Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny! Jestem nowa. To mój pierwszy cykl starań z ovu. Wcześniej "działaliśmy" na zasadzie jak będzie to będzie Od kilku miesięcy czuję jednak że już najwyższy czas abym po raz drugi została mamusią (mam już 10-letniego synka). W pierwszą ciążę zaszłam bez problemu, w pierwszym cyklu starań. Pomimo tego że od wielu lat nie stosujemy żadnej anty to jednak jakoś dzidzia nigdy sie nie pojawiła
Owulację miałam 16 dni temu, potwierdzoną testem, temperaturą, śluzem i szyjką. Wczoraj i dziś teścik - niestety negatywny Brak @ od środy (przewidywany termin)
Objawami : ciężkie większe piersi, rozpierający ból brzucha i zawroty głowy raczej się nie sugeruję bo to może psychika płata mi figle.
Jak myślicie czy jest jeszcze szansa że test wyjdzie pozytywny ?????? -
nick nieaktualnykonanna wrote:Cześć Dziewczyny! Jestem nowa. To mój pierwszy cykl starań z ovu. Wcześniej "działaliśmy" na zasadzie jak będzie to będzie Od kilku miesięcy czuję jednak że już najwyższy czas abym po raz drugi została mamusią (mam już 10-letniego synka). W pierwszą ciążę zaszłam bez problemu, w pierwszym cyklu starań. Pomimo tego że od wielu lat nie stosujemy żadnej anty to jednak jakoś dzidzia nigdy sie nie pojawiła
Owulację miałam 16 dni temu, potwierdzoną testem, temperaturą, śluzem i szyjką. Wczoraj i dziś teścik - niestety negatywny Brak @ od środy (przewidywany termin)
Objawami : ciężkie większe piersi, rozpierający ból brzucha i zawroty głowy raczej się nie sugeruję bo to może psychika płata mi figle.
Jak myślicie czy jest jeszcze szansa że test wyjdzie pozytywny ??????
My tu zawsxe mowimy ze dopoki nie ma@ to jedt nadzieja!!AgaSY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a powiedzcie jak sobie radzicie z czekaniem na rezultat? Bo mimo ze to dopiero pierwszy miesiac to ja wariuje,wkrecam sobie objawy,doszukuje sie sama nie wiem czego i rozmyslam non stop o jednym..jak tak dalej pojdzie to osiwieje;) macie jakies,spisoby zeby wyluzowac?
-
Agnesik85 wrote:Dziewczyny a powiedzcie jak sobie radzicie z czekaniem na rezultat? Bo mimo ze to dopiero pierwszy miesiac to ja wariuje,wkrecam sobie objawy,doszukuje sie sama nie wiem czego i rozmyslam non stop o jednym..jak tak dalej pojdzie to osiwieje;) macie jakies,spisoby zeby wyluzowac?
Ja też pierwszy miesiąc takiego prawdziwego staranka i.... tez wariuję
W którym dc jesteś ? -
Agnesik85 wrote:Dziewczyny a powiedzcie jak sobie radzicie z czekaniem na rezultat? Bo mimo ze to dopiero pierwszy miesiac to ja wariuje,wkrecam sobie objawy,doszukuje sie sama nie wiem czego i rozmyslam non stop o jednym..jak tak dalej pojdzie to osiwieje;) macie jakies,spisoby zeby wyluzowac?
