Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malka wrote:Witam w sobotni poranek
Of po wpisaniu dzisiejszej tempki znów przesunął mi datę owulki o jeden dzien, więc może jednak nic straconego
Tylko, że idę dzisiaj na wesele i mam dylemat czy pić czy nie pić. 3 dni po przepuszczalnej owu??
Ją bym Piła jak ma coś byc to i tak nie zaszkodzi.
Ją powinna dziś mieć owu ale na razie coś tego nie widzę bo ani szyjka jeszcze nie taka i coś w tym miesiącu śluz kiepski. -
malka wrote:Witam w sobotni poranek
Of po wpisaniu dzisiejszej tempki znów przesunął mi datę owulki o jeden dzien, więc może jednak nic straconego
Tylko, że idę dzisiaj na wesele i mam dylemat czy pić czy nie pić. 3 dni po przepuszczalnej owu??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 09:40
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
U mnie niestety test beta wyszedł 0,1 ;-(. Od dzisiaj zaczynam łykać niepokalanek i wiesiołek. Zacznę drugi cykl z clo, może listopad okaże się dla mnie łaskawszy. Trzymam kciuki za Wasze zielone finały;-)Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
kochane
życzę wam powodzonka w tym miesiącu:) a co niektórym w następnym:) yupiii weekend:) Ja z @ spędzam, rano miałam ból głowy przy niej pierwszy raz hmmm i myślę że to przez INOFEM, także chyba będę pić po 1 saszetce i zamierzam jakoś w tym cyklu wziąść to na luz:)
11 cykl starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa odliczam - 5 dzień cyklu, wobec czego dobrałam się do naszego składu wina poweselego:D piję, póki mogę, bo w ostatnim cyklu odpuściłam wesele kuzynki
i
zgłosiłam się na kierowcę, tym sposobem całe przesiedziałam o "głodzie", bo myślałam, że coś z tego będzie i czekają mnie dwie kreski, a tu czekała mnie jedynie @. Z nudów wymyłam mężowi cały samochód i odkurzyłam w środku, jak jutro zobaczy to będzie ze mnie dumny haha
Poza tym rodzinny grill, bo październik zaczął się u nas na podkarpaciu zaskakująco ciepło. Jutro czeka nas kolejny grill u teściów. Niech ten weekend się nie kooończyyyy! -
bulkaasia wrote:Hejka, od rana zakupy, sprzątanie i gotowanie. Naszła mnie straszna chęć na bigos, więc go zrobiłam
U mnie dużo białego śluzu i ból sutków...
Podejrzewam że się udało ? Moja pierwsza zachcianka o północy było spagetii a to akurat nie normalne u mnie. Trzymam mocno kciuki. Na priv wysłałam ci opis diety.
U mnie chyba dziś owulka bo szyjka wysoko otwarta i bolą lekko piersi gdzie nigdy przed nie bolały. Oby to dzisiaj (2 cykle w tył tak miałam) i oby sie udało ! Mialabym termin na 23.06 czyli w wurodziny córkiale ze chce kolejną cc to pewnie szybciej bym urodziła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 20:46
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
kozodka wrote:Dzień dobry Kochane!
Anet85 rozpocznij w pięknym stylu październik i przynieś nam szczęście!
Taaak... ja też powinnam schudnąć, bo niedługo zacznę się toczyć. Chyba 4kg nadwagi, a jestem niska, więc to potęguje efekt
.
Wiecie, wczoraj poszłam do tego gin-endo w Wawie. Paskudny lekarz. Czekam na prywatną wizytę w Boramedzie. Przepisał mi Euthyrox. Dziś wzięłam pierwszy raz i czuję się fatalnie. Ciśnienie 93/60, puls 63. Kolega z pracy stwierdził, że wyglądam i zachowuję się jak po ostrej imprezie, albo niezłych prochach. Oczy przymknięte, opóźniona reakcja, usypiam na siedząco. Okropne. Czy któraś z Was bierze ten lek i reaguje w podobny sposób?
Jeszcze mnie baran nastraszył, że 9 miesięcy świadomych starań, przy braku ewidentnej przyczyny niepłodności to znak, że trzeba jak najszybciej udać się na leczenie do dobrej kliniki, bo 10-20% par nie zachodzi nigdy w ciążę mimo dobrych wyników. Ale nie ufam ludziom, którzy śmierdzą, mają fatalne opinie w necie i nie potrafią delikatnie zbadać, dlatego nadal moim guru jest dr Fajfrowska i jej słowa: "czuję, że niedługo spotkamy się tutaj, żeby potwierdzić ciążę"
Dziś mam panieński przyjaciółki i obawiam się, że szybko skończę imprezę z taką energią
A jak Wam mija piąteczek?
O! A do kogo w Boramedzie idziesz? Wg mnie to bardzo porządna przychodnia, chodziłam tam jak miałam starego ubezpieczyciela i obejmował on wlasnie Boramed, potem zmiana na Medicover i to jakaś porażka i kpina jak oni funkcjonują... Od 1 października załatwiłam sobie prywatne ubezpieczenie, i znowu wracam do Boramedu... tylko myślę jakiego lekarza wybraćA świetną endokrynolog znalazłam w przychodni Kaar-med - przynajmniej takie jest moje pierwsze wrażenie, po wizycie u niej, plus ma super opinie w sieci, od jednej znajomej też słyszałam że się u niej leczy.
No i szkoda, że @ przyszła...pocieszenie, że lekka
W ogóle u nas dość podobna sytuacja. niby wszystko okej, cykle owulacyjne, ostatnio tylko to TSH się wysokie przypałętało i od przyszłej środy pewnie zacznę brać Euthyrox... a ciąży brak. Na szczęście z miesiąca na miesiąc zamiast się mocniej stresować, to chyba wyluzowuję i jakoś tak... nie jestem załamana jak przychodzi okres? Chyba pierwsze 3 cykle były najgorsze, bo wcześniej żyłam w przkeonaniu, że pierwszy cykl i od razu będzie bobas...
Jakoś cicho tu w weekend dziewczyny!Choć to nic dziwnego, pewnie gdyby mój mąż nie wyjechał na weekend też byśmy razem spędzali ten wieczór
)
Anet85 lubi tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
zubii wrote:Podejrzewam że się udało ? Moja pierwsza zachcianka o północy było spagetii a to akurat nie normalne u mnie. Trzymam mocno kciuki. Na priv wysłałam ci opis diety.
U mnie chyba dziś owulka bo szyjka wysoko otwarta i bolą lekko piersi gdzie nigdy przed nie bolały. Oby to dzisiaj (2 cykle w tył tak miałam) i oby sie udało ! Mialabym termin na 23.06 czyli w wurodziny córkiale ze chce kolejną cc to pewnie szybciej bym urodziła.
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Kaja3 wrote:Dziewczyny, kiedy najpredzej beta hcg ? Jestem
5dpo, a owu byla w 11dc.Według mnie najlepiej robić betę 12-14 dpo, a najwcześniej 10dpo.
zubii, Wojcinka, Kaja3 lubią tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta?