Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj tez biel vizira. Poczekam jeszcze z tą beta. Ten cykl mialabym wyjątkowo krótki bo ovufriend wyznaczył mi owu jakieś 4 dni szybciej niż zwykle. Poczekam do 29dc bo wtedy zwykle mam termin @. Dzisiaj 27dc. Ale tempka dziwnie w górze cały czas. W sobotę jestem w pracy tylko z jedną koleżanka to może zagadam żeby mi krew pobrała jak oczywiście @ nie przyjdzie do tego czasu.
-
nick nieaktualnymalka wrote:U mnie dzisiaj tez biel vizira. Poczekam jeszcze z tą beta. Ten cykl mialabym wyjątkowo krótki bo ovufriend wyznaczył mi owu jakieś 4 dni szybciej niż zwykle. Poczekam do 29dc bo wtedy zwykle mam termin @. Dzisiaj 27dc. Ale tempka dziwnie w górze cały czas. W sobotę jestem w pracy tylko z jedną koleżanka to może zagadam żeby mi krew pobrała jak oczywiście @ nie przyjdzie do tego czasu.
No to trzymam kciuki
Dziewczyny a ja juz jutro monitoring u la la będziemy widzieć jak tam moje jajco moze chociaż jedno urosło ;pmalka lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Cześć wszystkim czy tylko ja mam teraz takie "śpiączki" patrząc na pogodę to człowiek powinien zapadać w sen zimowy
Jedyny minus to ze zmarnowały by sie te długów wieczorki na staranko hihi
Agniechaaaa nie tylko ty. Ja jestem od 7 w pracy indo teraz nie potrafię się obudzić. W ogóle ostatnie dni to bym tylko spała. Masakra jakaś! Mogłoby wyjść slonce!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalka wrote:Agniechaaaa nie tylko ty. Ja jestem od 7 w pracy indo teraz nie potrafię się obudzić. W ogóle ostatnie dni to bym tylko spała. Masakra jakaś! Mogłoby wyjść slonce!
Ja tez od 7w pracy. I stwierdzam ze muszę kupić dobry kubek termiczny będziemy brać herbatkę do pracy!!! -
Agnoechaaaa ja kupiłam kiedyś na bp i jestem z niego zadowolona. Przede wszystkim jest szczelny i nie cieknie jak próbuje się z niego napić. Bo mialam kiedyś taki że jak go przechyliłam to mi wszystko po brodzie pociekło
A wstawanie na 7 to jedyny minus mojej pracy, bo jestem strasznym spiochem i mam mega problem żeby wstać o 5:40 no i oczywiście mogliby więcej płacić ale to jak wszędzie. Zawsze mogłoby być więcej niż jest obecnie
-
nick nieaktualnymalka wrote:Agnoechaaaa ja kupiłam kiedyś na bp i jestem z niego zadowolona. Przede wszystkim jest szczelny i nie cieknie jak próbuje się z niego napić. Bo mialam kiedyś taki że jak go przechyliłam to mi wszystko po brodzie pociekło
A wstawanie na 7 to jedyny minus mojej pracy, bo jestem strasznym spiochem i mam mega problem żeby wstać o 5:40 no i oczywiście mogliby więcej płacić ale to jak wszędzie. Zawsze mogłoby być więcej niż jest obecnie
Co do kasy to u mnie podobnie, chociaż ostatnio dostałam podwyżkę ale wszystkie wiemy ile kosztuje leczenie, wizyty itp. Cieszę sie ze mój M tez ma dobrze płatna prace. Dzieki temu żadne badania Nam finansowo nie straszne
Chociaż dobija mnie myśl, ze pod względem finansowym to idealny moment na fasolka, miał by wszystko co dusza zapragnie. Życie jest całkowicie pokrecone. -
balladyna26 wrote:To jutro pojde i zapisze sie na poczatek listopada powinno przypasowac co do tygodni..Bo moj nie dowierza..kaze na spokojnie no i niech lekarz powie bo nie wiadomo czy to prawda..ahh faceci
Ja kończę dziś 5 tydzień i mam wizytę u lekarza po 19tej, zobaczymy czy owocną Wzrost bHCG o ponad 100%, a progesteron w normie, ale bliżej dolnej granicy .Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Ja kończę dziś 5 tydzień i mam wizytę u lekarza po 19tej, zobaczymy czy owocną Wzrost bHCG o ponad 100%, a progesteron w normie, ale bliżej dolnej granicy .[/QUOT
Ja dzisiaj ide sie zapisac tak na listopada to akurat bedzie odpowiedni czas jakies dwa tyg od @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny juz prawie weekend
Ja się powoli przenoszę na wątek listopadowy, ale będę tu zaglądać i Wam kibicować. -
Witajcie dziewczyny, niestety nie dotrwalam do sobotniego testowania bo dzis rano przyszla @ bylam juz pewna ze zaskoczylo no ale niestety to byloby za piekne No nic trzeba czekac do nastepnego miesiaca i moze wkoncu listopad bedzie szczesliwy. Pozdrawiam i trzymam za was kciuki.
-
Jolaniunia wrote:A jeszcze zapytam, jaki termometr uzywacie do porannych pomiarow temperatury?
ja mam microlife, jest ok.zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Co tam? Ja wg wskazań gina łykam metformax i euthyrox75, ten cykl na luzie, bez stymulacji, 20 tylko usg czy się zapowiada na owu czy nie bardzo. Muszę stwierdzić, że po metformaxie nie mam żadnych skutków oprócz totalnego braku apetytu - to dobrze byle tak dalej - wzięłam się za treningi to i samopoczucie lepsze tylko z moim mamy ciche dni. No niestety nie zawsze może być kolorowo.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Cześć. Tak a propo jeszcze pracy ja pracuje u prywaciarza, umowa na czas okreslony. Wczesniej nie chciałam jeszcze kolejnego dziecka bo stwierdziłam ze za krótko pracuje ze to nie dobry moment a teraz juz stwierdziałam ze co ma byc w pracy to i tak bedzie i ze moje zycie ważniejsze, no ale tak jest ze jak sie chce to nie che wyjsc.
Mam do was wielka prośbe. Spójrzcie prosze na mój wykres, bo ja juz nie wiem co mysleć. Przedwczoraj wyszedł mi test owu pozytywny, wczoraj miałam śluz płodny a tempa dziś spadła. Tak się bardzo obawiam ze nie bedzie owulacji. Co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 10:39
III. 2016r - początek starań
VI.2017r. - Gameta Gdynia
Jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna
08.01.2018 - cb
09-12.2018 3podejscia IUI
04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
17.07.2019 - start IVF krótki protokół
29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
11.04.2922 CRL 4,2cm
23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr.