Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • AgaSY Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieziulka wrote:
    A ja się wzięłam za rozsyłanie wirusków, a tu nie ma prawie komu, co drugi wykres zielono :D Także, która jeszcze chętna dawać znać, bo jak wiecie moje wiruski to mutanty i super zarażają ;p

Trzymam za słowo! :)

Zieziulka lubi tę wiadomość

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też poproszę wiruska, tak na dobry początek. :P

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja też proszę. :D U mnie nadal bez @, ale testy pokazują biel vizira. Także czekamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:30

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chce wirusa BARDZO BARDZO :)

P.s. Właśnie leże z moją Daisy na podłodze jest juz po sterylizacji ma czerwony kubraczki ubrany i leży pod kocykiem. Moja silna malutka <3

innamorata88 lubi tę wiadomość

• konanna Znajoma

Wysłany: 7 października 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja poproszę wiruska :-D

• Misiaimis Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja tez :) po tej stracie tym bardziej :(

Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...

16mscy, 15cs...5t0d (*)
    12 mscy, 10cs...5t6d (*)
  • toto Ekspertka

Wysłany: 7 października 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś na 2 testach biało, próbowałam się doszukiwać cienia ale nic z tego.. w dodatku plamienie z rana - zwiastujące okres. Nie wiem, czy w ogóle iść jutro na betę. Po raz pierwszy wcale mi na tym nie zależy! Dziś biorę ostatni duphaston, okres pewnie w niedzielę - i to jedyne co mnie trochę martwi, bo co jeśli jednak okaże się np po weekendzie, że jestem w ciąży, a tego dupka brać juz nie będę..?

Starania od 2016
    3x IUI
    2x biochemiczna
    -
    FET 09/2020 :(
    FET 10/2020 :(
    Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
    ET 05/2021 :( słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
    FET 09/2021 :(
    końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta?
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu weekendzik :) Idę zaraz robić ciacho ze śliwkami na pożegnanie sezonu.
    No i zdecydowałam, w poniedzialek zrobię tylko progesteron, nie będę świrować z betą.

Toto jeśli Ci to pomoże to idź na betę. Z duphastonem nie pomogę, bo nie brałam nigdy.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana przez jeden dzien sie nic nie stanie jak nie weźmiesz ;)

• olka90 Debiutantka

Wysłany: 7 października 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny a ja miałam testować w niedziele . A dzis mialam dzien wolny i go bardzo dobrze spedziłam posprzątałam w domku bylam na pazurkach i jak wracałam to przypomniało mi się że nie mam kwasu foliowego i skocze do apteki i przy okazji kupiłam dwa testy . wiec wróciłam do domu postanowiłam zrobić jeden a drugi oczywiście w niedzile. byłam wrecz przekonana że biel vizira ujrze . wiec siku szybko i zostawiłam test na koszu do prania zeszłam do kuchni zrobic kawe wchodze do łazienk a tam II kreski wiec jest cudnie <3

emi2016, AgaSY, summer86, bulkaasia, eMM, bertha, mycha89, malka, tutusia, i-feel-you, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka90 wrote:
    Hej dziewczyny a ja miałam testować w niedziele . A dzis mialam dzien wolny i go bardzo dobrze spedziłam posprzątałam w domku bylam na pazurkach i jak wracałam to przypomniało mi się że nie mam kwasu foliowego i skocze do apteki i przy okazji kupiłam dwa testy . wiec wróciłam do domu postanowiłam zrobić jeden a drugi oczywiście w niedzile. byłam wrecz przekonana że biel vizira ujrze . wiec siku szybko i zostawiłam test na koszu do prania zeszłam do kuchni zrobic kawe wchodze do łazienk a tam II kreski wiec jest cudnie <3

Gratuluje!!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak, ale dobrnęłam do 11 dc i zaczynam dzisiaj robić testy owulacyjne. W tym miesiącu będzie bez spiny :P Tak sobie obiecałam. Żadnych testów do dnia @.
    Mam tylko pewne obawy, bo od rana boli mnie prawy jajnik znowu, jakoś od dwóch miesięcy w czasie kiedy mam dni płodne odczuwam jego bóle. Dokładnie od momentu, kiedy zaczęliśmy się starać. Czasem silniejsze czasem mniej... Myślałam, że to jakiś objaw w zeszłym cyklu, ale w ciąży nie jestem. Nie wiem o co chodzi, boję się, że coś może być nie tak jak trzeba, a nie mam kiedy iść do lekarza... Wybrałam ostatnio skierowanie na badania i też nie mam kiedy pójść i ich zrobić...
    Poza tym w pracy mam tragiczną atmosferę, non stop chodzę zestresowana, a to mi nie pomoże...

