Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesik85 wrote:O tak,moj tez marzy mi sie chlopczyk,u mnie w rodzinie same baby;)
Och... ale się rozmarzyłam!
A tak na poważnie to drugi chłopiec też mnie ucieszy, byleby tylko zdrowe było
-
nick nieaktualnykonanna wrote:A ja dla odmiany chciałabym dziewuszkę (mam już synka) Taką małą księżniczkę w różowej sukieneczce, której mogłabym robić kiteczki
Och... ale się rozmarzyłam!
A tak na poważnie to drugi chłopiec też mnie ucieszy, byleby tylko zdrowe było
Mi tez obojetne byle bylo calutkie i zdrowiutkie i juz chvialo do Nas przyjsc -
Agniechaaaa wrote:Mi tez obojetne byle bylo calutkie i zdrowiutkie i juz chvialo do Nas przyjsc
I tej teorii się trzymajmy!
Podobno podświadomość potrafi zdziałać cuda -
nick nieaktualny
-
Dla otuchy powiem Wam jeszcze, że mam taką znajomą która latami się starała, leczyła i nie wychodziło. Cykle miała tak rozjechane że @ dostawała czasami co pół roku.
W końcu pogodziła się z sytuacją, odpuściła i...
Okazało się że jest w ciąży gdy była już w 3 miesiącu!!!!!
Dziś jest mamą dwóch wspaniałych chłopaków.
Tak więc wszystko jest możliwe!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesik85 wrote:No pewnie ze najwazniejsze aby bylo zdrowe:) ale poki nic sie nie wydarzylo jeszcze to fajnie sobie pomarzyc:)
Raz juz mi sie udalo zaskoczyc, teraz chce zeby zaskoczenia zakonczylo sie sukcesem!!! Nasza dzidzia musi do Nas wrociczubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Raz juz mi sie udalo zaskoczyc, teraz chce zeby zaskoczenia zakonczylo sie sukcesem!!! Nasza dzidzia musi do Nas wrocic
I wroci mam kilka kolezanek ktore poronily i sa juz szczesliwymi mamami,takze to kwestia czasu,widac to nie byl ten moment,natura wie co robi:) trzymam kciuki!
Poza tym wszystkie Agnieszki jakie znam(lacznie ze mna) to szczesciary takze wiesz;)konanna, AgaSY lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnesik85 wrote:I wroci mam kilka kolezanek ktore poronily i sa juz szczesliwymi mamami,takze to kwestia czasu,widac to nie byl ten moment,natura wie co robi:) trzymam kciuki!
Poza tym wszystkie Agnieszki jakie znam(lacznie ze mna) to szczesciary takze wiesz;)
Hihihi
No to teraz dalas dla Nas dobrą wróżbę -
Hej dziewczyny, zwłaszcza te co dopiero zaczynają starania
Mnie jakoś to przeżywanie na początku ominęło. Długo byłam na antykoncepcji hormonalnej i pogodziłam się z tym, że nie zaskoczę od razu. Zaczęłam wariować jak testy owulacyjne zaczęły wychodzić. Potem się uspokoiłam, pełny luz, aż całkiem niedawno popadłam w totalną depresję, która teraz mi przeszła, bo mam dobre przeczucia i bardzo liczę, że plamienie z wczoraj było implantacyjne
8 dpo... Nie mogę się doczekać testowania 13.1008.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
nick nieaktualnyKinga13 wrote:Hej dziewczyny, zwłaszcza te co dopiero zaczynają starania
Mnie jakoś to przeżywanie na początku ominęło. Długo byłam na antykoncepcji hormonalnej i pogodziłam się z tym, że nie zaskoczę od razu. Zaczęłam wariować jak testy owulacyjne zaczęły wychodzić. Potem się uspokoiłam, pełny luz, aż całkiem niedawno popadłam w totalną depresję, która teraz mi przeszła, bo mam dobre przeczucia i bardzo liczę, że plamienie z wczoraj było implantacyjne
8 dpo... Nie mogę się doczekać testowania 13.10
To super,trzymam kciuki,daj znac:) zaobserwowalas jakies inne objawy? -
bulkaasia wrote:Bliźnięta no ja też chętnie, parke Zobaczymy co los przyniesie. Wy macie większe szanse bo młode kobiety z was ale ja nie tracę nadzieji
Też chciałabym bliźnięta, a nawet trojaki xD jesten nawet w grupie pewnego prawdopodobieństwa
Agnesik85 wrote:To super,trzymam kciuki,daj znac:) zaobserwowalas jakies inne objawy?
Tak, ale wydaje mi się, że nie mają związku z ciążą, bo to jeszcze za wcześnie, a raczej są wynikiem mojej słabej formy ostatnio... Może właśnie przekornie w takim miesiącu się uda? Jedynymi podejrzanymi objawami były bóle brzucha, plamienie wczoraj.. A dziś już spokój08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Kinga13 wrote:Hej dziewczyny, zwłaszcza te co dopiero zaczynają starania
8 dpo... Nie mogę się doczekać testowania 13.10
Też 13.10 testuję, powodzenia : ) -
A ja się wzięłam za rozsyłanie wirusków, a tu nie ma prawie komu, co drugi wykres zielono Także, która jeszcze chętna dawać znać, bo jak wiecie moje wiruski to mutanty i super zarażają ;p
emi2016, eMM, AgaSY, balladyna26, Agniechaaaa, summer86, bulkaasia, bertha, malka lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:A ja się wzięłam za rozsyłanie wirusków, a tu nie ma prawie komu, co drugi wykres zielono Także, która jeszcze chętna dawać znać, bo jak wiecie moje wiruski to mutanty i super zarażają ;p
W takim razie ja poprosze ogromną porcję -
Nie każda z Was ma udostępniony wykres to zawirusuje Wam cały wątek i już
I mają być na pierwszej stronie same uśmiechnięte buzie! Powodzenia dziewczynyemi2016, innamorata88, summer86, justa., bertha lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny