Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bulkaasia wrote:My staramy się 11 m-cy, w tym są dwa poronienia Nie tracę nadzieji, że się uda
Inna gratuluję decyzji o in vitro Nie widzę tempki u Ciebie bo wykres masz niedostepny.
Natka tylko link jest.
Jak tam nasze testujace na dziś? Są czy "wpisały " się z grupy?bulkaasia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Na pewno @. Beta spadajaca, potem wzrost a teraz znowu delikatny spadek po 48h..lekarz powiedzial, ze przy biochemie beta szaleje, wiec o. Ale sie nie poddajeBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Misiaimis wrote:Dziewczyny melduje, ze rozpoczynamy pazdziernik. @ przyszla przy becie 122 z hakiem...
Misiaimis, przykro mi jesteś pewna, że to @? Krwawienie jest intensywne? -
Bylo intensywne przez moment..teraz brazowe brudy, ze tak okresle..pewnie sie rozchula.
Szczerze mowiac odetchnelam z ulga, bo beta tak wariowala, ze balam sie pozamacicznejBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dużo lepiej mi odkąd jestem tu na forum. Mam się w końcu komu wygadać i męża nie zadręczam swoimi rozterkami Dzięki Wam za wszystko.
Musze zmienić termin testowania na 16.10, bo owu się przesuneła 2 dni, tak jak pisałam. W poniedziałek chyba pójdę sprawdzić progesteron... już 2 lub 3 cykle nie sprawdzałam, to będzie 8 dpo. Myślicie, że machnąć wtedy betę za jednym ukłuciem czy nie ma sensu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 18:13
Kaja3, tutusia lubią tę wiadomość
-
Ja się zastanawiam czy w sobotę siknąć na test. To będzie 10dpo. Pewnie nic nie wyjdzie ale chyba nie wytrzymam do środy.
Misiaimis trzymaj się. W następnym cyklu się uda!
Summer86 mi tez tu fajnie z Wami. Mój mąż jak na razie nie widzi problemu i ogólnie temt za bardzo go nie interesuje. Wyslucha co mówię ale mam wrażenie że nie bardzo wie o czym ja w ogóle gadam.
-
nick nieaktualny
-
malka, staracie się o pierwszego maluszka czy już macie dziecko? Też się staramy od marca Mój niby stara się doradzać itd., ale nie rozumie, że aż tak przeżywam niepowodzenia i tak skupiam na tych staraniach.
-
Summer, o pierwsze dziecko się staramy. Próbuje podchodzić do tego na luzie, ale druga połowa cyklu to mi się taaaak strasznie dłuży! W tym roku trzydziecha suknęła a tu nic. Może w tym miesiącu się uda, staram się nie nakręcać ale wiecie jak to jest. Śledzę tempki, myślę i wsłuchuje się nadmiernie wr wszystkie sygnały.
-
Melduję, że wracamy do "jakbystarań" po wakacyjnej przerwie. Witam nowe twarze i stare wyjadaczki. Jestem Alicja, chyba leci mi już 7 cykl od odstawienia pigułek, cykl starań po przerwie to będzie 4, ale przez te trzy cykle w między czasie się nie zabezpieczaliśmy, więc w sumie ciężko powiedzieć czy to 4 cs, czy 7.
A i nie mam pojęcia co ja tam mam w sygnaturce, więc z góry przepraszam. Będę musiała posprzątać. Dawno mnie tu nie było.innamorata88, Kaja3 lubią tę wiadomość
-
Matytka wrote:Pooziomka to testujemy w tym samym dniu
musze się znów w testy zaopatrzyć, bo w poprzednim cyklu zuzylam wszystkie. Miałam tak inny cykl od poprzednich, że podejrzewałem, że się udało, na dodatek @ się spozniala. no ale klops.Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
TSH przy staraniach o ciążę generalnie ma normę około 1, ale nie wiem czy dobrze pamiętam. Lepiej z lekarzem skonsultuj. Ale jak się mieści w normie, to chyba spoko.
-
Dzieki dziewczyny za kciuki. Zrobilam dzis test przed chwila , 10dpo wieczorem, rano nie mialam na stanie w domu. Zrobilam bo jest mi niedobrze, mdli mnie i kreci mi sie w glowie. Niestety negatywny , ale temin @ na poniedzialek wiec na spokojnie. Nie szkoda mi testow i sie nie zalamuje. W koncu pierwszy pozytywny test w pierwszej ciazy wyszedl mi tydzien po teminie @ planuje w niedziele, jesli nie przyjdzie @ to w poniedzialek mam plan bety. Ale to oczywiscie tylko moje zalozenia. Tymczasem padam na leb, jestem strasznie zmeczona, a moj trzylatek wyrywa sie do zabaw. Sciskam za wszystkie testujące kciukiiMama trzylatka. Podwójna macica. 26l.