X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane ;) i mamy piatek :) co prawda jestem na wykładach w sobotę i niedziele.", ale przynajmniej nie w pracy hihihi oby ten dzien szybko zlecial

• channah Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie do pracy idę.chora jestem i ledwo żyje :(

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko ale zimno'!! Brrr ja chce znowu lato

• channah Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo. Nie znoszę zimna :( niestety mój organizm jest cieplolubny.a ja w taka pogodę jak w zimę się ubieram.co ja później zrobię jak będzie -10? :) haha

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i miłego dnia życzę :D
    Ja zaczynam od kawusi ;)

kawa-ruchomy-obrazek-0037.gif

balladyna26 lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim..
    W ten piatkowy poranek..ja sobie jeszcze w lozku leze..mam wolny dzien..ale tel sluzbowy i tak musze odbierac wrazie co ale dobrze ze tylko 9do 12..
    Milego dnia kochane

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balladyna zazdroszczę!! Ja dzis muszę sie szybko wyrobić z praca zeby na spokojnie zdarzyć do gin :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie tez zaczynam dzień od kawy.
    Mam tylko nadzieje ze nie bede wydzwaniac upierdliwi pacjenci..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balladyna26 wrote:
    Ja wlasnie tez zaczynam dzień od kawy.
    Mam tylko nadzieje ze nie bede wydzwaniac upierdliwi pacjenci..

To oby Ci szybko poszło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSY wrote:
    Wasze rodziny, przyjaciele wiedzą wszystko o Waszych staraniach czy trzymacie to w tajemnicy?

U mnie tylko wie najbliższa przyjaciółka i mama.
    A wczoraj teściowa dzwoniła, że trzy ciąże w rodzinie, u mojego męża wujek 52lata i pierwsze dziecko będzie miał 14 tydzień, kolejna to mojego męża siostra 40 lat i 4 dziecko i jeszcze męża bratowa..
    Wybuchnęłam płaczem..oczywiście cieszę się, ale bardzooo zazdroszczę.
    Jak sobie radzicie z takimi dobrymi informacjami :)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńńńń dobry bardzo:)
    Ja wyprawiłam męża do pracy i teraz chwilę odpoczywam, a potem idę pozgarniać liście z podwórka, taką mam dzisiaj zachciankę. Słonko tak pięknie świeci, ale pewnie zimnica straszna, bo szrom się zrobił na dachach i trawie...
    U mnie na bank wczoraj była owulacja, dzisiaj tempka wzrosła o 0,25 stopnia, więc to musi być to. Teraz najgorsze 11 dni niepewności czy się udało czy nie :) Idę zgarniać te liście bo mnie nosi haha :P
    Siostra ma dzisiaj urodziny, muszę wymyślić dla niej coś fajnego na poprawę humoru :)

Udanego dnia dziewczyny :)

• MamaFabianka Ekspertka

Wysłany: 14 października 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. @nadeszla 4dni później niż miała pierwszy raz taki poślizg i szczerze to troche sie zalamalam. Zawsze @co do dnia wiec jak sie spozniala 3 dni to nadzieja była i to duża a tu zonk;(

Fabian 06.2014
    Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babel_2016 wrote:
    U mnie tylko wie najbliższa przyjaciółka i mama.
    A wczoraj teściowa dzwoniła, że trzy ciąże w rodzinie, u mojego męża wujek 52lata i pierwsze dziecko będzie miał 14 tydzień, kolejna to mojego męża siostra 40 lat i 4 dziecko i jeszcze męża bratowa..
    Wybuchnęłam płaczem..oczywiście cieszę się, ale bardzooo zazdroszczę.
    Jak sobie radzicie z takimi dobrymi informacjami :)?

Znam to... tez sie cieszę ze sie komuś udało Ale serce boli ze Nam nie :(

babel_2016 lubi tę wiadomość

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, człowiek się cieszy, że udało się komuś, gratulujemy ale tak naprawdę cierpimy w środku :(
    Mojego kuzyna żona ma termin za 3 dni, razem zaczelysmy starania. Ja w styczniu poronienie a ona 10 dni później pozytyw i udało jej się. Boli to wszystko bardzo ale staram się być silna, mąż wspiera i moja mama , mam Was także jakoś tak łatwiej...chyba...

babel_2016 lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    Dokładnie, człowiek się cieszy, że udało się komuś, gratulujemy ale tak naprawdę cierpimy w środku :(
    Mojego kuzyna żona ma termin za 3 dni, razem zaczelysmy starania. Ja w styczniu poronienie a ona 10 dni później pozytyw i udało jej się. Boli to wszystko bardzo ale staram się być silna, mąż wspiera i moja mama , mam Was także jakoś tak łatwiej...chyba...

Ja siedzę w pracy, ale co chwilkę spoglądam na forum. Dobrze, że taki serwis powstał, jakoś człowiekowi lżej na duszy, gdy może się wygadać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babel_2016 wrote:
    Ja siedzę w pracy, ale co chwilkę spoglądam na forum. Dobrze, że taki serwis powstał, jakoś człowiekowi lżej na duszy, gdy może się wygadać :)

Gdyby nie forum to bym zwariowała ;)

• zubii Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przytulanki was wszystkie :* i my się w końcu doczekamy a wtedy się zacznie :D kompletowanie wyprawki zdjęcia z usg <3

Agniechaaa trzymam kciuki za dziś :*

Wiecie co mam jakąś niska tempke w tej II fazie zwykle miałam 36.70-36.80 a teraz max 36.68. Mam już dość niech przychodzi @.

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie brzuch pobolewa troszkę ale słabiej niż wczoraj a @ dalej brak. 3dzien spóźnienia według ovufriend. Jutro zrobię betę jak dalej nie przyjdzie. Tempka trochę spadła ale dalej na poziomie wysokich...

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • elinkagd Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wie tylko mąż, reszcie jakoś nie mam ochoty. jak są pytania to mowie ze sie staramy i bedzie jak Bog da, ale nikt nie wie co przezywam i czym sie martwie.

cos mi sie wydaje ze u mnie cykl bezouwalcyjny, dzis wzrost tylko 0,05 wiec niewielki. chyba nici z tego cyklu

d53de7841f.png

7f0b268dce.png

III. 2016r - początek starań
    VI.2017r. - Gameta Gdynia
    Jajowody drożne
    Niepłodność idiopatyczna
    08.01.2018 - cb :(
    09-12.2018 3podejscia IUI :(
    04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
    17.07.2019 - start IVF krótki protokół
    29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
    VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
    V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
    14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
    22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
    11.04.2922 CRL 4,2cm
    23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    A mnie brzuch pobolewa troszkę ale słabiej niż wczoraj a @ dalej brak. 3dzien spóźnienia według ovufriend. Jutro zrobię betę jak dalej nie przyjdzie. Tempka trochę spadła ale dalej na poziomie wysokich...

oby spóźniała się jak najdłużej !!! a test z moczu robiłaś ?

‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