Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekającanacud wrote:No u mnie kochane negatyw także rozpoczynam przygodę z letrozolem jak tylko przybędzie @. Wiążę z nim wielką nadzieję nigdy go nie przyjmowałam Dziękuję za kciukasy :*
Przykro mi ale może jeszcze nic straconego?
Mycha tule... ale kto wie... mi pozytyw wyszedł z synem dopiero w 35 dcmycha89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bulkaasia wrote:Dzień dobry wszystkim
U mnie tempka odbiła w górę po wczorajszym spadku, także zobaczymy. Jak narazie ból lewego jajnika,krzyza i ogolnie tak na @ mnie mierzi. CZEKAM do poniedziałku
Inna, a ty nie testujesz? daj znać co tam zobaczylas na tescie
U mnie w końcu @ przyszła dzisiaj. 13cs rozpoczęty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 10:04
bulkaasia lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
balladyna26 wrote:Witam..a mnie dopadla dzisiaj mysl ze jednak nie udalo sie:-( fakt do testowania sporo czasu ale jakos taka mysl byla..pogoda dzisiaj do bani to nawet samopoczucie takie..
Znam to uczucie.. Ja akurat mam przeczucie, że w tym cyklu może coś.. Pocieszę Cię, że już nie raz miało się pozytywne przeczucia,które legły w gruzach, więc może teraz będzie na odwrót w Twoim przypadku?08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
nick nieaktualnyKinga13 wrote:Znam to uczucie.. Ja akurat mam przeczucie, że w tym cyklu może coś.. Pocieszę Cię, że już nie raz miało się pozytywne przeczucia,które legły w gruzach, więc może teraz będzie na odwrót w Twoim przypadku?
-
Wszyscy powtarzają, że jak zapomnisz to zajdziesz.. A pierwsza moja teściowa. "Jak stwierdziłam, że dzieciaka nie będzie i chciałam zrobić nam tam sypialnię to nagle się udało". Tylko, że ona chciała zaciążyć z drugim mężem i miała już dwójkę praktycznie dorosłych dzieci.. Mogła podejść do tego bardziej na luzie.. Jak człowiek w końcu się hajtnie i chce mieć to pierwsze to nie jest tak łatwo zapomnieć08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
nick nieaktualny
-
bertha wrote:No mówiłam, że to na zagnieżdżenie był spadek Trzymam kciuki!
Inna, a ty nie testujesz? daj znać co tam zobaczylas na tescie
U mnie w końcu @ przyszła dzisiaj. 13cs rozpoczęty.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
bulkaasia wrote:Kobitki wcześniej czy później uda się każdej z nas. Nie traćmy nadzieji, pozytywnie nastawmy się, że w końcu upragnione dwie krechy będą i za 9 m-cy Maleństwo!!!
zubii, bertha, bulkaasia lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Na pewno ja jak tylko @ się pojawi zaczynam brać tabletki anty - tak następne 2 cykle na wyciszenie jajników, a później in vitro. Decyzja zapadła. Tak luz dobrze mi zrobi po takim czasie wpadania w paranoję.
Serio? Nie probujecie inseminacji kochana??? -
"Ze 100 par starających się o dziecko:
20 pocznie dziecko w ciągu miesiąca,
70 pocznie dziecko w przeciągu sześciu miesięcy,
85 pocznie dziecko w przeciągu roku,
90 pocznie dziecko w przeciągu 18 miesięcy,
95 pocznie dziecko w przeciągu dwóch lat. "
U mnie chyba owu bliskoDagn_, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzubii wrote:"Ze 100 par starających się o dziecko:
20 pocznie dziecko w ciągu miesiąca,
70 pocznie dziecko w przeciągu sześciu miesięcy,
85 pocznie dziecko w przeciągu roku,
90 pocznie dziecko w przeciągu 18 miesięcy,
95 pocznie dziecko w przeciągu dwóch lat. "
U mnie chyba owu blisko
Kurcze obym zdarzyla w 18 miesiecy -
Agniechaaaa wrote:Serio? Nie probujecie inseminacji kochana???Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Na razie nie masz @ wiec jeszcze sie moze kochana wszystko inaczej ulozyc za co trzymam kciukiMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Widziałaś dzisiejszą tempkę?
Kochana ja wiem, ze teoria nie idzie z praktyka mialam sklejone jajowody i koledzy dali rade wiec nie ma co zakladac z gory ze twoja tempka oznajmia@. Poki nie napiszesz ze @jest na maxa to ha trzymam kciuki !! I koniec kropkabertha lubi tę wiadomość