• olka90 Debiutantka

Wysłany: 7 października 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Gratuluje!!!! :)

dziękuje bardzo ale cały czas mam usmiech na twarz. czekam ażmąż wóci z pracy to mu o wszystkim opowiem :) a Wy jak dziewczyny się czujecie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    Nie wiem jak, ale dobrnęłam do 11 dc i zaczynam dzisiaj robić testy owulacyjne. W tym miesiącu będzie bez spiny :P Tak sobie obiecałam. Żadnych testów do dnia @.
    Mam tylko pewne obawy, bo od rana boli mnie prawy jajnik znowu, jakoś od dwóch miesięcy w czasie kiedy mam dni płodne odczuwam jego bóle. Dokładnie od momentu, kiedy zaczęliśmy się starać. Czasem silniejsze czasem mniej... Myślałam, że to jakiś objaw w zeszłym cyklu, ale w ciąży nie jestem. Nie wiem o co chodzi, boję się, że coś może być nie tak jak trzeba, a nie mam kiedy iść do lekarza... Wybrałam ostatnio skierowanie na badania i też nie mam kiedy pójść i ich zrobić...
    Poza tym w pracy mam tragiczną atmosferę, non stop chodzę zestresowana, a to mi nie pomoże...

Prace miej w dupie!!! Najwazniejsze jest Twoje zdrowie!! Jak Co sie cos stanie (odpukać) w pracy nikt sie nie przejmie.
    Zdecydowanie jeZeli czujesz ze cos jest nie tak, umów sie na wizytę lekarską zeby rozwiać watpliwości

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka90 wrote:
    dziękuje bardzo ale cały czas mam usmiech na twarz. czekam ażmąż wóci z pracy to mu o wszystkim opowiem :) a Wy jak dziewczyny się czujecie ?

Ah ah zazdroszczę Wam tego wieczoru :) ale bedzie sZczescia <3

U mnie 3dc tak, że wszystko dopiero przedemna :D

olka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka90 wrote:

gratulacje :))))!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Prace miej w dupie!!! Najwazniejsze jest Twoje zdrowie!! Jak Co sie cos stanie (odpukać) w pracy nikt sie nie przejmie.
    Zdecydowanie jeZeli czujesz ze cos jest nie tak, umów sie na wizytę lekarską zeby rozwiać watpliwości

Żeby to było takie proste :/ Do końca miesiąca chce złożyć wypowiedzenie.... Tylko co potem. Na myśl o pracy się telepie, a z drugiej strony nie sądzę żebym coś szybko znalazła nowego. Mam problem z współpracownicami, a zwłaszcza z jedną, która uwielbia dogryzać i wtrącać się we wszystko co robię i wytykać błędy. A że ja jestem straszna dupa, to nie potrafię odpyskować, a jak już to zrobię, to zaraz leci do szefa, żeby powiedzieć, że nie szanuję jej chociaż jest starsza i mądrzejsza, a bardzo często jednak nie ma racji. Za jakie grzeczymam w życiu pod górkę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka90 wrote:
    Gratulacje!!!:)

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka90 wrote:

Gratulacje!!!! :)

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • olka90 Debiutantka

Wysłany: 7 października 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje Dziewczynki a ja pomodle się o Wasze małe Kurczaczki :) ale szczerze jak zobaczyłam dwie kreski to mało nie zemdlałam a serce mi mało nie wyleciło :O SZOK SZOK SZOK . STAŁAM JAK WYRYTA . ale potem się popłakałam i zaczełam sie cieszyć jak dziecko :) a miałam dziś zrobić meżowi cudowny wieczór sexi bielizna wino i My. i wiecie co tak bedzie Tylko ja tym razem z Wina zrezygnuje :) bedzie cudowna noc :)

bertha lubi tę wiadomość

‹‹ 60 61 62 63 64 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