Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:
toto po co oddział?
Ginekolog do ktorego zadzwonilam (no dobra, moze przypanikowalam jak rano bylam taka mdlejaca i slaba) powiedzial, ze mam albo isc na bete i usg osobno w medicoverze u nich, ale najlepiej jechac na izbe przyjec i od razu mi na oddziale to sprawdza - chodzilo o wykluczenie ciazy pozamacicznej. Co sie okazalo - na oddziale po wykonaniu USG chcieli mnie polozyc, mialabym tam zostac do jutra albo i lepiej! cos im sie nie podobalo na jajniku, co moglo byc albo ciaza albo cialkiem zoltym w tym lepszym wypadku :o poporosilam zeby jednak tego nie robili i powiedzialam, ze wole na wynik bety poczekac nawet i 3 godz w korytarzu, byle mnie nie kladli na oddzial (jutro musze pracowac). Beta byla po godzinie, wynik 9 - uznali, ze skoro spadla to nie moze byc AZ TAK zle, wskazanie - kontrola hcg za 2-3 dni i USG dodatkowo. Nastepnym razem na wlasna reke bym po prostu powtorzyla bete a nie takie zamieszanie robicStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MisiaZ88 wrote:Inna byłaś na usg?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Dopiero w przyszłą środę, ale strasznie mnie ciągnie lewa strona - w ostatnich dwóch cyklach było kropka w kropkę to samo. Po clo czuję się strasznie w końcu 4 tabletki na dobę niestety dają się we znaki - jeszcze 3 dni.
Oby Twoje cierpienie się opłaciło !! Tak jak masz w opisie, do 3 razy sztuka -
MisiaZ88 wrote:Oby Twoje cierpienie się opłaciło !! Tak jak masz w opisie, do 3 razy sztukaMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A ja muszę sie kontaktować z moim gin cholerna @ nie chce przyjść znowu bedzie wywoływanie buuuuuu juz mam dość
Sprawdziłaś może jakie zastrzyki dostawałaś na wzrost pęcherzyków?Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Nie lubię
Sprawdziłaś może jakie zastrzyki dostawałaś na wzrost pęcherzyków?
Menopur brałam na wzrost po clo (przez 3dni) a na pęknięcie pregnyl (podwójna dewka).
Po dawcę 4tab clo na dobę miałam 4male pecherzyki, po zastrzykach piękne urosły 3 no i zastrzyk na pęknięcie i poszło
Juz bym chciała zacząć... Od czerwca czekam na tan dzien a tu malpiszonka ma mnie gdzieś eh chociaż wole sie na nic nie nastawiać bo nam udało sie w cyklu który skakałam na niepowodzenie nim sie zaczął -
Agniechaaaa wrote:Menopur brałam na wzrost po clo (przez 3dni) a na pęknięcie pregnyl (podwójna dewka).
Po dawcę 4tab clo na dobę miałam 4male pecherzyki, po zastrzykach piękne urosły 3 no i zastrzyk na pęknięcie i poszło
Juz bym chciała zacząć... Od czerwca czekam na tan dzien a tu malpiszonka ma mnie gdzieś eh chociaż wole sie na nic nie nastawiać bo nam udało sie w cyklu który skakałam na niepowodzenie nim sie zaczął
Aaa bo u mnie to już ostatni rzut clostilbegytu. Nie widzę czy mi odpowiedziałaś (piszę z telefonu ) Leczycie się w klinice?Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
My po wczorajszych, ponownych badaniach nasienia zdecydowaliśmy sie na IUI, jutro ide na HSG. Będę tutaj z Wami, ale nie nastawiam sie na ten cykl, inseminacja najwcześniej w kolejnym wiec ten poniekąd spisuje na straty.
Inna, widzę ze masz nadal problem z wysłaniem swojego na badania moze spróbuj mu wytłumaczyć ze biochemy często sa wynikiem złej jakości plemników. To ze dopływają nie znaczy jeszcze ze maja prawidłowa morfologię. Ile musisz razy przez to przejść zeby zrozumiał ze spuszczenie sie do kubka to nic strasznego ja na prawdę żałuje ze nie posłałam swojego na badania profilaktycznie na początku starań... Kto wie moze właśnie zbliżałby sie termin porodu... A tak to 12cs i nadal dupa -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Aaa bo u mnie to już ostatni rzut clostilbegytu. Nie widzę czy mi odpowiedziałaś (piszę z telefonu ) Leczycie się w klinice?
Nie nie w klinice, prywatny gabinet. Aczkolwiek mój Pan ginekolog pracuje w klinice macierzyństwo w Krakowie i jeżeli cos zawsze Nam daje skierowanie. Jak np w przypadku gdy mój M robił badania -
innamorata88 wrote:Dziewczyny, która jeszcze jest na clo?
U mnie wygląda to tak:
Magnez b6
Koenzym q10 - do owulacji
Acard
Euthyrox
Femibion natal
Clostilbegyt - od dzisiaj 5 dni 4 tabletki na dobę
Estrofem - Po skończeniu clostilbegytu 2 tabletki na dobę do zastrzyku z Ovitrelle
Po owu - duphaston
Czy tylko mnie tak faszerują?
Inna, pisałaś kiedyś o tym co wpłynęło u Ciebie na endometrium. U mnie w zeszłym cyklu 2dpo miało 7,2. Z suplementów w 1 fazie tylko wiesiołek i kwas foliowy, no i wino na początku cyklu. Myślę, co dołożyć w tym miesiącu -bo estrofemu mi nikt nie da tak myślę...Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
FET 09/2021
toto, pytanie nie do mnie, ale słyszałam o rybach i migdałach na endometrium, jednej znajomej w połączeniu z czerwonym winem co drugi dzień bardzo pomogły
-
summer86 wrote:toto, pytanie nie do mnie, ale słyszałam o rybach i migdałach na endometrium, jednej znajomej w połączeniu z czerwonym winem co drugi dzień bardzo pomogły
O, o migdałach zapomniałam! Ryby muszę wdrożyć, jakoś nie widzi mi się non stop jeść ryb ale jak mus to mus...Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
FET 09/2021
nick nieaktualny
-
ja już zaczynam wariować, chciałabym mieć jasność.. a tu jeszcze 5 dni czekania. Korci mnie, żeby jutro zatestować.. Wiem, każda z Was to zna. Jakoś wyjatkowo ciężko ten cykl przechodzę..