Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • rybuuu Koleżanka

Wysłany: 9 października 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wypowiadałam się prawie w ogóle, ale można mnie już wykreślić... Testowałam rano, wczoraj. Oczywiście biel. Jak na złość pięć godzin później dostałam okres, który miał przyjść później. Ech.

Zarzucam starania, kochane. :( Straciłam nadzieję całkiem. Wiem, że nie staram się długo, ale przerasta mnie to. Żałuję kasy, jaką zostawiłam w aptece za suplementy, żałuję każdego pomiaru, przeczytanego artykułu. To wszystko sprawia że czuję się do niczego. Musze skierować swoją energię na cos innego, bo zwariuje.

Całuję i życzę Wam powodzenia :*

8p3o43r8j3d1m1km.png
    5 cykli starań, niedoczynność tarczycy - Mój pamiętnik
  • AgaSY Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/5debda3cd9a6.jpg.html

Proszę, mój wczorajszy test :-) 9 podejście, 2 z inofoliciem, cały czas kwas foliowy + witamina D3 :-)
    To był 36 dzień cyklu, 16 dzień po owulacji.

Mam nadzieję, że zarodek dobrze się zagniezdzil i wszystko dobrze się skończy!

Na szczęście dla nas wszystkich! Nie poddajemy się!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 21:04

emi2016, aiwlys, i-feel-you lubią tę wiadomość

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybuuu wrote:
    Nie wypowiadałam się prawie w ogóle, ale można mnie już wykreślić... Testowałam rano, wczoraj. Oczywiście biel. Jak na złość pięć godzin później dostałam okres, który miał przyjść później. Ech.

Zarzucam starania, kochane. :( Straciłam nadzieję całkiem. Wiem, że nie staram się długo, ale przerasta mnie to. Żałuję kasy, jaką zostawiłam w aptece za suplementy, żałuję każdego pomiaru, przeczytanego artykułu. To wszystko sprawia że czuję się do niczego. Musze skierować swoją energię na cos innego, bo zwariuje.

Całuję i życzę Wam powodzenia :*

Mocno tulę jestem pewna ze załamanie jest chwilowe!!! Mowie to z własnego doświadczenia, po poronieniu pożegnałem sie z dziewczynami na forum a po 2tyg powróciłam jak bumerang ;D wiec czekamy tu na Ciebie!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSY wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/5debda3cd9a6.jpg.html

Proszę, mój wczorajszy test :-) 9 podejście, 2 z inofoliciem, cały czas kwas foliowy + witamina D3 :-)
    To był 36 dzień cyklu, 16 dzień po owulacji.

Mam nadzieję, że zarodek dobrze się zagniezdzil i wszystko dobrze się skończy!

Na szczęście dla nas wszystkich! Nie poddajemy się!!

Piękna kreska!!! Nudnej ciazy życzę <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I witam w poniedziałek, straszny poniedziałek rano, i juz błagam o piatek popołudniu bo strasznie nie chce mi sie isc do pracy niuuuu :( ciemno zimno i ogólnie wszystko na Nie ;( poproszę juz godz 15... w dodatku mam dzis duzo pracu eh eh eh. A dzis chetnie przeleżała bym w łóżku większość dnia jak nie calu.

• summer86 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa, wiem co czujesz. Wczoraj przyszedł mi do glowy diabelski pomysł, żeby wykorzystać cały urlop, który mam - pozwoliłoby mi to leniuchować caly listopad i grudzień, ale niestety to chyba nierealne. Obawiam się też, że po takim urlopie w ogole by mi się do pracy wrócić nie chciało.

Idę przed pracą zbadać progesteron, mam nadzieję, że w lab nie będzie dužej kolejki.

Miłego dnia dziewczyny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 06:01

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • malka Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się też strasznie nie chce... Ale trzeba się zbierać. Miłego dnia zycze!

