Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
balladyna, cudnie
Kurczę mało co siedziałam tu przez weekend i już nie chce mi się cytować tego wszystkiego z tyłu..
Co do tych plamień około owulacji... Ja osobiście nie zaobserwowałam, ale w marcu na kontroli mój lekarz wypatrzył u mnie trochę otorbionej krwi.. Martwiłam się bardzo, ale odczekaliśmy, poszłam znowu i nie było po tym śladu. Powiedział, że właśnie przy owulacji musiało trochę krwi polecieć i nie wydostała się ona na zewnątrz. Nie powinno być to jakimś złym znakiem, jeśli to plamienie, a nie jakieś mega krwawienie.
Dzisiaj OV pokazuje mi ponad 50% skuteczności testu.. Będę w mieście, trzymajcie kciuki, żebym nie kupiła xD08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybabel_2016 wrote:Dziewczyny, jak radzicie sobie z czekaniem na testowanie ?
Ja cięgle o tym myślę, nawet w pracy zamiast pracować to piszę na forum
Ja zawsze wyszukiwalam sobie nowa prace do zrobienia ale forum uzalezni i teraz non stop tu jestem -
nick nieaktualnymalka wrote:Super kreska! Gratuluję zawsze to miło zobaczyć że jednak te testy wychodzą
malka lubi tę wiadomość
-
balladyna26 wrote:Juz mam:-) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15baa60fdc6c.jpg .nie wiem czy dobrze skopiowalo..test z dzisiaj ale nie z porannego moczu
Gratuluję Który dzień po owulacji? Ja dziś się skusiłam na betę...niecierpliwa ;/innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny