Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się najpierw wkurzyłam na lekarza, ale później poczytałam, że zmiana diety i rozsądny spadek kilogramów może dobrze wpłynąć na starania. Z drugiej strony w poradach na ovufriend twierdzą co innego,tj. żeby przy staraniach darować sobie odchudzanie. I komu to wierzyc?
Ja też chce te 4-5 kg zrzucić. Cały czas czekałam z tym na powrót do regularnych ćwiczeń na siłce, ale przy moim obecnym trybie pracy może się to szybko nie zdarzyć. Spróbuję może powalczyć dietą i ćwiczeniami w domu... w listopadzie mam 30stke, więc w sumie i z tego powodu fajnie byłoby troszkę schudnąćCzeresniowaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciliśmy z romantic kolacji;)
Co do wagi to ja mam do zrzutu 25 kg niestetyU mnie wszystko co zgubie wraca jak bumerang ale staram się jak mogę. Fajnie by było gdybyśmy mogły nawzajem się motywować i wspierać. Jestem ZA!!!
Inna przykro mi...summer86 lubi tę wiadomość
-
Witajcie. Dołączę się do Was - choć sama nie wiem kiedy testować. Idę jutro na monitoring - jajniki bolą, śluz podbarwiony krwią, mdłości - może w końcu udałą się jakakolwiek owulacja .....
zubii lubi tę wiadomość
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
nick nieaktualnybulkasia tak 2x po miesiącu robi sie poprawkę
Kaja robiłam metodą cieniadłużej sie trzyma i efekt zdecydowanie ciemniejszy ale i odcierpieć trzeba tymbarskiej ze mam bardzo wrażliwa oprawę oczu
mam kilka tatuaży i jakos żaden mnie nie wzruszył a tu cierpienie hihihi ale warto!
-
Inna, przykro mi
Sciskam Cie mocno, badz silna!
Ja tez robilam brwi! Metoda wloskowa, z poprawka po miesiacu - bylo to w marcu, efekt sie pieknie utrzymuje, uwielbiam teraz swoje brwiSa tez mega naturalne, nikt praktycznie nie zauwazyl, ze to makijaz permanentny
Starania od 2016, niska rezerwa jajnikowa, kiepska morfologia, 2x CB, 3x IUI...
07/2018 ICSI + transfer, 2 mroziaki -
A ja załapałam jakąś infekcję
Masakra. Teraz to już pewnie całkiem nici z tego cyklu. 5dpo a ja biegam co chwilę sikać i boli mnie podbrzusze.
Jeśli chodzi dietę to polecić Wam mogę jeden blog. Mi pomógł w odchudzaniu. W 4miesiace schudlam 9kg i teraz przy 174cm mam 62kg i czuje się ekstra. Tylko nie wiem czy tu można tak oficjalnie podawać linki.
-
W sumie to jest ogólnodostępny blog, więc chyba mogę podać linka. Dostępne na blogu przepisy i diety są darmowe.
http://www.qchenne-inspiracje.pl
Ja korzystałam z gotowych jadłospisów (w linku poniżej) i na prawdę polecam
http://www.qchenne-inspiracje.pl/p/nowe-jadospisy-lato-2014_25.html?m=1
Teraz już nie korzystam z tych przepisów tylko staram się stosować do zasad jakie tam były podane. I już od 3 miesięcy waga się nie zmienia.
-
Inna, jak dam monitor pod kątem to widzę cień! Powtórz jutro z porannego moczu i daj znać koniecznie
-
Dzień dobry! U mnie za oknem zimny i deszczowy poranek.. najchętniej bym nosa z domu nie wystawiała, a tu trzeba do pracy iść - oby do weekendu