X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • *Natka* Koleżanka

Wysłany: 7 października 2016, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jesteś głupia a tym bardziej naiwna, głowa do góry a może akurat się udało a nic jeszcze nie widać;)
    Ja za dwa tygodnie testuje owu mi się przesunela:/

5cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim:-) no to mamy piatek odpekac tych pare godzin w pracy i mamy sweekend:-) milego dnia kochane :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    Agniechaaaa pij pij, bo kto wie czy to nie ostatnie wino i 9mies przerwy?!

Oby, oby :D zaraz biorę pierwszą tab clo jestem podekscytowana :D

Ale muszę sie Wam wyżalić moja kochana psikna ma dzis sterylizacje, tak sie o nią boje :( :(

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Oby, oby :D zaraz biorę pierwszą tab clo jestem podekscytowana :D

Ale muszę sie Wam wyżalić moja kochana psikna ma dzis sterylizacje, tak sie o nią boje :( :(
    Trzymam kciuki! Będzie dobrze :)

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Trzymam kciuki! Będzie dobrze :)

Eh,musi.

Inna a jak u Ciebie

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Eh,musi.

Inna a jak u Ciebie
    @ chyba chwilowo o mnie zapomniała:>

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • zubii Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:

A o mnie owu :/ może dziś już będzie bo wczoraj cały dzień coś się działo w prawym jajniku.

Agniechaaa będzie dobrze :*

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • AgaSY Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! "Pracuję" z ovu już kilka miesięcy, ale na forum jeszcze mnie nie było :). Jeśli jutro wstanę i na termometrze nadal będzie 36,7 to wyciągam test! Pierwszy w 10 dniu cyklu był negatywny, ale dziś już jest 15 dzień. Po owulacji przez kilka dni byłam mega zmęczona i senna, do dziś bolą mnie piersi, czasem pobolewa prawy jajnik. Nie dostałam na twarzy aż tylu pryszczy jak zawsze, a wczoraj miałam bóle jak na @, ale nie przyszła :). Może to moje urojenia, bo staramy się już 1,5 roku (w tym 1 szczęśliwy cykl, ale ciąża niestety szybko zakończona), ale mam nadzieję, że jednak coś jest na rzeczy :))). Trzymam kciuki za nas wszystkie! :)

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:

Zaczynam czuc smak tej bombonierki :D

Zubii dzieki ;)

bertha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSY wrote:
    Cześć dziewczyny! "Pracuję" z ovu już kilka miesięcy, ale na forum jeszcze mnie nie było :). Jeśli jutro wstanę i na termometrze nadal będzie 36,7 to wyciągam test! Pierwszy w 10 dniu cyklu był negatywny, ale dziś już jest 15 dzień. Po owulacji przez kilka dni byłam mega zmęczona i senna, do dziś bolą mnie piersi, czasem pobolewa prawy jajnik. Nie dostałam na twarzy aż tylu pryszczy jak zawsze, a wczoraj miałam bóle jak na @, ale nie przyszła :). Może to moje urojenia, bo staramy się już 1,5 roku (w tym 1 szczęśliwy cykl, ale ciąża niestety szybko zakończona), ale mam nadzieję, że jednak coś jest na rzeczy :))). Trzymam kciuki za nas wszystkie! :)

No to trzymam kciuki mocno

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,pozwolicie ze sie przylacze? Jestem totalnym swiezakiem,to moj pierwszy cykl staran i obecnie czekam na efekt;)okres teoretycznie 16go,no chyba ze nie przyjdzie :D dzis oczywiscie nie wytrzymalam i test zrobilam ale negatywny (bo jaki mogl byc;p) nie sadzilam ze to takie stresujace,ciagle tylko czytam fora i porownuje "objawy" przyda mi sie wsparcie bardziej obeznanych w temacie:)pozdrawiam i zycze milego piatku:)

bertha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesik85 pewnie ze mozesz sie dolaczyc do nas:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesik85 wrote:
    Hej dziewczyny,pozwolicie ze sie przylacze? Jestem totalnym swiezakiem,to moj pierwszy cykl staran i obecnie czekam na efekt;)okres teoretycznie 16go,no chyba ze nie przyjdzie :D dzis oczywiscie nie wytrzymalam i test zrobilam ale negatywny (bo jaki mogl byc;p) nie sadzilam ze to takie stresujace,ciagle tylko czytam fora i porownuje "objawy" przyda mi sie wsparcie bardziej obeznanych w temacie:)pozdrawiam i zycze milego piatku:)

