Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:Gratuluje zafasolkowanym!!!
Inna, szkoda
Najdokładniej liczyć wiek ciąży jak zna sie termin owu, jako od owu+2 tygodnie.
A termin porodu od daty owu -7dni - 3miesiace.
Te +2 tygodnie to rozumiem tylko pod warunkiem, że ma się cykle 28 dniowe? Czy ogólnie to się stosuje też do tych nieregularnych?
summer86 wrote:Infolic, inofem i ovarin to suplementy, których głównym składnikiem jest inozytol.
Stosuję od miesiąca ovarin z zalecenia lekarza, ale możliwe że przerzucę się na inofem w następnym cyklu, bo ma większą zawartość inozytolu.
O kurka, to nie wiedziałam. Dzięki za info. Jak w tym mi nie pyknie, to od następnego cyklu chyba spróbuję. Castagnus mnie jeszcze "nie zapłodnił", więc może w tę mańkę się coś uda. -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa możesz napisać jakie widzisz pozytywne skutki stosowania inofemu?
Ja na razie po ovarinie, miałam opóźnioną owulację, jeśli FL zostanie bez zmian, to będzie książkowy cykl (27-28 dni, owu w 14 dc). Po cichu liczę, że może dzięki temu owulacja była "lepsza", może @ będę lżej przechodzić i nie będą takie obfite. -
Agniechaaaa wrote:Ja mam powera pod wglądem życia "normalnie" robimy co chcemy i kiedy chcemy reszta sie jakos sama wyklaruje gdyby nie leki to nawet nie czuła bym w tym cyklu starań tak na niego czekałam a jak sie zaczął to poczułam całkowity spokój wewnętrzny moze to dobry znak?
To tak jak i ja z córką tez tak było i sie udało a przed zawsze przezywalam jak głupia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 19:01
-
innamorata88 wrote:Agasy gratuluję :)który to cykl?
9 cykl starań w przeciągu ROKU. Nie wiem jak Wy, ale ja z PCOS mam cykle czasem >60 dniUparciuszek lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:9 cykl starań w przeciągu ROKU. Nie wiem jak Wy, ale ja z PCOS mam cykle czasem >60 dni
Gratuluję. Mi się co najwyżej 50-cio dniowe zdarzały. Ale to kilka razy w życiu. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Agniechaaaa możesz napisać jakie widzisz pozytywne skutki stosowania inofemu?
Ja na razie po ovarinie, miałam opóźnioną owulację, jeśli FL zostanie bez zmian, to będzie książkowy cykl (27-28 dni, owu w 14 dc). Po cichu liczę, że może dzięki temu owulacja była "lepsza", może @ będę lżej przechodzić i nie będą takie obfite.
Zdecydowanie lepszy mam śluz !! I to główny pozytyw bo przed stosowaniem rożnie z tym bywało resztę mam wspomagana lekami wiec trudno powiedzieć aczkolwiek nigdy nie miałam problemów z ciekom endo i zeby pecherzyki były słabe po clo a podobno czasem sie tak zdarza
I plus dla męża moje wysokie libido jest teraz jeszcze 2x wyższe :p a moze to nie dobrze hihihi chociaż narazie nie narzekasummer86, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Dzięki cieszę się, że Was znalazłam. U mnie nikt nie wie, że się staramy. Przyjaciółki szykują się do ślubu, planują swoje rodziny, a rodzice nie pytają bo sie boją i tak pewnie zostanie póki nic nie widaćMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
O wow ile tu sukcesów! Gratuluje wszystkim dziewczynom, u których zrobiło sie zielono na wykresach wspaniałe wieści ostatnio w ogóle gdzie nie spojrzę na OF na wykres to zielone fasolki hehe super
Inna przykro mi, ze fr@nca przyszła , silna z Ciebie kobitka na pewno masz siły na kolejne starania :*
U mnie dzisiaj mija 30dc i @jak nie było tak nie ma... wiedzialam ze ten cykl bedzie dłuższy od poprzednich przez HSG, ale obstawiałam 32 dni a jak na razie nadal mnie nawet troche cycki nie bolą wiec boje sie ze jeszcze bardziej sie wydłuży, albo przyjdzie w ogóle zmienacka tak czy owak mogłaby juz przyjść bo jestem gotowa na IUI a ten cykl spisalam na stratyinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro powinno już być w miarę wiarygodnie jesli masz test czułości 10 Jeśli wytrzymasz to czekaj do terminu @, a jesli się niecierpliwisz - spróbuj jutro zatestować. Trzymam kciuki!
