Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Oby, oby zaraz biorę pierwszą tab clo jestem podekscytowana
Ale muszę sie Wam wyżalić moja kochana psikna ma dzis sterylizacje, tak sie o nią bojeMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! "Pracuję" z ovu już kilka miesięcy, ale na forum jeszcze mnie nie było . Jeśli jutro wstanę i na termometrze nadal będzie 36,7 to wyciągam test! Pierwszy w 10 dniu cyklu był negatywny, ale dziś już jest 15 dzień. Po owulacji przez kilka dni byłam mega zmęczona i senna, do dziś bolą mnie piersi, czasem pobolewa prawy jajnik. Nie dostałam na twarzy aż tylu pryszczy jak zawsze, a wczoraj miałam bóle jak na @, ale nie przyszła . Może to moje urojenia, bo staramy się już 1,5 roku (w tym 1 szczęśliwy cykl, ale ciąża niestety szybko zakończona), ale mam nadzieję, że jednak coś jest na rzeczy )). Trzymam kciuki za nas wszystkie!Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Cześć dziewczyny! "Pracuję" z ovu już kilka miesięcy, ale na forum jeszcze mnie nie było . Jeśli jutro wstanę i na termometrze nadal będzie 36,7 to wyciągam test! Pierwszy w 10 dniu cyklu był negatywny, ale dziś już jest 15 dzień. Po owulacji przez kilka dni byłam mega zmęczona i senna, do dziś bolą mnie piersi, czasem pobolewa prawy jajnik. Nie dostałam na twarzy aż tylu pryszczy jak zawsze, a wczoraj miałam bóle jak na @, ale nie przyszła . Może to moje urojenia, bo staramy się już 1,5 roku (w tym 1 szczęśliwy cykl, ale ciąża niestety szybko zakończona), ale mam nadzieję, że jednak coś jest na rzeczy )). Trzymam kciuki za nas wszystkie!
No to trzymam kciuki mocno -
nick nieaktualnyHej dziewczyny,pozwolicie ze sie przylacze? Jestem totalnym swiezakiem,to moj pierwszy cykl staran i obecnie czekam na efekt;)okres teoretycznie 16go,no chyba ze nie przyjdzie dzis oczywiscie nie wytrzymalam i test zrobilam ale negatywny (bo jaki mogl byc;p) nie sadzilam ze to takie stresujace,ciagle tylko czytam fora i porownuje "objawy" przyda mi sie wsparcie bardziej obeznanych w temacie:)pozdrawiam i zycze milego piatku:)
bertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesik85 wrote:Hej dziewczyny,pozwolicie ze sie przylacze? Jestem totalnym swiezakiem,to moj pierwszy cykl staran i obecnie czekam na efekt;)okres teoretycznie 16go,no chyba ze nie przyjdzie dzis oczywiscie nie wytrzymalam i test zrobilam ale negatywny (bo jaki mogl byc;p) nie sadzilam ze to takie stresujace,ciagle tylko czytam fora i porownuje "objawy" przyda mi sie wsparcie bardziej obeznanych w temacie:)pozdrawiam i zycze milego piatku:)
Witamy
Az sobie powspominam moj pierwszy cykl hihihi to bylo 1,tyg przed slubem, moj maz pod koniec przytulanek wyskakuje z tekstem;
Kochanie moze juz sprobujemy, przeciez nie zdarzysz przytyc i wejdziesz do sukni
A ja naiwna bylam pewna, ze to musi sie uda, bo dlaczego ma byc inaczej???
I tak juz minelo od tego czasu.... eh -
Agniechaaaa wrote:Witamy
Az sobie powspominam moj pierwszy cykl hihihi to bylo 1,tyg przed slubem, moj maz pod koniec przytulanek wyskakuje z tekstem;
Kochanie moze juz sprobujemy, przeciez nie zdarzysz przytyc i wejdziesz do sukni
A ja naiwna bylam pewna, ze to musi sie uda, bo dlaczego ma byc inaczej???
I tak juz minelo od tego czasu.... eh
Kochana ale pomysł sobie tak skoro raz sie udało to i teraz sie uda :* w brew temu co myślimy nawet zdrowym parom nie tak łatwo zajść bo to że komórka zostanie zapłodniona to ma jeszcze długa drogę do pokonania a to się nie zagniezdzi itd. Cholera wie ile razy coś było na rzeczy a sie nie udało :* -
nick nieaktualnyzubii wrote:Kochana ale pomysł sobie tak skoro raz sie udało to i teraz sie uda :* w brew temu co myślimy nawet zdrowym parom nie tak łatwo zajść bo to że komórka zostanie zapłodniona to ma jeszcze długa drogę do pokonania a to się nie zagniezdzi itd. Cholera wie ile razy coś było na rzeczy a sie nie udało :*
Tez racja!!
Caly czas sie pocirszam tym, ze jak raz bylo to bedzie. Niestety z tylu glowy mam tez strach ze zakonczylo sie zle i moze sie to znow powtorzycWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 09:46
-
Agniechaaaa wrote:Tez racja!!
Caly czas sie pocirszam tym, ze jak raz bylo to bedzie. Niestety z tylu glowy mam tez strach ze zakonczylo sie zle i moze sie to znow powtorzyc
Pamiętaj że kobieta w swoim życiu przynajmniej raz poroni i to bez przyczyny także ty już swój limit wyczerpalas teraz będzie tylko dobrze :* -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Tez racja!!
Caly czas sie pocirszam tym, ze jak raz bylo to bedzie. Niestety z tylu glowy mam tez strach ze zakonczylo sie zle i moze sie to znow powtorzyc
O rany, nawet nie masz pojęcia jak Cię rozumiem! Mam nadzieję, że faktycznie wyczerpałyśmy limitAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnychannah wrote:Witam się i ja październikowo.
Ręce mi opadają co do moich cykli. ostatni 24,teraz 28. gdzie @ trwała 1 dzien a pozniej zamiast krew to na brązowo. Tak jeszcze nigdy sie nie poprzestawialam. az mi sie plakać chce
Idz do gin i powiedz mu o tym. Cos na to zaradzizubii lubi tę wiadomość