Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się najpierw wkurzyłam na lekarza, ale później poczytałam, że zmiana diety i rozsądny spadek kilogramów może dobrze wpłynąć na starania. Z drugiej strony w poradach na ovufriend twierdzą co innego,tj. żeby przy staraniach darować sobie odchudzanie. I komu to wierzyc?
Ja też chce te 4-5 kg zrzucić. Cały czas czekałam z tym na powrót do regularnych ćwiczeń na siłce, ale przy moim obecnym trybie pracy może się to szybko nie zdarzyć. Spróbuję może powalczyć dietą i ćwiczeniami w domu... w listopadzie mam 30stke, więc w sumie i z tego powodu fajnie byłoby troszkę schudnąćCzeresniowaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciliśmy z romantic kolacji;)
Co do wagi to ja mam do zrzutu 25 kg niestety U mnie wszystko co zgubie wraca jak bumerang ale staram się jak mogę. Fajnie by było gdybyśmy mogły nawzajem się motywować i wspierać. Jestem ZA!!!
Inna przykro mi...summer86 lubi tę wiadomość
-
Witajcie. Dołączę się do Was - choć sama nie wiem kiedy testować. Idę jutro na monitoring - jajniki bolą, śluz podbarwiony krwią, mdłości - może w końcu udałą się jakakolwiek owulacja .....
zubii lubi tę wiadomość
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
nick nieaktualnybulkasia tak 2x po miesiącu robi sie poprawkę
Kaja robiłam metodą cienia dłużej sie trzyma i efekt zdecydowanie ciemniejszy ale i odcierpieć trzeba tymbarskiej ze mam bardzo wrażliwa oprawę oczu mam kilka tatuaży i jakos żaden mnie nie wzruszył a tu cierpienie hihihi ale warto!
-
Inna, przykro mi Sciskam Cie mocno, badz silna!
Ja tez robilam brwi! Metoda wloskowa, z poprawka po miesiacu - bylo to w marcu, efekt sie pieknie utrzymuje, uwielbiam teraz swoje brwi Sa tez mega naturalne, nikt praktycznie nie zauwazyl, ze to makijaz permanentnyStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
A ja załapałam jakąś infekcję Masakra. Teraz to już pewnie całkiem nici z tego cyklu. 5dpo a ja biegam co chwilę sikać i boli mnie podbrzusze.
Jeśli chodzi dietę to polecić Wam mogę jeden blog. Mi pomógł w odchudzaniu. W 4miesiace schudlam 9kg i teraz przy 174cm mam 62kg i czuje się ekstra. Tylko nie wiem czy tu można tak oficjalnie podawać linki.
-
W sumie to jest ogólnodostępny blog, więc chyba mogę podać linka. Dostępne na blogu przepisy i diety są darmowe.
http://www.qchenne-inspiracje.pl
Ja korzystałam z gotowych jadłospisów (w linku poniżej) i na prawdę polecam
http://www.qchenne-inspiracje.pl/p/nowe-jadospisy-lato-2014_25.html?m=1
Teraz już nie korzystam z tych przepisów tylko staram się stosować do zasad jakie tam były podane. I już od 3 miesięcy waga się nie zmienia.
-
Inna, jak dam monitor pod kątem to widzę cień! Powtórz jutro z porannego moczu i daj znać koniecznie
-
innamorata88 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8528680e7b04.jpg
Widzicie coś? -
Dzień dobry! U mnie za oknem zimny i deszczowy poranek.. najchętniej bym nosa z domu nie wystawiała, a tu trzeba do pracy iść - oby do weekendu