Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zieziulka wrote:A ja się wzięłam za rozsyłanie wirusków, a tu nie ma prawie komu, co drugi wykres zielono Także, która jeszcze chętna dawać znać, bo jak wiecie moje wiruski to mutanty i super zarażają ;p
Trzymam za słowo!Zieziulka lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
O ja też proszę. U mnie nadal bez @, ale testy pokazują biel vizira. Także czekamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:30
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziś na 2 testach biało, próbowałam się doszukiwać cienia ale nic z tego.. w dodatku plamienie z rana - zwiastujące okres. Nie wiem, czy w ogóle iść jutro na betę. Po raz pierwszy wcale mi na tym nie zależy! Dziś biorę ostatni duphaston, okres pewnie w niedzielę - i to jedyne co mnie trochę martwi, bo co jeśli jednak okaże się np po weekendzie, że jestem w ciąży, a tego dupka brać juz nie będę..?Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
W końcu weekendzik Idę zaraz robić ciacho ze śliwkami na pożegnanie sezonu.
No i zdecydowałam, w poniedzialek zrobię tylko progesteron, nie będę świrować z betą.
Toto jeśli Ci to pomoże to idź na betę. Z duphastonem nie pomogę, bo nie brałam nigdy. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny a ja miałam testować w niedziele . A dzis mialam dzien wolny i go bardzo dobrze spedziłam posprzątałam w domku bylam na pazurkach i jak wracałam to przypomniało mi się że nie mam kwasu foliowego i skocze do apteki i przy okazji kupiłam dwa testy . wiec wróciłam do domu postanowiłam zrobić jeden a drugi oczywiście w niedzile. byłam wrecz przekonana że biel vizira ujrze . wiec siku szybko i zostawiłam test na koszu do prania zeszłam do kuchni zrobic kawe wchodze do łazienk a tam II kreski wiec jest cudnie
emi2016, AgaSY, summer86, bulkaasia, eMM, bertha, mycha89, malka, tutusia, i-feel-you, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka90 wrote:Hej dziewczyny a ja miałam testować w niedziele . A dzis mialam dzien wolny i go bardzo dobrze spedziłam posprzątałam w domku bylam na pazurkach i jak wracałam to przypomniało mi się że nie mam kwasu foliowego i skocze do apteki i przy okazji kupiłam dwa testy . wiec wróciłam do domu postanowiłam zrobić jeden a drugi oczywiście w niedzile. byłam wrecz przekonana że biel vizira ujrze . wiec siku szybko i zostawiłam test na koszu do prania zeszłam do kuchni zrobic kawe wchodze do łazienk a tam II kreski wiec jest cudnie
Gratuluje!!!! -
nick nieaktualnyNie wiem jak, ale dobrnęłam do 11 dc i zaczynam dzisiaj robić testy owulacyjne. W tym miesiącu będzie bez spiny Tak sobie obiecałam. Żadnych testów do dnia @.
Mam tylko pewne obawy, bo od rana boli mnie prawy jajnik znowu, jakoś od dwóch miesięcy w czasie kiedy mam dni płodne odczuwam jego bóle. Dokładnie od momentu, kiedy zaczęliśmy się starać. Czasem silniejsze czasem mniej... Myślałam, że to jakiś objaw w zeszłym cyklu, ale w ciąży nie jestem. Nie wiem o co chodzi, boję się, że coś może być nie tak jak trzeba, a nie mam kiedy iść do lekarza... Wybrałam ostatnio skierowanie na badania i też nie mam kiedy pójść i ich zrobić...
Poza tym w pracy mam tragiczną atmosferę, non stop chodzę zestresowana, a to mi nie pomoże... -
nick nieaktualnyIzape91 wrote:Nie wiem jak, ale dobrnęłam do 11 dc i zaczynam dzisiaj robić testy owulacyjne. W tym miesiącu będzie bez spiny Tak sobie obiecałam. Żadnych testów do dnia @.
