Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja3 wrote:Toto jedziemy na jednym wozku ! Ja tez w ubiegly poniedzialek mialam ovu i tez juz mnie kusi na testy. Chociaz betke ...
Nooooo nic mi nie mów A jutro idę na pobranie krwi - badania do endokrynologa - i coś czuję, że bez bety stamtąd nie wyjdę!Kaja3 lubi tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Kilka godzin człowiek nie wchodzi na forum i takie wieści. Gratuluję zaciążonym! Piękny początek tygodnia.
Agniechaaa, Inna - z Waszą determinacją i konkretnym planem działań jestem pewna, że wkrótce Wy będzie nam się tu chwalić dwoma kreseczkami i pozytywną betą
toto, nie przejmuj się wynikiem testu, bardzo wcześnie go zrobilaś, więc jeszcze nic straconego. A co do bety, tez raz zrobiła w 9 dpo, bo byłam robić inne wyniki i aż żal było nie skorzystać z okazji.
A u mnie mega ból jajnika, jeśli dzisiejszy wzrost temp. to nie jakieś przeziębienie, wychodzi na to że owu była w weekend, więc nie wiem czemu tak ciągnie -
Wróciłam z kliniki. Dostałam metforminę i euthyrox 75, a lutkę mam odstawić. Przyszły cykl bez stymulacji i będziemy się obserwować do grudnia. IUI i IVF się nie podejmie dopóki nie ubędzie mnie min. 10kg.
Mam dość na dzisiaj.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Wróciłam z kliniki. Dostałam metforminę i euthyrox 75, a lutkę mam odstawić. Przyszły cykl bez stymulacji i będziemy się obserwować do grudnia. IUI i IVF się nie podejmie dopóki nie ubędzie mnie min. 10kg.
Mam dość na dzisiaj.
Ojej.... Przykro mi -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Wróciłam z kliniki. Dostałam metforminę i euthyrox 75, a lutkę mam odstawić. Przyszły cykl bez stymulacji i będziemy się obserwować do grudnia. IUI i IVF się nie podejmie dopóki nie ubędzie mnie min. 10kg.
Mam dość na dzisiaj.
Kochana mocni tule!!!! Bedzie dobrze jestem pewna!!! -
Agniechaaaa wrote:Kochana mocni tule!!!! Bedzie dobrze jestem pewna!!!
Wiem, ale poczułam się dzisiaj jak jakaś 3 drzwiową szafa no nic będziemy walczyć, jestem uparta i za 3 miechy wrócę z figurą Anji Rubik.Wojcinka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Wróciłam z kliniki. Dostałam metforminę i euthyrox 75, a lutkę mam odstawić. Przyszły cykl bez stymulacji i będziemy się obserwować do grudnia. IUI i IVF się nie podejmie dopóki nie ubędzie mnie min. 10kg.
Mam dość na dzisiaj.
Inna - tulę mocno! Jeśli można spytać ile ważysz i przy jakim wzroście?
Też mam zalecenie zrzucić 5 kg.. mimo, że wagę mam w normie.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Inna - tulę mocno! Jeśli można spytać ile ważysz i przy jakim wzroście?
Też mam zalecenie zrzucić 5 kg.. mimo, że wagę mam w normie.Mikołaj 25.04.2011
-
Inna - wiem co czujesz, bo ja też się tak poczułam po wyjściu z gabinetu. Ważę 69 przy 172 cm wzrostu. Lekarz zalecił dietę cukrzycową.. na razie słabo mi to wychodzi, bo po drodze miałam wakacje i wyjazdy służbowe, ale staram się wziąć w garść.
A wychodzi Ci może w wynikach podwyższony cukier? -
Inna, a jakie masz wyniki cukru, insuliny ze dostałaś metformine?
Zrobiłam betę dzisiaj.. <0,100.. jutro @ i zaczynam 13cs.
Ja tez chce zrzucić jakies 9kg. Do końca roku będziemy laski!!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Magda24 wrote:Dziękuję! Nie dociera to do mnie...Jednak lekarze się mylą myślicie, że w czwartek ginekolog już coś zobaczy? Idę tak szybko, bo zależy mi na L4 - mam pracę stojącą po 11 h na nogach plus dźwiganie
summer86 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Może skoro wspieramy się w staraniach to zmobilizujemy się jakoś wspólnie do tego odchudzania. Co Wy na to?
innamorata88, bertha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny