Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny! Mój fantastyczny nastrój legł w gruzach... Brzuch boli bardziej niż na @. Wzięłam nospę, bo wyczytałam, że jest bezpieczna. Rano byłam na hcg, wyniki wieczorem, ale obawiam się, że wrócę do Was wcześniej niż bym chciała ((((. Albo już zrezygnuję z pracy i będę leżeć plackiem 9 miesięcy...Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Dziewczyny! Mój fantastyczny nastrój legł w gruzach... Brzuch boli bardziej niż na @. Wzięłam nospę, bo wyczytałam, że jest bezpieczna. Rano byłam na hcg, wyniki wieczorem, ale obawiam się, że wrócę do Was wcześniej niż bym chciała ((((. Albo już zrezygnuję z pracy i będę leżeć plackiem 9 miesięcy...
Kochana koniecznie natychmiast do lekarza! Nie ma co czekać w takiej sytuacji!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie nitki krwi przerodzily sie w plamienie brazowawe. Isc na bete czy czekac czy to okres...? Mam taka nadzieje ze to nie okres i moze trzeba wziac jakis duphaston czy cos ... Chyba za bardzo sie nakrecam.Mama trzylatka. Podwójna macica. 26l.
-
nick nieaktualnyKaja3 wrote:A u mnie nitki krwi przerodzily sie w plamienie brazowawe. Isc na bete czy czekac czy to okres...? Mam taka nadzieje ze to nie okres i moze trzeba wziac jakis duphaston czy cos ... Chyba za bardzo sie nakrecam.
Jeżeli ma cię cos grywać w środku to idź i zrób.. ale jeżeli testy były negatywne a teraz to to chyba niestety jednak nie fasolek
Chociaż póki nie ma całkowitej @ jest nadzieja -
Dopiero z pracy wróciłam bierze mnie przeziębienie.. chyba nici z dalszego mierzenia temp. w tym cyklu.
-
AgaSY wrote:Dziewczyny! Mój fantastyczny nastrój legł w gruzach... Brzuch boli bardziej niż na @. Wzięłam nospę, bo wyczytałam, że jest bezpieczna. Rano byłam na hcg, wyniki wieczorem, ale obawiam się, że wrócę do Was wcześniej niż bym chciała ((((. Albo już zrezygnuję z pracy i będę leżeć plackiem 9 miesięcy...
Po pierwsze to się nie denerwuj mnie też w terminie @ przez tydzień bolał brzuch, taki okresowy ale mega silny, później było usg i pęcherzyk ciążowy 5mm tak to już ma być, najważniejsze, że w parze z bólem nie ma plamień. Mówiłam mojemu lekarzowi o tych bólach, powiedział, że 'tam się teraz dzieje' ale do lekarza się udaj, żeby Ci progesteron dałWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 17:59
7 cs szczęśliwy
-
Kaja, jeśli @ nie przyjdzie, powtórz betę za 2 dni - może dopiero się zagnieździł zarodek.
Ja dziś badałam pogesteron, jutro będą wyniki.. mam nadzieję, że wyjdzie ok, bo obawiam się drugiego z rzędu cyklu bezowulacyjnego.Kaja3 lubi tę wiadomość
-
Gin powiedzial ze to za wczesnie aby mowic ze to negatyw. Mam poczekac do przyszlego poniedzialku. No i wyluzowac. Latwo sie mu gada co nie laski ? A wiecie na czym mi zalezy ? Boje sie plamienia, bo plamilam w pierwszej ciazy i mialam zagrozona. Mam prace w ktorej nosze ciezkie pakunki, latam po schodach. Chce wiedziec jesli bede w ciazy predko zeby uniknac tego ryzyka. Do tego wspominalam tu kiedys ze mam podwojna macice, co zwieksza ryzyko poronien. .
Mama trzylatka. Podwójna macica. 26l. -
summer86 wrote:Kaja, jeśli @ nie przyjdzie, powtórz betę za 2 dni - może dopiero się zagnieździł zarodek.
Ja dziś badałam pogesteron, jutro będą wyniki.. mam nadzieję, że wyjdzie ok, bo obawiam się drugiego z rzędu cyklu bezowulacyjnego.
Ah z tymi owulacjami. Widzisz kochana co z tego ze mialam owulacje i starania w owulacje z mezem intensywne a tu zapowiada sie znowu lipa. A z pierwszym synkiem to w pierwszym cyklu odrazu bez zadnych monitorow owulacji i innych pierdol ....Mama trzylatka. Podwójna macica. 26l. -
Kaja3 wrote:Gin powiedzial ze to za wczesnie aby mowic ze to negatyw. Mam poczekac do przyszlego poniedzialku. No i wyluzowac. Latwo sie mu gada co nie laski ? A wiecie na czym mi zalezy ? Boje sie plamienia, bo plamilam w pierwszej ciazy i mialam zagrozona. Mam prace w ktorej nosze ciezkie pakunki, latam po schodach. Chce wiedziec jesli bede w ciazy predko zeby uniknac tego ryzyka. Do tego wspominalam tu kiedys ze mam podwojna macice, co zwieksza ryzyko poronien. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 20:17
7 cs szczęśliwy