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ledwo wstałam, do tego brzuch boli bo @ nie daje o sobie zapomnieć ;(
    Czas na kawę :D

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • AgaSY Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny, trochę optymizmu! :) Z uśmiechem na twarzy jest łatwiej i piękniej :). Zawsze trzeba być pozytywnie nastawionym, mimo wszystko! :)

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • *Natka* Koleżanka

Wysłany: 10 października 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie od dzisiaj mam tydzień urlopu...;)
    Oj jak miło :)

5cs
  • zubii Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I u mnie brak dziś optymizmu...30dc i dalej brak owulki pomimo że od wczoraj lewy jajnik kluje....śluz płodny od piątku ostatnie serduszko było o północy w sobotę więc jak jutro nie będzie skoku to wypisuje się całkowicie z testowania.

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się przerzucam na listopad. W sobotę zaatakowała @, więc zaczynamy od nowa, chociaż pewnie powinnam już na grudzień się wpisać. Mój po operacji, więc pewnie październikowa owu przejdzie nam koło nosa i nic z tego nie będzie. Mówi się trudno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie troche obudzilam, wymyslilam sobie na ten tydzien mega generalne porzadki w calym domu. Nie bede miala czasu na myslenue o "glupotach" :)

• Kaja3 Koleżanka

Wysłany: 10 października 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14dpo, test negatywny, okresu brak. Wg ovufrienda termin okresu na dzis , ale mysle ze beardziej na 28dc sroda. Mysle o beta hcg. Wyjdzie juz ?

Mama trzylatka. Podwójna macica. 26l.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej powinna wyjsc. Mi wysxla 13dpo ok 35. 14dpo ok 80

• toto Ekspertka

Wysłany: 10 października 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie mnie wykreślić, niestety dzisiaj planowo zjawił się okres :(
    Tak więc jedną nogą jestem już w listopadzie. Mam wielką nadzieję, że Norprolac pomoże, że wyrówna mi się ta prolaktyna i dzięki temu spadnie tesosteron i tsh a owulacja będzie "lepsza", i druga faza nieupośledzona ;)

Ale wiecie co? Jakoś po raz pierwszy nie jest mi przykro, może właśnie dlatego, że wierzę, że te leki w nowym cyklu zdziałają cuda... A jak nie w lisopadzie - to w grudniu, prezent na święta. A jak nie w grudniu - to w styczniu urodzinowy. Na luty nic nie mogę wymyśleć za to :D

Starania od 2016
    3x IUI
    2x biochemiczna
    -
    FET 09/2020 :(
    FET 10/2020 :(
    Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
    ET 05/2021 :( słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
    FET 09/2021 :(
    końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toto wrote:
    Możecie mnie wykreślić, niestety dzisiaj planowo zjawił się okres :(
    Tak więc jedną nogą jestem już w listopadzie. Mam wielką nadzieję, że Norprolac pomoże, że wyrówna mi się ta prolaktyna i dzięki temu spadnie tesosteron i tsh a owulacja będzie "lepsza", i druga faza nieupośledzona ;)

Ale wiecie co? Jakoś po raz pierwszy nie jest mi przykro, może właśnie dlatego, że wierzę, że te leki w nowym cyklu zdziałają cuda... A jak nie w lisopadzie - to w grudniu, prezent na święta. A jak nie w grudniu - to w styczniu urodzinowy. Na luty nic nie mogę wymyśleć za to :D

Kochana luty walentynkowy!!!!
    Ja tez w styczniu mam urodziny :) ktorego masz???

Leki szybko pomoga zobaczysz :)

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana luty walentynkowy!!!!
    Ja tez w styczniu mam urodziny :) ktorego masz???

Leki szybko pomoga zobaczysz :)
    Hah ja też co miesiąc znajduję sobie okazję ;) następna to urodziny mojego M 6.06 :D Później święta, potem moje urodziny, potem Walentynki itp itd :D

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście dla wszystkich!!!

blyszczacy-i-lsniacy-ruchomy-obrazek-0067.gif[/URL

innamorata88 lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszytkim..mam pytanie jak tu na forum mozna wstawic zajęcie?

‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