Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uparciuszek wrote:Malka widzę że starasz się od marca tak jak ja:) Trzymam kciuki, ale daj sobie na luz, nie stresuj się nie na urodziny to na gwiazdkę
Hehe masz rację. Tylko, że nie mam pomysłu na prezent więc dwie kreski by mnie uratowałyUparciuszek lubi tę wiadomość
-
Zubii to ja kupuję ten oeparol w listopadzie hehe kupię 3 op po 60 i będę jeść do owulki:)Bo z tego co pamiętam to 6 dziennie się bierze, Może mam mało śluzu bo ja generalnie wysuszona jestem hehe ale tu się dużo od was dowiaduję:*11 cykl starań
-
Almanah wrote:Te +2 tygodnie to rozumiem tylko pod warunkiem, że ma się cykle 28 dniowe? Czy ogólnie to się stosuje też do tych nieregularnych?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Mi wiesiolek bardzo pomogl. Nie widywalam u siebie sluzu plodnego, w drugim cyklu z wiesiolkiem chyba drugi raz w swoim zyciu zauwazylam troche rozciagliwego sluzu (i duuuuzo wodnistego, jak nigdy) i pyk - udalo sie takze ja polecam!
Uparciuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie w ten niedzielny poranek:-)
Nie wytrzymalam i zrobilam ten test..i pojawila sie słabiutka druga kreska...dla pewnosci za 2-3 dni powtorze test..bertha, tutusia, Malinkaa, justa., Kinga13, malka, Uparciuszek, emi2016, bulkaasia, i-feel-you lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Dzien dobry w niedzielny ranek
Jeszcze w łóżku leżę z kawą zrobioną przez męża
Udanego dnia Kochane!!!
Balladyna gratuluję Za dwa dni już będzie mocna. Który to dzień cyklu? -
balladyna26 wrote:Witam wszystkie w ten niedzielny poranek:-)
Nie wytrzymalam i zrobilam ten test..i pojawila sie słabiutka druga kreska...dla pewnosci za 2-3 dni powtorze test..
Cos nikt nie wrzuca fotek pozytywów i nie możemy sie napatrzeć i zarazić...zubii lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Balladyna, gratulacje
Mnie też korci zrobić prędzej ten test.. A myślałam, że z wątkiem będzie łatwiej wytrzymać
Zaczynam się martwić... Na początku bóle brzucha uznawałam za dobry znak, plamienie mnie ucieszyło, myślałam, że to zagnieżdżenie... Ale nadal trochę mnie boli, myślicie, że po potencjalnym zagnieżdżeniu to dobrze czy źle? Mam przeczucie, że się udało, a jednocześnie martwię się, że coś się jeszcze wydarzy i jednak będzie @ ;(08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Raczej sikańca, bo ani nie mieszkam w mieście, ani nie pracuję w mieście i jechać na betę to dla mnie jednak trochę problem ;( zrobię ją dopiero, gdy domowy da jakąś nadzieję.
Dzisiaj mam 10dpo, no nie wiem może jakoś wytrzymam08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Hej dziewczyny, dzisiaj urodziny mojego męża i podkusiło mnie zeby nasikać wcześniej niż planowałam na test. Tzn planowałam w sumie w ogóle nie sikać hehe bo spisalam cykl na straty, ale pomyślałam ze skoro mamy urodziny męża to moze warto sprawdzić czy cos tam sie nie gotuje. No ale niestety najblielsza z możliwych bieli vizira sie ukazała, bezdyskusyjny NEGATYW
Do @ pewnie jeszcze jakies 2 dni, ciekawi mnie tylko czemu cycki nie dają o sobie znać bo zawsze dawały a tu ciiisza, chyba ta franca chce mnie zaatakować znienacka -
Ja rano ztestowałam i oczywiście biel... Następne testowanie najwcześniej w środę, bo wtedy mam termin miesiączki wyznaczony przez of. Ale jakoś straciłam nadzieję 11dpo juz chyba powinno coś być widać.
No ale trudno, najwyżej wpiszę się na listopadowy wątek
-
balladyna26 wrote:Witam wszystkie w ten niedzielny poranek:-)
Nie wytrzymalam i zrobilam ten test..i pojawila sie słabiutka druga kreska...dla pewnosci za 2-3 dni powtorze test..
Super! Koniecznie wrzuć zdjęcie jak powtorzysz. Wszystkie chcemy zobaczyć dwie kreseczki.