Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzubii wrote:A moim zdaniem az tak dużo na razie nie zaszło o ile wszystkie się zameldowany na 22 testujące na ta chwilę mamy 5 pozytywów. Mam jednak nadzieję, że lada moment posypie sie o wiele więcej
Agniechaaa babolu tylko od nas jeszcze nie uciekaj ! Ją za pewne też dołączę za jakiś czas do listopadowego wątku ale puki co niech się owu zjawi.
Kochana nigdzie Was nie opuszczam nie wyobrażam sobie bez Was życia
Mam nieprzespana noc dzis, moja malutka po sterylizacji niespokojna, to wodę podać, to odganiać ją od gryzonia, to przykryć to odkryć :p autentycznie jak z dzieckiem <3
AgaSY gratuluje!!!!!!!! I wiadomo zazdroszczę zarażaj Nas!!!! I wstaw zdj testuzubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki, dołączam do Was zatestowanych, zrobiłam dziś rano test i wyszedł pozytywnie, jednak kreska testowa nie jest tak samo ciemna jak kontrolna, mimo to cieszę się ogromnie
eMM, zubii, bulkaasia, konanna, Wojcinka, malka, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKinga13 wrote:Zieziulka, zarażaj ile wlezie!!!
Oleńko, gratuluję, to cudownie ;**
Nie pamiętam nicku kto narzekał na ból jajnika, przepraszam... Ale pamiętam, że 11 dc to może na owulację bolą? Mnie zawsze bolą, a podczas starania to już całkiem.. Na szczęście natura podkręca libido i nie zwracam uwagi xD nie przejmuj się niepotrzebnie ;** moim zdaniem w czasie owu to całkiem dobry znak
Widzę, że grupa na 13.10 rośnie podoba mi się to zapisywanie, dzięki temu nie robię testów tydzień przed czasem, bo czuję się zobowiązana wyczekać do 13 xD -
nick nieaktualny
-
Izape, ja miałam tylko 1 cykl monitorowany i wówczas się sprawdziło. Poza tym zgadza się to z testami owulacyjnymi. Zdarzyło mi się, że po wprowadzeniu kolejnych pomiarów temperatury ovufriend przesunął mi owulację o kilka dni. O ile pamiętam to wyznaczył mi najpierw na 8-9 dc, a ostatecznie wyznaczył 11 dc.
Nie masz udostępnionego wykresu, więc nie mam możliwości zerknąć jak to u CIebie wygląda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinkaa wrote:@Agnesik85 staraj się nie myśleć że taki długi będzie ten tydzień i zleci raz dwa, nim się obejrzysz będzie znowu weekend mi się dziś 6 dzień spóźnił @ ale nie myślałam że to przez fasolke bo mam często nieregularne i zrobiłam a tu proszę
Staram sie staram,ale wiesz jak to jest:) czyli ty tez? szczesliwy ten pazdziernik:) oby tak dalej;) -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Izape, ja miałam tylko 1 cykl monitorowany i wówczas się sprawdziło. Poza tym zgadza się to z testami owulacyjnymi. Zdarzyło mi się, że po wprowadzeniu kolejnych pomiarów temperatury ovufriend przesunął mi owulację o kilka dni. O ile pamiętam to wyznaczył mi najpierw na 8-9 dc, a ostatecznie wyznaczył 11 dc.
Nie masz udostępnionego wykresu, więc nie mam możliwości zerknąć jak to u CIebie wygląda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinkaa wrote:Też też . Udało się po 7 msc staraniach do 3 miesiąca się łamałam a później stwierdziłam że zostawiam wszystko w rękach Tego u góry i nie mam zamiaru się przejmować i stresować, no i się UDAŁO
Super,gratulacje:) u mnie dopiero 1szy miesiac a i tak panikujeMalinkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgaSY wrote:Dziewczyny! 5 rano, 36 dzień cyklu, 16 dzień po owulacji, wstaje żeby zmierzyć tempke - wysoko. Wiem, że w łazience czeka na mnie test, nie dotrzymam do rana, sprawdzam... 2 KRECHY!! Budzę męża, bo oczom nie wierze - potwierdza! Co teraz?? Bhcg od razu dziś, potem za 2 dni, umawiać się juz do lekarza, czy jak skończę 4 tydzień??? Jestem zszokowana, podekscytowana i przerażona! Boziu, żeby tylko wszystko bylo na swoim miejscu!
-
Malinkaa wrote:Hej dziewczynki, dołączam do Was zatestowanych, zrobiłam dziś rano test i wyszedł pozytywnie, jednak kreska testowa nie jest tak samo ciemna jak kontrolna, mimo to cieszę się ogromnie
Malinkaa lubi tę wiadomość