Wyluzujesz jak się nie uda za pierwszym i drugim razem (życzę ci zebys od razu zaskoczyła ) ale tak to jest. Najlepiej zająć myśli czymś innym niech cie pochłonie jakieś zajęcie. Ją zajmuje się szyciem (btw. Mam już wybrana bawełne dla kolejnego dzidka o ile nam sie uda zajść bo jeszcze jeden cykl i raczej odpuszczamy na jakiś czas) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzubii wrote:Wyluzujesz jak się nie uda za pierwszym i drugim razem (życzę ci zebys od razu zaskoczyła ) ale tak to jest. Najlepiej zająć myśli czymś innym niech cie pochłonie jakieś zajęcie. Ją zajmuje się szyciem (btw. Mam już wybrana bawełne dla kolejnego dzidka o ile nam sie uda zajść bo jeszcze jeden cykl i raczej odpuszczamy na jakiś czas)
Heh,pewnie masz racje moze wroce do regularnych cwiczen ,to bedzie przyjemne z pozytecznym i troche sie zrelaksuje;) -
nick nieaktualnyA ja wczoraj zrobilam generalne przemeblowanie u tatusia w sklepie i dzien mi zlecial bez myslenia
Rano wzirlam 1tab clo i zero reakcji zazwyczaj cos mnie tak zaczynalo kluc a tym razem cisza ale na luzie niebprzejmuje sie za tydz do gin i wtedy bede widziec co i jakzubii lubi tę wiadomość
-
Oj... to jeszcze kilka dni musisz poczekać na testowanie, a przynajmniej do dnia spodziewanej @
Ja jestem w 26 dc i właściwie to już od 1 dnia po owu (21.09) czuję wszystkie możliwe objawy Staram się jakoś nie zwariować zwłaszcza że @ miałam dostać przedwczoraj i nadal (na szczęście!) nie przyszła. Testowałam wczoraj i dziś i.... nic
Więc cały czas mam nadzieję... -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:A ja wczoraj zrobilam generalne przemeblowanie u tatusia w sklepie i dzien mi zlecial bez myslenia
Rano wzirlam 1tab clo i zero reakcji zazwyczaj cos mnie tak zaczynalo kluc a tym razem cisza ale na luzie niebprzejmuje sie za tydz do gin i wtedy bede widziec co i jak
Agniechaaa wybacz ignorancje,ale co to jest clo? ja kompletnie nieobeznana w tych tematach jestem.mam nadzieje ze cie nie urazilam pytaniem:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykonanna wrote:Oj... to jeszcze kilka dni musisz poczekać na testowanie, a przynajmniej do dnia spodziewanej @
Ja jestem w 26 dc i właściwie to już od 1 dnia po owu (21.09) czuję wszystkie możliwe objawy Staram się jakoś nie zwariować zwłaszcza że @ miałam dostać przedwczoraj i nadal (na szczęście!) nie przyszła. Testowałam wczoraj i dziś i.... nic
Więc cały czas mam nadzieję...
Tak,wiem ale niecierpliwa jestem;) a "objawy" tez mam od kilku dni ale to raczej moja wyobraznia,choc klucie i ciagniecie w podbrzuszu cxulam na pewno:) trzymam kciuki za ciebie skoro @ nie ma to szansa jest -
nick nieaktualny
-
Agnesik85 wrote:Tak,wiem ale niecierpliwa jestem;) a "objawy" tez mam od kilku dni ale to raczej moja wyobraznia,choc klucie i ciagniecie w podbrzuszu cxulam na pewno:) trzymam kciuki za ciebie skoro @ nie ma to szansa jest
Za nas wszystkie Bo już jesteśmy najwspanialszymi mamusiami na świecie i komu jak komu ale nam to te maluszki najbardziej się należą.
Wyczekiwane, wytęsknione i bardzo kochane!!!!zubii, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnesik85 wrote:Dziewczyny a powiedzcie jak sobie radzicie z czekaniem na rezultat? Bo mimo ze to dopiero pierwszy miesiac to ja wariuje,wkrecam sobie objawy,doszukuje sie sama nie wiem czego i rozmyslam non stop o jednym..jak tak dalej pojdzie to osiwieje;) macie jakies,spisoby zeby wyluzowac?
-
nick nieaktualnykonanna wrote:Ja też za Ciebie trzymam kciuki
Za nas wszystkie Bo już jesteśmy najwspanialszymi mamusiami na świecie i komu jak komu ale nam to te maluszki najbardziej się należą.
Wyczekiwane, wytęsknione i bardzo kochane!!!!
Tak! Taak!! Taaak!!!
Moj maluszek to bedzie rozpieszczuszek -
nick nieaktualny