Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Kochana ja wiem, ze teoria nie idzie z praktyka mialam sklejone jajowody i koledzy dali rade wiec nie ma co zakladac z gory ze twoja tempka oznajmia@. Poki nie napiszesz ze @jest na maxa to ha trzymam kciuki !! I koniec kropkaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Kinga13 wrote:inna - podziwiam decyzję o in vitro. Ale może rzeczywiście nie będzie potrzebyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Też bym wolała na naturalsie - to oczywiste, ale tak już łudzę się 10 cykl, że zaskoczy. Szkoda nerwów, czasu i jakby nie patrzeć leki i wizyty swoje kosztują i za to co do tej pory zainwestowaliśmy mielibyśmy już 1/3 procedury.
Dla mnie bez roznicy czy natural czy cos innego najwazniejsze ze tersz mozna pomoc wiekszosci psr -
innamorata88 wrote:Też bym wolała na naturalsie - to oczywiste, ale tak już łudzę się 10 cykl, że zaskoczy. Szkoda nerwów, czasu i jakby nie patrzeć leki i wizyty swoje kosztują i za to co do tej pory zainwestowaliśmy mielibyśmy już 1/3 procedury.
No ja już rok ale z pomocą lekarską jeszcze nie próbowaliśmy, więc o in vitro jeszcze nawet nie myślę.. Zresztą nie wiem czy bym dała radę się zdecydować.
emi2016 wrote:Dziś testowanie planowały:
*Rybuuu
*Holinek
*Leoparde
Jak wyniki ? Czekamy na wieści !
też czekam na wieści08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
nick nieaktualny
-
A mi się owulacja przesunela myślałam, że była przed wczoraj(14dc) bo tak zazwyczaj mam a tu do dzisiaj piękny ciągnący śluz z niteczką krwi a do tego jajory ciągną jak szalone
Biorę lubego dzisiaj w obroty:)
Jak tam testujace?
Trzymam kciuki za wszystkie te co przed testowaniem i te co czekają na owulke... owocnych starań kochane :*emi2016 lubi tę wiadomość
5cs -
innamorata88 wrote:Kwestie światopoglądowe?
Nie.. Nic nie mam do idei in vitro.. Nie poradziłabym sobie psychicznie chyba z tym stresem czy się uda, że po tym już nic więcej nie ma.. Wolałabym chyba adoptować i liczyć na cud w przyszłości, chociaż może kiedyś mi się odmieni.. A może nie będę musiała się tym przejmować
*Natka* wrote:Widzicie mój wykres w stopce na dole? Bo mi sam link wyświetla.. . Może coś źle wstawiłam.. .
Widać tylko link.08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
My staramy się 11 m-cy, w tym są dwa poronienia Nie tracę nadzieji, że się uda
Inna gratuluję decyzji o in vitro Nie widzę tempki u Ciebie bo wykres masz niedostepny.
Natka tylko link jest.
Jak tam nasze testujace na dziś? Są czy "wpisały " się z grupy? -
*Natka* wrote:Dziewczyny a jak to zrobić żeby było tam wykres widac tak jak u niektórych z Was?
Wchodzisz na swój aktualny wykres a pod nim masz udostępnia wykres klikasz i otwiera sie okienko szukam zakładkę miniaturka a w niej jest link do skopiowania kopiujesz (w link musi się zaczynać od resztę kasujesz i wklejasz w ustawienia.
-
Dziewczyny może któraś z was mi pomoże. Przedwczoraj skończył mi się @. Wczoraj masa sluzu. Myślę zrobię test owulacyjne. Nic nie wyszło. Dzisiaj sluz zaatakował znowu robię test pojawiła się kreska średniej czerwoności czyli nadal negatywny. I czy te testy z dnia na dzień będą intensywniejsze? W zeszłym miesiącu miałam owu 15 dc potwierdzona monitoringiem. Teraz zapowiada się dużo wcześniej. Wizytę mam 13 czyli będzie już za późno. I moje pytanie jest następujące: czy jak zobaczę dwie czerwone jednakowe kreski na owulacyjnym to znaczy że zbliża się owu ??Brychta