Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Ja przemeldowywuję się na koniec października. U mnie raczej nici z tego cyklu. Czekamy na @. W tym cyklu podchodzimy do IUI - już postanowione. Cycki w górę i do boju!
Jakie macie wskazania do inseminacji oprócz braku ciąży oczywiście jeśli moge zapytać? -
mycha89 wrote:aha bo Ty dopiero na owu jesteś... ja pon-wt mam mieć @... spisałam cykl na straty a przez mamę nakręciłam się na nowo... Nic nie wie,że staram się o drugie dziecko, a była u mnie tydzień teraz i 2 razy pytała czy w ciaży nie jestem... bo jem jak szalona i czepiam się zapachów, a do tego mam bebzol wzdęty... W pierwszej ciąży też ona wypatrzyła u mnie pierwsze objawy. Nie chcę się nakręcać, tłumaczę sobie,że mama przyjechała, to mi smakuje jedzenie, a skoro jem jak dzik to i brzuch wielki.. choć mega ciężki i kulisty tak samo jak w pierwsszej ciąży... Wszyscy na Wigilię mi mówili czy w ciąży nie jestem bo taką wzdętą piłkę miałam w sukience.. teraz identycznie, jak siedzę to aż mi się opiera na udach.. nigdy tak nie mam. Ale ja tłumaczę sobie obiadkami mamy. No zobaczymy czy znów pierwsza wyczaiła moje zachowanie i wygląd... Ja odpuściłam przyglądanie się sobietydzień temu..
mycha89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć!
Agniechaaaa, też ubolewam, że już poniedziałek, szczególnie że weekend miałam skrócony. Oby do następnego Trzymam kciuki, żeby @ szybko nadeszła.
U mnie dziś wzrost tempki, mam nadzieję, że owu była w weekend i że trafiliśmy z .
-
Witam się i ja poniedziałkowo
Za oknem ciemno. Zostało by się w łóżku a tu niestety trzeba ruszyć dupcie do pracy. Ale to nic bo wieczorem świętujemy, tzn ja z mężem Mamy dziś rocznicę ślubu!!!
Agniechaaaa życzę by @ szybko nadeszła.
Summer luknełam na Twój wykres i faktycznie ten skok może oznaczać ovu. Kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 07:33
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ,
9 miesięcy starań za mną setki wizyt na forum jako cichy obserwator. Cykle z monitorowane, badania, cykle z luteina. W sierpniu usłyszałam ze moje "jajniki wyglądają na bardziej dojrzałe niż ja" czas na AMHcykl mi sie rozregulował tak ze owulacje miałam w 10 dniu. Pani doktor przepisała cło i viagrę . Pomyslałam ze nie dam rady tak dalej , ze zwariuje i wybuchnę . Zrobiłam Amh 1,36 , pomyslałam ze jest nadzieja , u męża tez wyniki wyszły dobre. Ale stwierdziłam ze we wrześniu spróbuje odpuścić nie brać leków i luteiny, ńie zachodzić. Prawda jest taka ze dalej chciałam , ale wiedziałam ze jak sie nie uda mam wymówkę . Testy owulacyjnych pokazały plus w 13 dniu 25 dniu nie miałam okresu. Uff pomyslałam nie jest tak złe nie jestem całkiem rozregulowania jest nadzieja. W 25 dc zrobiłam test Ovu bo został i co widzę 2 kreski. Kupiłam ciążowy zrobiłam wczoraj popołudniu druga kreska jest całkiem widoczna, dziś rano powtórka i juz wiem ze to ńie sen . Jestem juz bo becie i czekam . I myśle sobie ze jest nadzieja . Trzymajcie kciuki .
#czarny protestWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 08:37
Wojcinka, Agniechaaaa, bertha, bulkaasia, mycha89, i-feel-you lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja myśle ze wcale nie odpuściłam moze w deklaracji , ale nadzieja zawsze silna jest. Chociaż założyłam ze do 30 czyli to stycznia juz sie nie uda , i ze raczej juz nie ma szans . Ze invitro nas czeka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 09:04
-
Miuczek! gratulacje!!! daj znać jak beta :*
#czarnyprotest -
nick nieaktualnyDzień dobry... u mnie tempka szaleje więc chyba się nie ma co nastawiać tylko czekać na @. Zero objawów w sumie nawet takich na @ (zawsze mnie piersi tydzień przed nawet bolały), ale pewnie nie było owu mimo wszystko i dlatego. No nic... został tydzień do @, przynajmniej tej która miałaby przyjść o czasie.
-
nick nieaktualny
-
Witam, zobaczyłam dziś 2 kreski Co najlepsze, ten cykl miał być stracony bo czwartek ginekolog na usg stwierdził że nie było owulacji, brak ciałka żółtego. Oczywiście gin na nfz a badanie trwao 30 sekund. dziś mam 30 dc a moje cykle trwają 31-32 dni. Co nie dawało mi spokoju to temperatura - zawsze na 2 dni przed @ spadała, tym razem ciąle w górze. Oprócz tego ból jak na @ i uczucie rozpalenia.Mam nadzieje że beta potwierdzi ciąże:)
mycha89, i-feel-you lubią tę wiadomość
Jakub 11.06.2017 -
Miuczek, gratulacje!!! super wiadomosc.
Bulkaasia - Wszystkiego naj na rocznicę gorącej nocy zycze!
U mnie 13dpo, test ciazowy negatyw.
Miuczek - a ten test owu, to byl taki fest pozytywny, krecha testowa tak samo mocna jak kontrolna? Ja tez teraz robie sobie testy owu i jest kreska calkiem calkiem, ale zdecydowanie nie taka jak ta kontrolna.
Ja jeszcze mam nadzieje, wykres jest ładny, a w jedynej (krótkiej) ciąży jak byłam, to wydaje mi sie ze w 13dpo testowalam i byl negatyw, wiec moze u mnie pozniej testy z moczu wychodzą... tak sie pocieszam.. ale z drugiej strony to juz 12cs sie konczy, dlaczegeo mialoby sie udac akurat teraz..
Plan na nastepny cykl u mnie to laparoskopia, usuniecie jajowodu z wodniakiem i torbieli czekoladowej. moze to cos pomoze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 09:21
bulkaasia lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualnyMagda24 wrote:Witam, zobaczyłam dziś 2 kreski Co najlepsze, ten cykl miał być stracony bo czwartek ginekolog na usg stwierdził że nie było owulacji, brak ciałka żółtego. Oczywiście gin na nfz a badanie trwao 30 sekund. dziś mam 30 dc a moje cykle trwają 31-32 dni. Co nie dawało mi spokoju to temperatura - zawsze na 2 dni przed @ spadała, tym razem ciąle w górze. Oprócz tego ból jak na @ i uczucie rozpalenia.Mam nadzieje że beta potwierdzi ciąże:)
Cudownie gratki!!! I czekamy na bete
#czarnyprotest -
Magda, super wiadomosc Pokazujcie dziewczyny testy, dajcie nacieszyc okohttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)