Mam tylko pewne obawy, bo od rana boli mnie prawy jajnik znowu, jakoś od dwóch miesięcy w czasie kiedy mam dni płodne odczuwam jego bóle. Dokładnie od momentu, kiedy zaczęliśmy się starać. Czasem silniejsze czasem mniej... Myślałam, że to jakiś objaw w zeszłym cyklu, ale w ciąży nie jestem. Nie wiem o co chodzi, boję się, że coś może być nie tak jak trzeba, a nie mam kiedy iść do lekarza... Wybrałam ostatnio skierowanie na badania i też nie mam kiedy pójść i ich zrobić...
Poza tym w pracy mam tragiczną atmosferę, non stop chodzę zestresowana, a to mi nie pomoże...
Prace miej w dupie!!! Najwazniejsze jest Twoje zdrowie!! Jak Co sie cos stanie (odpukać) w pracy nikt sie nie przejmie.
Zdecydowanie jeZeli czujesz ze cos jest nie tak, umów sie na wizytę lekarską zeby rozwiać watpliwości -
nick nieaktualnyolka90 wrote:dziękuje bardzo ale cały czas mam usmiech na twarz. czekam ażmąż wóci z pracy to mu o wszystkim opowiem a Wy jak dziewczyny się czujecie ?
Ah ah zazdroszczę Wam tego wieczoru ale bedzie sZczescia
U mnie 3dc tak, że wszystko dopiero przedemnaolka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka90 wrote:Hej dziewczyny a ja miałam testować w niedziele . A dzis mialam dzien wolny i go bardzo dobrze spedziłam posprzątałam w domku bylam na pazurkach i jak wracałam to przypomniało mi się że nie mam kwasu foliowego i skocze do apteki i przy okazji kupiłam dwa testy . wiec wróciłam do domu postanowiłam zrobić jeden a drugi oczywiście w niedzile. byłam wrecz przekonana że biel vizira ujrze . wiec siku szybko i zostawiłam test na koszu do prania zeszłam do kuchni zrobic kawe wchodze do łazienk a tam II kreski wiec jest cudnie
gratulacje )))!!!! -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Prace miej w dupie!!! Najwazniejsze jest Twoje zdrowie!! Jak Co sie cos stanie (odpukać) w pracy nikt sie nie przejmie.
Zdecydowanie jeZeli czujesz ze cos jest nie tak, umów sie na wizytę lekarską zeby rozwiać watpliwości
Żeby to było takie proste Do końca miesiąca chce złożyć wypowiedzenie.... Tylko co potem. Na myśl o pracy się telepie, a z drugiej strony nie sądzę żebym coś szybko znalazła nowego. Mam problem z współpracownicami, a zwłaszcza z jedną, która uwielbia dogryzać i wtrącać się we wszystko co robię i wytykać błędy. A że ja jestem straszna dupa, to nie potrafię odpyskować, a jak już to zrobię, to zaraz leci do szefa, żeby powiedzieć, że nie szanuję jej chociaż jest starsza i mądrzejsza, a bardzo często jednak nie ma racji. Za jakie grzeczymam w życiu pod górkę... -
-
olka90 wrote:Hej dziewczyny a ja miałam testować w niedziele . A dzis mialam dzien wolny i go bardzo dobrze spedziłam posprzątałam w domku bylam na pazurkach i jak wracałam to przypomniało mi się że nie mam kwasu foliowego i skocze do apteki i przy okazji kupiłam dwa testy . wiec wróciłam do domu postanowiłam zrobić jeden a drugi oczywiście w niedzile. byłam wrecz przekonana że biel vizira ujrze . wiec siku szybko i zostawiłam test na koszu do prania zeszłam do kuchni zrobic kawe wchodze do łazienk a tam II kreski wiec jest cudnie
Gratulacje!!!!Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
dziękuje Dziewczynki a ja pomodle się o Wasze małe Kurczaczki ale szczerze jak zobaczyłam dwie kreski to mało nie zemdlałam a serce mi mało nie wyleciło SZOK SZOK SZOK . STAŁAM JAK WYRYTA . ale potem się popłakałam i zaczełam sie cieszyć jak dziecko a miałam dziś zrobić meżowi cudowny wieczór sexi bielizna wino i My. i wiecie co tak bedzie Tylko ja tym razem z Wina zrezygnuje bedzie cudowna noc
bertha lubi tę wiadomość