Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemi2016 wrote:'
Ładnie pnie się ku górze ! Chyba coś z tego będzie Było ?
Było było, chociaż się nie spinaliśmy, bo poddałam cykl po wizycie u gina. Wczoraj ovu pokazało owulację w 14 dniu, dzisiaj w 17. Nie nastawiam się jakoś szczególnie bo żeśmy nawet nie próbowali celować czy cuś. Ale tempka jakby jednak przeczyła słowom ginki o cyklu bez owu.
bulkasia ja wiem, że poki nie ma @ to można mieć nadzieję, tylko po prostu poddałam się jakoś niespecjalnie się staraliśmy. A może w tym szaleństwie jest metodaemi2016, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cytrynianka witaj,
chyba każda z nas zna smak tego rozczarowania, ale przecież kolejny cykl to kolejna szansa.
emi2016 wrote:Dopisałam Ciebie do pierwszego postu z testowaniem
No własnie i to mit, że z niedoczynnością nei da się schudnąć Da się ! Jeśli bierze się leki i nie leży na kanapie i nie wpierdziela słodyczy - nie ma problemu
Dzięki, ja jestem nowa na forum i jeszcze nie ogarniam wszystkiego, bardzo chciałabym plusika, zobaczymy, na razie nie mam jakichś nietypowych dla mnie objawów, więc czekam spokojnie albo na testowanie albo na @.
-
Nie wiem sama, teraz jestem niby 8 dzień po owu, wytrzymam ile się da, bo wiem że takie wczesne testowanie jest trochę bez sensu, każą czekać do dnia spodziewanej @
-
Nie wierzę... No nie wierzę... @ przyszła... Inofem chyba skrócił mi cykl, nie boli mnie brzuch tylko dół pleców, a krew jest jaśniutka, różowa... No nie wierzę... Mój organizm się całkowicie zresetował i nie mogę go zrozumieć... Zawsze ból taki, że czasami jeździłam na ostry dyżur, krew bordowa, a teraz...
Hm ciąży nie ma, ale i tak mam się z czego cieszyć, bo nigdy nie miałam tak lekkiej @
No cóż, testowała już w październiku nie będę, więc czekam na wątek listopadowyPonad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
06.09.2016r. HyCoSy - jajowody drożne
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
kozodka wrote:Nie wierzę... No nie wierzę... @ przyszła... Inofem chyba skrócił mi cykl, nie boli mnie brzuch tylko dół pleców, a krew jest jaśniutka, różowa... No nie wierzę... Mój organizm się całkowicie zresetował i nie mogę go zrozumieć... Zawsze ból taki, że czasami jeździłam na ostry dyżur, krew bordowa, a teraz...
Hm ciąży nie ma, ale i tak mam się z czego cieszyć, bo nigdy nie miałam tak lekkiej @
No cóż, testowała już w październiku nie będę, więc czekam na wątek listopadowy
To ile trwał Twój cykl ? Mozesz udostępnić swój wykres ? Może to zagnieżdżenie ?? -
Nie prowadziłam tu wykresu niestety. Temp miałam zacząć mierzyć od jutra, czyli 1dc... Chodziłam na monitoringi, więc sama nie obserwowałam swojego cyklu.
Cykl trwał w takim razie 30 dni. Owu była 12-13 dni temu, czyli byłoby już dawno po zagnieżdżeniu. Mam nieregularne cykle (29-36dni). Ale zawsze miałam okropne bóle od momentu pojawienia się@ i kolor ciemny. A tu prawie nic... ból pleców, jakieś tam uczucie "zgniecenia" podbrzusza i tyle. Jeśli tak lekko inne kobiety przechodzą zawsze @ to ja się strasznie cieszę, że i mnie to spotkało:D. A gin mówiła, że zawsze będę miała takie bóle aż do omdlenia z powodu skrajnego tyłozgięcia-ha! jednak nie!Ponad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
Nieeee tam . Małpa jak nic . Chyba je polubię od dziś... . Powinnam być smutna, a mam ochotę skakać z radości, że pierwszy raz nie umieram w ten dzieńPonad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
kozodka wrote:Nie prowadziłam tu wykresu niestety. Temp miałam zacząć mierzyć od jutra, czyli 1dc... Chodziłam na monitoringi, więc sama nie obserwowałam swojego cyklu.
Cykl trwał w takim razie 30 dni. Owu była 12-13 dni temu, czyli byłoby już dawno po zagnieżdżeniu. Mam nieregularne cykle (29-36dni). Ale zawsze miałam okropne bóle od momentu pojawienia się@ i kolor ciemny. A tu prawie nic... ból pleców, jakieś tam uczucie "zgniecenia" podbrzusza i tyle. Jeśli tak lekko inne kobiety przechodzą zawsze @ to ja się strasznie cieszę, że i mnie to spotkało:D. A gin mówiła, że zawsze będę miała takie bóle aż do omdlenia z powodu skrajnego tyłozgięcia-ha! jednak nie!
Ojej, no to szkoda.... No ale fanie, że @ łaskawa Mnie też taka w tym miesiącu nawiedziła
A może zdążysz jeszcze w październiku testować Jakby nie patrzeć masz całe 31 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 14:19
-
Może owu będzie tym razem wcześnie i zdążę na październik
Najważniejsze, że coś zmienia się na lepsze!
Ale z chęcią będę czytać Wasze posty o pozytywnych testachPonad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
kozodka wrote:Nie wierzę... No nie wierzę... @ przyszła... Inofem chyba skrócił mi cykl, nie boli mnie brzuch tylko dół pleców, a krew jest jaśniutka, różowa... No nie wierzę... Mój organizm się całkowicie zresetował i nie mogę go zrozumieć... Zawsze ból taki, że czasami jeździłam na ostry dyżur, krew bordowa, a teraz...
No cóż, testowała już w październiku nie będę, więc czekam na wątek listopadowy
Kozodka ja też na inofemie i niedoczynność tarczycy. U mnie mam wrażenie że inofem uspokoił wykres temperatury i objawy @ też, co do długości cyklu chyba też idzie ku dobremu, rok temu wrzesień i październik miałam po 25 dni, a potem były po 31, 28, 27. Teraz jest od kilku miesięcy 28-29. -
Małpa, małpa i po małpie. Już po krwawieniu. Przeszło. Może się rozkręci, ale dopiero jutro, bo dziś muszę założyć kieckę i lecieć na panieński
Kochane, jakie plany macie na weekend? Wyjeżdżacie gdzieś?
Dzięki emi2016Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 14:42
Ponad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
Holinek wrote:Kozodka ja też na inofemie i niedoczynność tarczycy. U mnie mam wrażenie że inofem uspokoił wykres temperatury i objawy @ też, co do długości cyklu chyba też idzie ku dobremu, rok temu wrzesień i październik miałam po 25 dni, a potem były po 31, 28, 27. Teraz jest od kilku miesięcy 28-29.
To może on naprawdę jest taki dobry. Ale czy cykle 25-dniowe nie były idealne? Moja gin chce dojść u mnie do 26 dni.Ponad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne