Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justa. wrote:Zaczęłam dzisiaj nowy cykl, więc też będę testować pod koniec października. Jestem strasznie ciekawa jak moje jajniki zareagują na Clo i jak ten cykl będzie wyglądał.
Ja czuję to samo Będzie wyglądał zielono, musijusta. lubi tę wiadomość
-
Hej! Nie było mnie parę dni i teraz nie potrafię nadrobić zaległości w czytaniu! Ale się rozkręciłyście!
Witam wszystkie nowe październikowe staraczki im nas więcej tym lepiej, będzie więcej powodów do radości!
A ja chyba przegapilam owulację ale jestem na siebie zła. Zaczęłam robić testy owu od 10dc. W pierwszy dzień już wyszła dość wyraźna kreska ale stwierdziłam że to za szybko bo zwykle owu mam koło 16dc (ostatnio w 18dc). Tyle że później z każdym kolejnym dniem kreska była coraz slabsza a dzisiaj juz praktycznie niewidoczna i mam skok temperatury (w13dc) myślicie że owu mogła się az tak pospieszyć?!
A oczywiście przytulanki były tylko raz-wczoraj. Więc pewnie nic z tego nie będzie w tym miesiącu może jeszcze dzisiaj uda się coś postarać, ale to pewnie już za poźno.
Grrrr zawsze musi coś pójść nie tak!
-
nick nieaktualnymalka wrote:Hej! Nie było mnie parę dni i teraz nie potrafię nadrobić zaległości w czytaniu! Ale się rozkręciłyście!
Witam wszystkie nowe październikowe staraczki im nas więcej tym lepiej, będzie więcej powodów do radości!
A ja chyba przegapilam owulację ale jestem na siebie zła. Zaczęłam robić testy owu od 10dc. W pierwszy dzień już wyszła dość wyraźna kreska ale stwierdziłam że to za szybko bo zwykle owu mam koło 16dc (ostatnio w 18dc). Tyle że później z każdym kolejnym dniem kreska była coraz slabsza a dzisiaj juz praktycznie niewidoczna i mam skok temperatury (w13dc) myślicie że owu mogła się az tak pospieszyć?!
A oczywiście przytulanki były tylko raz-wczoraj. Więc pewnie nic z tego nie będzie w tym miesiącu może jeszcze dzisiaj uda się coś postarać, ale to pewnie już za poźno.
Grrrr zawsze musi coś pójść nie tak!
Moze akurat wstrzeliliscie sie!!! Spokojnie
-
Agniechaaaa wrote:Moze akurat wstrzeliliscie sie!!! Spokojnie
Oby Agniechaaaa! Bo tak to jest ze staraniami, że jak nie trzeba było to seks co drugi dzien byl, a jak już jest wyznaczone co i jak to jakoś się wszystkiego odechciewa zero spontaniczności. Tylko pierwsze dwa cykle było zabawnie
-
nick nieaktualnymalka wrote:Oby Agniechaaaa! Bo tak to jest ze staraniami, że jak nie trzeba było to seks co drugi dzien byl, a jak już jest wyznaczone co i jak to jakoś się wszystkiego odechciewa zero spontaniczności. Tylko pierwsze dwa cykle było zabawnie
Wiem, woem bardziej to mechaniczne niż uczuciowe. Dlatego ja teraz trochę podgrzewam atmosferę, bielizna, świeczki, nawet głupkowate prowokujące smsy hihihi byle zeby urozmaicić a nie działać jak robot -
Agniechaaaa wrote:Wiem, woem bardziej to mechaniczne niż uczuciowe. Dlatego ja teraz trochę podgrzewam atmosferę, bielizna, świeczki, nawet głupkowate prowokujące smsy hihihi byle zeby urozmaicić a nie działać jak robot
Zawsze to jakis pomysł. Idę zapalic swieczki, mąż zaraz powinien wrócić zobaczymy jak zareaguje
-
nick nieaktualny
-
Mój luby też mówi, że cała radosc z seksu prysla bo wszystko jest pod presją i wyznaczone dni. Czasem to aż się nie chce ale trzeba swoje przecierpieć i wytrwałości wiele aby osiągnąć wyznaczony cel
Dlatego moje drogie Panie nogi do góry i działamy!!!bertha, Uparciuszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Mój luby też mówi, że cała radosc z seksu prysla bo wszystko jest pod presją i wyznaczone dni. Czasem to aż się nie chce ale trzeba swoje przecierpieć i wytrwałości wiele aby osiągnąć wyznaczony cel
Dlatego moje drogie Panie nogi do góry i działamy!!!
Nogi w szpilkach do góry hihihi juz czekam na mojego no chyba ze @ wpadnie pierwsza hihihi -
nick nieaktualnybulkaasia wrote:No szpilki jak najbardziej, sexy bielizna i facet od razu się rozochoci
Ok taaaak. Szkoda ze akurat wersja szpilki i kolacja w bieliźnie u Nas ma zadkie przeniesienie. Mieszkamy z rodzicami w jednym domu no ale coz zawsze zostaje fajna bielizna w sypialni, świeczki i bajerka przez telefon zawsze to pobudza -
U nas też tak jest z sexem, jak jest już wyznaczony dzień owulacji to brakuje nam spontaniczności...znam to uczucie . Takie czekania na oulację...
Zmieniam dzień testowania. Byłam dzisiaj u gina. i jest pół na pół może okres a może ciąża. Jest mały pęcherzyk 2 mm ( ale może to być polip który mi się zmniejszył). Endometrium 17 mm. Mam zrobić betę w sobotę, a jutro zrobię test płytkowy. Nie wytrzymam do niedzieli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 22:10
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Agniechaaaa wrote:Ok taaaak. Szkoda ze akurat wersja szpilki i kolacja w bieliźnie u Nas ma zadkie przeniesienie. Mieszkamy z rodzicami w jednym domu no ale coz zawsze zostaje fajna bielizna w sypialni, świeczki i bajerka przez telefon zawsze to pobudza
My też lubimy tak się ponakrecac smsami a wieczorem czekamy aż dzieciaki zasną by się zabawić
Anet85 to trzymam &&&& za dwie krechy!!! Daj znać jutroAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:To faktycznie poszaleć za bardzo nie ma jak ale ważne, że są chęci.
My też lubimy tak się ponakrecac smsami a wieczorem czekamy aż dzieciaki zasną by się zabawić
Anet85 to trzymam &&&& za dwie krechy!!! Daj znać jutro
Grunt, ze dajemy rade a teraz obiecałam sobie ze bedzie jeszcze fajniej niech Mężuś wie jaką ma świetna zonę -
Anet85 wrote:U nas też tak jest z sexem, jak jest już wyznaczony dzień owulacji to brakuje nam spontaniczności...znam to uczucie . Takie czekania na oulację...
Zmieniam dzień testowania. Byłam dzisiaj u gina. i jest pół na pół może okres a może ciąża. Jest mały pęcherzyk 2 mm ( ale może to być polip który mi się zmniejszył). Endometrium 17 mm. Mam zrobić betę w sobotę, a jutro zrobię test płytkowy. Nie wytrzymam do niedzieli...[/QUOTE
Trzy mam kciuki, daj znać jak wyszedł test. ] -
nick nieaktualny
-
bulkaasia wrote:Mój luby też mówi, że cała radosc z seksu prysla bo wszystko jest pod presją i wyznaczone dni. Czasem to aż się nie chce ale trzeba swoje przecierpieć i wytrwałości wiele aby osiągnąć wyznaczony cel
Dlatego moje drogie Panie nogi do góry i działamy!!! -
nick nieaktualny