Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
inna, zatem kibicuję Twojemu endo i lewemu jajnikowi Tak jak piszesz, do trzech razy sztuka. Daj znac jutro!
A u mnie testowanie to raczej formalność. Wygląda na to, że pęcherzyk nie pękł - w 10 dc miałam USG u nowego gina i był pęcherzyk 21 mm w lewym jajniku, w 20 dc przy owu wyznaczonej 12 dc na USG u starego gina pokazał się pęcherzyk 25 mm też w lewym jajniku. Stary gin stwierdził, że owu jeszcze nie było.. no ale testu owu i tempka niby potwierdziły w 12 dc. -
nick nieaktualnyNa pewno endo bedzie piękne i pecherzyki tez.
Ja załamka na wieczor tydzień spóźnia sie @ wiec oznacza to, ze trzeba znów ją wywołać pózniej znowu czekać aż nadejdzie i zaczynamy clo ;( wiec testowanie na pewno przesunie sie na koniec miesiąca najwcześniej ;( a ze watpie aby pierwsze próby po poronieniu zakończyły sie sukcesem juz moge październik spisać na straty ;( masakra -
Ewela, u mnie ze śluzem słabo - takiego typowo płodnego jest mało, ale obserwuje go tuż przed owu.
Agniecha.. wcale pierwszy nie musi być spisane na straty, nie nastawiaj się negatywnie, bo to nie pomoże. Przypomnij sobie o dziku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 20:57
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Ewela, u mnie ze śluzem słabo - takiego typowo płodnego jest mało, ale obserwuje go tuż przed owu.
Agniecha.. wcale pierwszy nie musi być spisane na straty, nie nastawiaj się negatywnie, bo to nie pomoże. Przypomnij sobie o dziku!
Ha dzieki pomogło szczerze to jak juz sie uśmiechnę to juz lepiej a dzieki Tobie mam banana na ustach -
Dziękuję Dziewczyny dam znać co w trawie piszczy
Ewela u mnie ze śluzem to lipa - taki mega rozciągliwy to na dzień, dwa przed owu. A tak to suchutko.
summer86 no miałam w zeszłym cyklu to samo 2 niepęknięte, a z tyłu był jeszcze jeden niewidoczny na usg. Może u Ciebie było podobnie?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88, oby, bardzo bym tego chciała. Jak temperatura wzrośnie to jutro lub w sobotę zatestuję.
Jeśli nie - czekam do @ i zaczynam działać z HSG (wymazy itd.). HSG muszę prywatnie robić plus wizyty prywatne, no ale trudno, laparoskopii chyba za bardzo się boję. Nigdy w szpitalu jeszcze nie byłam, a to się wiąże ze znieczuleniem ogólnym. Plus mój mąż jakoś mnie zniechęca do laparoskopii, twierdzi że za wcześnie na takie rzeczy..innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Melduję biel vizira na porannym teście, czekam zatem cierpliwie do poniedziałku na @ i oficjalnie witam się z październikiem.
Szanse na październik niestety niskie, bo owu wypadnie mi w delegacje wie szansa na starania będzie dzień przed i dzień po owu. -
summer86 wrote:Melduję biel vizira na porannym teście, czekam zatem cierpliwie do poniedziałku na @ i oficjalnie witam się z październikiem.
Szanse na październik niestety niskie, bo owu wypadnie mi w delegacje wie szansa na starania będzie dzień przed i dzień po owu.
Kurcze może jednak cię zaskoczy i będzie szybciej.
@ się kończy po cichu liczę ze owu będzie o dwa dni szybciej !
Inna to do dzieła i czekamy na piękne II kreski tym razem nie testuj tak szybko :* -
nick nieaktualnyWłaśnie sie mega wkurzyłem wizyta u lekarza na 28.09... Czyli znowu czekanie bez sensu. Mój lekarz to dobry specjalista nawet można powiedzieć genialny ale z tymi terminami to jakiś koszmar a o kontakcie telefonicznym można zapomnieć... A ten kontak tel to mega ważna sprawa..... Chyba czas poszukać nowego specjalisty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
balladyna, na razie na luzie czy mierzysz temperaturę i sprawdzasz owu?
W każdym razie powodzenia, abyś tych cykli starań miała jak najmniej. -
nick nieaktualny