie prezent
-
Agniechaaaa wrote:Kochana ja biorę co 2dni 1/3 tab norprolac na moja podwyższona prolaktyne
Potem
Od 3dc przez 5dni clo 4tab na dobę
Od 8dc zastrzyki na wzrost pecherzykow 4dni
12dc zastrzyk na pękanie (dawka podwójna)
Od 15dc luteina dopochwowa przez 10dni 1 tab
W takim Zestawie udało mi sie zajść
Teraz wiem ze na pewno bede miała większa dawkę luteiny po....
Juz czekam na @
Gonal f bierzesz? W jakiej dawce?
No właśnie ja też opatentowałam z moją gin zestaw idealny tylko tym razem dokooptowałyśmy Estrofem na słabe endo. Mam nadzieję, że ten wymęczony cykl będzie już tym ostatnim. No a dupka mam brać tym razem aż do wrednej @. Leczycie się w klinice?Mikołaj 25.04.2011
-
MisiaZ88 wrote:Inna ja jestem już tylko na clo, wiesiołek do owu i kwas foliowy
A Twój w końcu zbadał żołnierzyki??
Heh daj spokój stwierdził, że po faszerowaniu go cynkiem i selenem i tak mu się poprawiło, bo 2 biochemy z powietrza się nie wzieły. I tyle go widzieli na badaniach.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Nic na pęknięcie?
Heh daj spokój stwierdził, że po faszerowaniu go cynkiem i selenem i tak mu się poprawiło, bo 2 biochemy z powietrza się nie wzieły. I tyle go widzieli na badaniach.
Nie, na pęknięcie nic nie dostałam. Chyba stwierdzili, że skoro miałam swoją owu i pęcherzyki pękały to clo tego nie zmieni I oby tak zostało
A to uparciuch ten Twój mąż mój już 2 razy badał i to on za mną łaził i mówił, że może pójdzie się zbadać -
No ja sama nawet uznalam, ze skoro teraz była biochemiczna to chyba te plemniki działają? :p i przestałam mojego chwilowo nakłaniać.
A ja siedze przed oddziałem gin-położn. i czekam na badanie. Bez sensu, pewnie bede czekać kilka godzin..a szpital istny PRL :oinnamorata88 lubi tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
MisiaZ88 wrote:Nie, na pęknięcie nic nie dostałam. Chyba stwierdzili, że skoro miałam swoją owu i pęcherzyki pękały to clo tego nie zmieni I oby tak zostało
A to uparciuch ten Twój mąż mój już 2 razy badał i to on za mną łaził i mówił, że może pójdzie się zbadać
No u mnie po clo był problem, przerastały i pękały jak już prawdopodobnie były za stare
A daj spokój nie mam do niego siły. Hehehe Twojemu to widzę się chyba spodobało - muszą mieć dobrze wyposażoną biblioteczkę może mojemu też spróbuję zrobić reklamę pokoiku zwierzeń i z ciekawości pójdzie
toto po co oddział?Wojcinka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Gonal f bierzesz? W jakiej dawce?
No właśnie ja też opatentowałam z moją gin zestaw idealny tylko tym razem dokooptowałyśmy Estrofem na słabe endo. Mam nadzieję, że ten wymęczony cykl będzie już tym ostatnim. No a dupka mam brać tym razem aż do wrednej @. Leczycie się w klinice?
Po pracy sprawdzę w notesie to Ci odp no teraz juz nie pamietam to był zestaw w kwietniu brany -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:No u mnie po clo był problem, przerastały i pękały jak już prawdopodobnie były za stare
A daj spokój nie mam do niego siły. Hehehe Twojemu to widzę się chyba spodobało - muszą mieć dobrze wyposażoną biblioteczkę może mojemu też spróbuję zrobić reklamę pokoiku zwierzeń i z ciekawości pójdzie
toto po co oddział?
Mój to potraktował zadaniowo Nawet dał sobie zrobić usg u androloga
Ja nie wiem czemu oni się tak wzbraniają, przecież to czysta przyjemnośćinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Chyba też się na dniach przeniosę do was dziewczyny..
Wygląda na to, że nici z tego cyklu Dziś na USG pęcherzyk 25 mm na lewym jajniku, a przecież w 10 dc na USG (u innego lekarza) był pęcherzyk 21 mm też z tego jajnika.. chyba niestety tamten nie pękł, bo podwójna owu raczej niemożliwa. Test owu zrobiłam po powrocie do domu - negatywny... załapałam mega doła. A OF niby wyznaczył owulcję w 12 dc, tak jak z reguły miewam..