Witamy :)

Az sobie powspominam moj pierwszy cykl hihihi to bylo 1,tyg przed slubem, moj maz pod koniec przytulanek wyskakuje z tekstem;
    Kochanie moze juz sprobujemy, przeciez nie zdarzysz przytyc i wejdziesz do sukni :D
    A ja naiwna bylam pewna, ze to musi sie uda, bo dlaczego ma byc inaczej???
    I tak juz minelo od tego czasu.... eh

• zubii Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Witamy :)

Az sobie powspominam moj pierwszy cykl hihihi to bylo 1,tyg przed slubem, moj maz pod koniec przytulanek wyskakuje z tekstem;
    Kochanie moze juz sprobujemy, przeciez nie zdarzysz przytyc i wejdziesz do sukni :D
    A ja naiwna bylam pewna, ze to musi sie uda, bo dlaczego ma byc inaczej???
    I tak juz minelo od tego czasu.... eh

Kochana ale pomysł sobie tak skoro raz sie udało to i teraz sie uda :* w brew temu co myślimy nawet zdrowym parom nie tak łatwo zajść bo to że komórka zostanie zapłodniona to ma jeszcze długa drogę do pokonania a to się nie zagniezdzi itd. Cholera wie ile razy coś było na rzeczy a sie nie udało :*

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:
    Kochana ale pomysł sobie tak skoro raz sie udało to i teraz sie uda :* w brew temu co myślimy nawet zdrowym parom nie tak łatwo zajść bo to że komórka zostanie zapłodniona to ma jeszcze długa drogę do pokonania a to się nie zagniezdzi itd. Cholera wie ile razy coś było na rzeczy a sie nie udało :*

Tez racja!!
    Caly czas sie pocirszam tym, ze jak raz bylo to bedzie. Niestety z tylu glowy mam tez strach ze zakonczylo sie zle i moze sie to znow powtorzyc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 09:46

• zubii Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Tez racja!!
    Caly czas sie pocirszam tym, ze jak raz bylo to bedzie. Niestety z tylu glowy mam tez strach ze zakonczylo sie zle i moze sie to znow powtorzyc

Pamiętaj że kobieta w swoim życiu przynajmniej raz poroni i to bez przyczyny także ty już swój limit wyczerpalas teraz będzie tylko dobrze :*

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:
    Pamiętaj że kobieta w swoim życiu przynajmniej raz poroni i to bez przyczyny także ty już swój limit wyczerpalas teraz będzie tylko dobrze :*

Dzieki kochana :) chyba wlasnie potrzebowalam to uslyszec <3

zubii lubi tę wiadomość

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Tez racja!!

O rany, nawet nie masz pojęcia jak Cię rozumiem! Mam nadzieję, że faktycznie wyczerpałyśmy limit :)

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • channah Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja październikowo.
    Ręce mi opadają co do moich cykli. ostatni 24,teraz 28. gdzie @ trwała 1 dzien a pozniej zamiast krew to na brązowo. Tak jeszcze nigdy sie nie poprzestawialam. az mi sie plakać chce :(

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    channah wrote:
    Witam się i ja październikowo.
    Ręce mi opadają co do moich cykli. ostatni 24,teraz 28. gdzie @ trwała 1 dzien a pozniej zamiast krew to na brązowo. Tak jeszcze nigdy sie nie poprzestawialam. az mi sie plakać chce :(

Idz do gin i powiedz mu o tym. Cos na to zaradzi

zubii lubi tę wiadomość

‹‹ 57 58 59 60 61 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