Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madziura12 wrote:Witam w tym miesiącu po raz pierwszy myślałam że zaniedługo testowanie a tu
Mój wykres też mega dziwny w tym cyklu nawet się zastanawiam czy może bezowulacyjny ale czy to możliwe skoro był ładny śluz i test owulacyjny dodatni? ??
Test nie gwarantuje owulacji. Wyglada tak jakby owu sie rozmyslila moze jeszcze będzie wiec serduszkujcie.
Gratuluję kolejnych II kresek -
Natka ja jestem w 11 dpo i pokazuje mi 54%, wczoraj było trzydzieści kilka, a w 9 dpo chyb 18%.
*Natka* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem już po pierwszej wizycie i od razu na USG gin powiedziała, że przy takiej ilości bhcg na pewno już coś będzie i faktycznie w macicy mam pęcherzyk bez zarodka, ale za tydzień powtórka i jesteśmy dobrej myśli i dostałam luteine 2x1
Także wiecie, pchamy pchamy!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 20:50
Almanah lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Dziewczyny jestem już po pierwszej wizycie i od razu na USG gin powiedziała, że przy takiej ilości bhcg na pewno już coś będzie i faktycznie w macicy mam pęcherzyk bez zarodka, ale za tydzień powtórka i jesteśmy dobrej myśli i dostałam luteine 2x1
Także wiecie, pchamy pchamy!!
Super wieści
Ja jutro usg i mam nadzieje ze i jajo i endo bedą piękne trzymajcie kciuki!!!summer86 lubi tę wiadomość
-
AgaSY, super, cudne wieści!
Agniechaaa, trzymam kciuki za dorodne jajo i tłuściutkie endometrium -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Jak miło
O 17 mam wizytę ale ze jestem dopisana między pacjentki to Bóg jeden wie o której wejdę zaraz po wyjściu dam zanc co i jak jak to fajnie, ze moge Wam ty sie tak wygadywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 21:46
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Byłam dzisiaj na monitoringu. Dziś 13 dc. Lekarz stwierdził że nie ma ani jednego pęcherzyka. Cykl bezowulacyjmy. Mówię mu ze w 6 dc pojawił się u mnie sluz i zaczęłam robić testy owu 7 i 8 dzień pozytywne. Później już nie. Gin stwierdził że nie jest możliwe żeby owulacja była 8-9 dc... przepisał clo od następnego cyklu. Załamalam się. W zeszłym cyklu owu 15 dc potwierdzona..Brychta
-
Brychra, czy to Twój pierwszy potwierdzony cykl bezowulacyjny czy juz kolejny? Jeśli pierwszy to głowa do góry, przeciętnie kobieta ma 1-2 cykle bezowulacyjne w roku i jest to całkowicie normalne. WIem, że to przykre, bo przy staraniach każdy miesiąc jest dla nas na wagę złota, ale nie możemy się poddawać.
Też w tym cyklu chcę zrobić monitoring, bo zaczynam się martwić, że coś się popsuło z moją owulką...
Miłego piąteczku dziewczyny! U mnie niteczki krwi po nocy, więc w weekend będzie @