-
Dziewczyny, te które już testowały i mają pozytywy - ogromne gratulacje
Z tymi z jedną kreseczką łączę się w bólu, bo u mnie plamienia coraz mocniejsze i jestem pewna, że @ pojawi się jutro planowo. Ale... WALCZYMY DALEJ!!! nie poddawajcie się! Mi trochę smutno, wiadomo - tym bardziej, że chciałam na święta akurat po pierwszym trymestrze poinformować rodzinkę, no a tak to może się nie udać.. Ale nowy cykl i leki, które zaczynam przyjmować dają mi nadzieję, że może jeszcze wszystko przede mną, że może do końca roku się uda.
No i i trzymam kciuki za wszystkie testujące w kolejnych dniach październikabulkaasia lubi tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Hej dziewczyny! Gratuluję! Od wczoraj nie zaglądałam na forum a tu tyle nowości! Super
Ja się chyba jutro złamię i zatestuję. To będzie 11dpo. Wczoraj miałam śluz z domieszką krwi co mi się nigdy nie zdarza przed @. Zresztą to był było za wcześnie na @. Do tego sutki mnie bolą i jestem zmęczona. Więc mam małą nadzieję, boję się tylko, że znowu sobie wszystko wkręciłam i się rozczaruje
A mogło by się udać. Mąż ma w środę urodziny to bym miała dla niego prezent.
-
Zazdroszczę tym którym się udało i gratuluję. Walczymy dalej, listopad nasz dziewczyny:) Ja też widzę u siebie po Inofemie większe libido, jakiś spokój przyszedł, i nie mam ochoty na słodycze(cud:P)Stosuję czwarty miesiąć po 2 saszetki. Kupiłam sobie tran hehe a jak coś to w przyszłym kupię też oeparol, a Castagnus któraś brała bez konsultacji z lekarzem i bez badań na prolaktynę? Będę wdzięczna za radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 22:41
11 cykl starań -
Toto przytulam :*
Ją mam dziś 28dc serduszkowalismy wczoraj i od wczoraj mam płodny śluz kłucie w prawym jajniku oby to owu bo od wczoraj mama wrażenie że to ten cykl :p w tamtym tez tak miałam więc sie tym nie sugeruje chciałam się tylko wyglądać bo mi dzieki wam lepiej:*toto lubi tę wiadomość
-
Uparciuszek wrote:Zazdroszczę tym którym się udało i gratuluję. Walczymy dalej, listopad nasz dziewczyny:) Ja też widzę u siebie po Inofemie większe libido, jakiś spokój przyszedł, i nie mam ochoty na słodycze(cud:P)Stosuję czwarty miesiąć po 2 saszetki. Kupiłam sobie tran hehe a jak coś to w przyszłym kupię też oeparol, a Castagnus któraś brała bez konsultacji z lekarzem i bez badań na prolaktynę? Będę wdzięczna za radę
Jak się w tym nie idą to też od nowego zacznę brać. Oeparol zaszlam wierwsza ciążę od brania w pierwszym cyklu (ogólnie to był 4cykl starań) ale strasznie miałam dużo śluzu przez cały cykl i trudniej było określić ten płodny. Castagnus bralam teraz ale przez chorobę przestalam.