Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bertha wrote:Miuczek, gratulacje!!! super wiadomosc.
Bulkaasia - Wszystkiego naj na rocznicę gorącej nocy zycze!
U mnie 13dpo, test ciazowy negatyw.
Miuczek - a ten test owu, to byl taki fest pozytywny, krecha testowa tak samo mocna jak kontrolna? Ja tez teraz robie sobie testy owu i jest kreska calkiem calkiem, ale zdecydowanie nie taka jak ta kontrolna.
Ja jeszcze mam nadzieje, wykres jest ładny, a w jedynej (krótkiej) ciąży jak byłam, to wydaje mi sie ze w 13dpo testowalam i byl negatyw, wiec moze u mnie pozniej testy z moczu wychodzą... tak sie pocieszam.. ale z drugiej strony to juz 12cs sie konczy, dlaczegeo mialoby sie udac akurat teraz..
Plan na nastepny cykl u mnie to laparoskopia, usuniecie jajowodu z wodniakiem i torbieli czekoladowej. moze to cos pomoze...
Bertha tak kresk bardzo mocna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję wszystkim zazielenionym. Dzisiaj pierwsza wizyta w klinice. Trzymajcie kciuki!!
bertha, Ruda Paskuda, emi2016, Wojcinka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
czekającanacud wrote:Ja mam dzisiaj 10dpo ale chyba poczekam z testem do środy jak będzie 12dpo.a korci niesamowicie... jest któraś z Was w tym samyk dniu po owulacji co ja? gratuluje zafasolkowanym :*
-
Agniechaaaa wrote:Mocni trzymam, i czekam na wieściMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Dziękuję Kochana :* jak dobrze mieć wsparcie u Was dziewuszki :* ja mam dzisiaj niesamowity dołek. Jak zawsze cisnę do przodu tak dzisiaj odwalam jakieś ostatnie podrygi.
Kocgana pamietasz tekst o dziku?? zaden dół pchasz do przodu jestesmy wojowniczki -
Agniechaaaa wrote:Kocgana pamietasz tekst o dziku?? zaden dół pchasz do przodu jestesmy wojowniczki
O tak i tego się trzymam - pcham ryjem to błotoMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny