X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • kejtii Koleżanka

Wysłany: 10 października 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi będę testować 14.10 pozdrawiam wszystkie serdecznie :*

27b9bb7e062df20f5a17d11913485292.png
  • AgaSY Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Mój fantastyczny nastrój legł w gruzach... Brzuch boli bardziej niż na @. Wzięłam nospę, bo wyczytałam, że jest bezpieczna. Rano byłam na hcg, wyniki wieczorem, ale obawiam się, że wrócę do Was wcześniej niż bym chciała :(((((. Albo już zrezygnuję z pracy i będę leżeć plackiem 9 miesięcy...

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSY wrote:
    Dziewczyny! Mój fantastyczny nastrój legł w gruzach... Brzuch boli bardziej niż na @. Wzięłam nospę, bo wyczytałam, że jest bezpieczna. Rano byłam na hcg, wyniki wieczorem, ale obawiam się, że wrócę do Was wcześniej niż bym chciała :(((((. Albo już zrezygnuję z pracy i będę leżeć plackiem 9 miesięcy...

Kochana koniecznie natychmiast do lekarza! Nie ma co czekać w takiej sytuacji!!

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co ona mi pomoże jak ja nawet nie mam potwierdzonej ciąży? Tyle co wysikałam...

12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To juz duzo!! Bierzesz duphaston albo luteine?

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nic a nic.

12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tu juz by sie gin przydał!!! Da Ci leki na podtrzymanie!!! Kochana na co czekasz?! Działaj!!

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację. Jadę w ciemno, mam nadzieję, że mnie przyjmie. Dziękuję! :*

12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSY wrote:
    Masz rację. Jadę w ciemno, mam nadzieję, że mnie przyjmie. Dziękuję! :*

Nie ma za co!!! Trzymam mocno kciuki!!!! Daj znac co z Wami

• Kaja3 Koleżanka

Wysłany: 10 października 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nitki krwi przerodzily sie w plamienie brazowawe. Isc na bete czy czekac czy to okres...? Mam taka nadzieje ze to nie okres i moze trzeba wziac jakis duphaston czy cos ... Chyba za bardzo sie nakrecam.

Mama trzylatka. Podwójna macica. 26l.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja3 wrote:
    A u mnie nitki krwi przerodzily sie w plamienie brazowawe. Isc na bete czy czekac czy to okres...? Mam taka nadzieje ze to nie okres i moze trzeba wziac jakis duphaston czy cos ... Chyba za bardzo sie nakrecam.

Jeżeli ma cię cos grywać w środku to idź i zrób.. ale jeżeli testy były negatywne a teraz to to chyba niestety jednak nie fasolek :(
    Chociaż póki nie ma całkowitej @ jest nadzieja

• summer86 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero z pracy wróciłam :( bierze mnie przeziębienie.. chyba nici z dalszego mierzenia temp. w tym cyklu.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • zubii Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Dopiero z pracy wróciłam :( bierze mnie przeziębienie.. chyba nici z dalszego mierzenia temp. w tym cyklu.

A wiesz, ze u mnie przeziebienie było jako pierwszy objaw ciązy ;) wiec mierz dalej

summer86 lubi tę wiadomość

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • Olcc. Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSY wrote:

Po pierwsze to się nie denerwuj :) mnie też w terminie @ przez tydzień bolał brzuch, taki okresowy ale mega silny, później było usg i pęcherzyk ciążowy 5mm ;) tak to już ma być, najważniejsze, że w parze z bólem nie ma plamień. Mówiłam mojemu lekarzowi o tych bólach, powiedział, że 'tam się teraz dzieje' ale do lekarza się udaj, żeby Ci progesteron dał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 17:59

7 cs szczęśliwy
    f2w33e3kfq66sy2y.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisiaj tempka pięknie w górę, tylko że z poprzednim cyklu tez tak miałam 2dni przed @. I czym się tu sugerować? Pewnie znowu @ przylezie.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Kaja3 Koleżanka

Wysłany: 10 października 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymalam znowu. Beta 4,17. 26dc,14po.

• summer86 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, jeśli @ nie przyjdzie, powtórz betę za 2 dni - może dopiero się zagnieździł zarodek.

Ja dziś badałam pogesteron, jutro będą wyniki.. mam nadzieję, że wyjdzie ok, bo obawiam się drugiego z rzędu cyklu bezowulacyjnego.

Kaja3 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Kaja3 Koleżanka

Wysłany: 10 października 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin powiedzial ze to za wczesnie aby mowic ze to negatyw. Mam poczekac do przyszlego poniedzialku. No i wyluzowac. Latwo sie mu gada co nie laski ?:) A wiecie na czym mi zalezy ? Boje sie plamienia, bo plamilam w pierwszej ciazy i mialam zagrozona. Mam prace w ktorej nosze ciezkie pakunki, latam po schodach. Chce wiedziec jesli bede w ciazy predko zeby uniknac tego ryzyka. Do tego wspominalam tu kiedys ze mam podwojna macice, co zwieksza ryzyko poronien. .

• Kaja3 Koleżanka

Wysłany: 10 października 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Kaja, jeśli @ nie przyjdzie, powtórz betę za 2 dni - może dopiero się zagnieździł zarodek.

Ja dziś badałam pogesteron, jutro będą wyniki.. mam nadzieję, że wyjdzie ok, bo obawiam się drugiego z rzędu cyklu bezowulacyjnego.

Ah z tymi owulacjami. Widzisz kochana co z tego ze mialam owulacje i starania w owulacje z mezem intensywne a tu zapowiada sie znowu lipa. A z pierwszym synkiem to w pierwszym cyklu odrazu bez zadnych monitorow owulacji i innych pierdol ....

• Olcc. Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja3 wrote:
    Gin powiedzial ze to za wczesnie aby mowic ze to negatyw. Mam poczekac do przyszlego poniedzialku. No i wyluzowac. Latwo sie mu gada co nie laski ?:) A wiecie na czym mi zalezy ? Boje sie plamienia, bo plamilam w pierwszej ciazy i mialam zagrozona. Mam prace w ktorej nosze ciezkie pakunki, latam po schodach. Chce wiedziec jesli bede w ciazy predko zeby uniknac tego ryzyka. Do tego wspominalam tu kiedys ze mam podwojna macice, co zwieksza ryzyko poronien. .
    Ja bym nie wytrzymała do przyszłego poniedziałku i powtórzyła betę pojutrze... wtedy będzie już pewność czy coś się tam dzieje czy nie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 20:17

7 cs szczęśliwy
    f2w33e3kfq66sy2y.png
‹‹ 70 71 72 73 74 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