Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape91 wrote:Już udostępniałam, jak będziesz miała chwile to zerknij
Izape, kurczę, cieżko powiedzieć. A z reguły w których dniach masz owu? Może coś zaburzyło tempke.. na Waszym miejscu i tak bym się starała dalej w tym cyklu. Może od następnego zacznij stosować testy owulacyjne? Moim zdaniem bardzo pomagają trafić w termin owulacji. Polecam Facelle z Rossmanna -
nick nieaktualnyjusta. wrote:Gratulacje, a kreseczka testowa napewno za kilka dni pociemnieje
Jak myślisz kiedy najlepiej powtórzyć test? Dziś minął już 35dc a owulacje nawet nie wiem kiedy byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 10:28
-
Dziewczynki może komuś to da jakąś wskazówkę, mi się wydaje, że u mnie cuda zdziałał castagnus. Miałam już za sobą nawet stymulowane cykle clostilbegytem i pregnylem i nic nie zaskoczyło, luz na urlopie też nie pomógł. Naczytałam się trochę o tym castagnusie i zaczęłam go brać. Zaszłam w drugim cyklu brania Na pewno nikomu nie zaszkodzi, a może pomoże...także polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 10:51
bertha lubi tę wiadomość
7 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Izape, kurczę, cieżko powiedzieć. A z reguły w których dniach masz owu? Może coś zaburzyło tempke.. na Waszym miejscu i tak bym się starała dalej w tym cyklu. Może od następnego zacznij stosować testy owulacyjne? Moim zdaniem bardzo pomagają trafić w termin owulacji. Polecam Facelle z Rossmanna
No właśnie tesy owulacyjne zaczęłam stosować od wczoraj, bo na instrukcji jest napisane, że przy cyklach 27-28 dniowych zacząć używać testów dopiero od 11-12 dnia, a wczoraj miałam właśnie 11 dc, i wyszedł negatyw. Mam jeszcze kilka, więc postanowiłam, że do końca cyklu będę robiła zobaczymy, czy coś się pokaże. Jeżeli ta owulacja faktycznie była w środę, to nic nie czułam Jedyne co, to od wczoraj boli mnie jajnik prawy. W tym tygodniu pójdę do lekarza i zobaczymy co powie...
Śluz też nie wskazywał na to,że zaczęły mi się dni płodne, a jajnik kłuje non stop raz mocniej raz słabiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 11:34
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Inna a miałam nadzieje ze jednak nie nadejdzie Buuu tulę kochana!!!! W takim razie jestesmy dalej razem w tym październiku
Gratuluje kolejnych pozytywów !
A tam jakoś wzięłam to na klatę na październik z testowaniem się raczej już nie załapię zresztą cykl sobie odpuszczam, co ma być to będzie :*Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:A tam jakoś wzięłam to na klatę na październik z testowaniem się raczej już nie załapię zresztą cykl sobie odpuszczam, co ma być to będzie :*
Moja silna kobitka!!! Brawa dla Ciebie
Ja tez ten spisuje na stratę, tak jak mówiłam nie wierze, ze w pierwszym cyklu po przerwie sie uda :p testuje tak poprostu dla "sportu"innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Moja silna kobitka!!! Brawa dla Ciebie
Ja tez ten spisuje na stratę, tak jak mówiłam nie wierze, ze w pierwszym cyklu po przerwie sie uda :p testuje tak poprostu dla "sportu"Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
justa. wrote:Betę możesz zrobić, a z lekarzem jeśli nic niepokojącego się nie będzie działo poczekałabym do końca 6 tyg. Wtedy powinno być już widać zarodek i serduszko. Jak pójdziesz wcześniej może jeszcze nie być nic widać lub widać sam pęcherzyk i tylko niepotrzebnie możesz się denerwować, czy wszystko jest ok.
Na pewno pójdę wcześniej. Rok temu poronilam właśnie w 6 tygodniu. Ale wtedy przez 4 tygodnie miałam bóle jak na @, a a teraz na szczęście nic nie boli czy pojde, czy nie pójdę to i tak będę się stresowac, bo chciałabym miec teraz pewność, że zarodek zagniezdzil się we właściwym miejscu btw, liczycie ciążę od dnia owulacji (16) czy od 1 dnia ostatniej miesiączki (36 dni tj 5 tygodni)?Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Malinkaa wrote:Dziękuję bardzo Justynka :*
Jak myślisz kiedy najlepiej powtórzyć test? Dziś minął już 35dc a owulacje nawet nie wiem kiedy byłaMalinkaa lubi tę wiadomość
-
AgaSY wrote:Na pewno pójdę wcześniej. Rok temu poronilam właśnie w 6 tygodniu. Ale wtedy przez 4 tygodnie miałam bóle jak na @, a a teraz na szczęście nic nie boli czy pojde, czy nie pójdę to i tak będę się stresowac, bo chciałabym miec teraz pewność, że zarodek zagniezdzil się we właściwym miejscu btw, liczycie ciążę od dnia owulacji (16) czy od 1 dnia ostatniej miesiączki (36 dni tj 5 tygodni)?
-
Nigdy w życiu nie bylam tak zmęczona i śpiąca jak przez ostatnie 2 tygodnie. Do tego po raz pierwszy w życiu bolały mnie piersi przed spodziewana @. Ale nie tak jak opisują dziewczyny: że wrażliwe sutki, pełne piersi itd. Mnie bolały od zewnątrz, pod pachami,i od góry, tak, że czasem nie mogłam na boku leżeć . A 3 objaw to wrażliwy węch. Bardzo drażnił mnie zapach moczu (naprawdę) i ziemi jak sprzątaczka podlala kwiatki w biurze . Dlatego wiedziałam, że to będzie ten cykl
I tak jak pisałam wcześniej: pijcie Inofolic! To jest jedyna rzecz jaka zmieniłam 2 miesiące temu i tadammm
P.s. Nadzieja umiera ostatnia! :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 17:06
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:W końcu i nam się uda dawno nie czułam takiego powera
Ja mam powera pod wglądem życia "normalnie" robimy co chcemy i kiedy chcemy reszta sie jakos sama wyklaruje gdyby nie leki to nawet nie czuła bym w tym cyklu starań tak na niego czekałam a jak sie zaczął to poczułam całkowity spokój wewnętrzny moze to dobry znak?innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Almanah wrote:A inofolic to nie jest po prostu kwas foliowy?
Infolic, inofem i ovarin to suplementy, których głównym składnikiem jest inozytol.
Stosuję od miesiąca ovarin z zalecenia lekarza, ale możliwe że przerzucę się na inofem w następnym cyklu, bo ma większą zawartość inozytolu. -
Gratuluje zafasolkowanym!!!
Inna, szkoda
Najdokładniej liczyć wiek ciąży jak zna sie termin owu, jako od owu+2 tygodnie.
A termin porodu od daty owu -7dni - 3miesiace.
Malinkaa lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
AgaSY wrote:Dokładnie tak. Normuje gospodarkę hormonalną, więc też cykle Agniechaaaa ja też byłam wyjątkowo spokojna w tym cyklu, to musi być znak
Mikołaj 25.04.2011