Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wypowiadałam się prawie w ogóle, ale można mnie już wykreślić... Testowałam rano, wczoraj. Oczywiście biel. Jak na złość pięć godzin później dostałam okres, który miał przyjść później. Ech.
Zarzucam starania, kochane. Straciłam nadzieję całkiem. Wiem, że nie staram się długo, ale przerasta mnie to. Żałuję kasy, jaką zostawiłam w aptece za suplementy, żałuję każdego pomiaru, przeczytanego artykułu. To wszystko sprawia że czuję się do niczego. Musze skierować swoją energię na cos innego, bo zwariuje.
Całuję i życzę Wam powodzenia :*
5 cykli starań, niedoczynność tarczycy - Mój pamiętnik -
https://naforum.zapodaj.net/5debda3cd9a6.jpg.html
Proszę, mój wczorajszy test 9 podejście, 2 z inofoliciem, cały czas kwas foliowy + witamina D3
To był 36 dzień cyklu, 16 dzień po owulacji.
Mam nadzieję, że zarodek dobrze się zagniezdzil i wszystko dobrze się skończy!
Na szczęście dla nas wszystkich! Nie poddajemy się!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 21:04
emi2016, aiwlys, i-feel-you lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyrybuuu wrote:Nie wypowiadałam się prawie w ogóle, ale można mnie już wykreślić... Testowałam rano, wczoraj. Oczywiście biel. Jak na złość pięć godzin później dostałam okres, który miał przyjść później. Ech.
Zarzucam starania, kochane. Straciłam nadzieję całkiem. Wiem, że nie staram się długo, ale przerasta mnie to. Żałuję kasy, jaką zostawiłam w aptece za suplementy, żałuję każdego pomiaru, przeczytanego artykułu. To wszystko sprawia że czuję się do niczego. Musze skierować swoją energię na cos innego, bo zwariuje.
Całuję i życzę Wam powodzenia :*
Mocno tulę jestem pewna ze załamanie jest chwilowe!!! Mowie to z własnego doświadczenia, po poronieniu pożegnałem sie z dziewczynami na forum a po 2tyg powróciłam jak bumerang wiec czekamy tu na Ciebie!! -
nick nieaktualnyAgaSY wrote:https://naforum.zapodaj.net/5debda3cd9a6.jpg.html
Proszę, mój wczorajszy test 9 podejście, 2 z inofoliciem, cały czas kwas foliowy + witamina D3
To był 36 dzień cyklu, 16 dzień po owulacji.
Mam nadzieję, że zarodek dobrze się zagniezdzil i wszystko dobrze się skończy!
Na szczęście dla nas wszystkich! Nie poddajemy się!!
Piękna kreska!!! Nudnej ciazy życzę -
nick nieaktualnyI witam w poniedziałek, straszny poniedziałek rano, i juz błagam o piatek popołudniu bo strasznie nie chce mi sie isc do pracy niuuuu ciemno zimno i ogólnie wszystko na Nie ;( poproszę juz godz 15... w dodatku mam dzis duzo pracu eh eh eh. A dzis chetnie przeleżała bym w łóżku większość dnia jak nie calu.
-
Agniechaaaa, wiem co czujesz. Wczoraj przyszedł mi do glowy diabelski pomysł, żeby wykorzystać cały urlop, który mam - pozwoliłoby mi to leniuchować caly listopad i grudzień, ale niestety to chyba nierealne. Obawiam się też, że po takim urlopie w ogole by mi się do pracy wrócić nie chciało.
Idę przed pracą zbadać progesteron, mam nadzieję, że w lab nie będzie dužej kolejki.
Miłego dnia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 06:01
-
nick nieaktualnyJa też się przerzucam na listopad. W sobotę zaatakowała @, więc zaczynamy od nowa, chociaż pewnie powinnam już na grudzień się wpisać. Mój po operacji, więc pewnie październikowa owu przejdzie nam koło nosa i nic z tego nie będzie. Mówi się trudno.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Możecie mnie wykreślić, niestety dzisiaj planowo zjawił się okres
Tak więc jedną nogą jestem już w listopadzie. Mam wielką nadzieję, że Norprolac pomoże, że wyrówna mi się ta prolaktyna i dzięki temu spadnie tesosteron i tsh a owulacja będzie "lepsza", i druga faza nieupośledzona
Ale wiecie co? Jakoś po raz pierwszy nie jest mi przykro, może właśnie dlatego, że wierzę, że te leki w nowym cyklu zdziałają cuda... A jak nie w lisopadzie - to w grudniu, prezent na święta. A jak nie w grudniu - to w styczniu urodzinowy. Na luty nic nie mogę wymyśleć za toStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualnytoto wrote:Możecie mnie wykreślić, niestety dzisiaj planowo zjawił się okres
Tak więc jedną nogą jestem już w listopadzie. Mam wielką nadzieję, że Norprolac pomoże, że wyrówna mi się ta prolaktyna i dzięki temu spadnie tesosteron i tsh a owulacja będzie "lepsza", i druga faza nieupośledzona
Ale wiecie co? Jakoś po raz pierwszy nie jest mi przykro, może właśnie dlatego, że wierzę, że te leki w nowym cyklu zdziałają cuda... A jak nie w lisopadzie - to w grudniu, prezent na święta. A jak nie w grudniu - to w styczniu urodzinowy. Na luty nic nie mogę wymyśleć za to
Kochana luty walentynkowy!!!!
Ja tez w styczniu mam urodziny ktorego masz???
Leki szybko pomoga zobaczysz -
Agniechaaaa wrote:Kochana luty walentynkowy!!!!
Ja tez w styczniu mam urodziny ktorego masz???
Leki szybko pomoga zobaczyszMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny