Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
U mnie dzisiaj odpoczywanko małe.... Idę zrobić sobie kawkę i trochę popiszę notatek.
Nienawidzę jesieni, włosy lecą mi jak szalone, chyba nic mi na głowie nie zostanie. Oczywiście to, że w pracy mega stres też z pewnością nie pozostaje bez znaczenia... ehh. Oby tylko przeżyć ten tydzień ! Za tydzień w niedzielę potestuję chyba, o ile tempka nie spadnie. Muszę się czymś zająć, żeby o tym nie myśleć. -
Izape91 wrote:Hej dziewczyny
U mnie dzisiaj odpoczywanko małe.... Idę zrobić sobie kawkę i trochę popiszę notatek.
Nienawidzę jesieni, włosy lecą mi jak szalone, chyba nic mi na głowie nie zostanie. Oczywiście to, że w pracy mega stres też z pewnością nie pozostaje bez znaczenia... ehh. Oby tylko przeżyć ten tydzień ! Za tydzień w niedzielę potestuję chyba, o ile tempka nie spadnie. Muszę się czymś zająć, żeby o tym nie myśleć.
Mi tez leciały datego poszłam je podciac i jest o wiele lepiej. A tak codziennie cała garśc włosów. -
nick nieaktualnyzubii wrote:Mi tez leciały datego poszłam je podciac i jest o wiele lepiej. A tak codziennie cała garśc włosów.
No właśnie ja podcięłam i to dość sporo, zaraz po ślubie i sesji A tu coraz gorzej. Podejrzewam, że to przez żelazo, bo w tamtym roku miałam to samo, jak zaczęłam brać Srobifer Durules to praktycznie zaraz przeszło i wszystkie włosy trzymały się głowy jak nigdy.
Jutro po tygodniu przerwy znowu do pracy. Proszę Boga o wytrwałość i siłę, żebym to przetrwała i by szybko zleciało... już nic innego tutaj nie pomoże. -
malka wrote:4 dni to jeszcze jakaś szansa jest. 3mam kciuki za bete w takim razie!
A u mnie dziś 18 dzień wysokich temperatur wg ovufriend. Wiem, że nie jest to najlepszy wskaźnik. Mierze temp dopiero drugi cykl więc doświadczenia nie mam, ale ogólnie mam niskie tempki. Przed ovu poniżej 36. Więc w sumie ten skok do 36.22 w 11dc mógł być związany z ovu. W poprzednim miesiącu tak samo skoczyło.
Ale dzisiaj znowu mnie brzuch boli na @ i już nie wiem co myśleć. Poprostu muszę cierpliwie czekać na rozwoj wydarzeni-feel-you lubi tę wiadomość
Starania od sierpnia 2014, kwiecień 2016 cp -
Hej dziewczyny.Proszę o radę.Staramy się o dzidzia od 30 cykli.Obecnie jestem drugi miesiąc wspomagana Clomidem.Okres dostałam po 2 dniowych plamieniach 13.10 Okres trwał 2 dni był bolesny i obfity.Po okresie plamka brązu,kolejne 3 dni brąz ale ciut więcej.Na drugi dzień okresu silny ból w krzyżu.Tak jest
Do dzisiaj.Na 4 dzień po obudzeniu silny ból żołądka i jelit.Był na tyle silny że ruszyć się nie mogłam.Przeszło po 30 minutach.Niestety żołądek bolał i zgaga doszła.Doszedł ból jakby z prawej strony Czasami bóle w pachwinach.Dziś noc bezsenna bo
zgaga wypalała mi przełyk.Cały czas ja mam.Nie nastawiac am się na ciąze bo był spadek tempki i okres był.Ale wszyscy mi mówią że raczej ciąża.Jutro idę do lekarza.Testu nie robiłam bo już tyle rozczarowań.Czy spadek z 37 na 36.4 i tak 3 dni.Dziś mam 36.7 i brazowe plamienie.Czy to możliwe?Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
malka wrote:Buuu szkoda. A który dzień po owu u Ciebie? Może jeszcze jest szansa?
Mi ból brzucha znowu przeszedł i @ nadal nie ma. Jutro powtarzam betę.Starania od sierpnia 2014, kwiecień 2016 cp -
Destiny80 wrote:Hej dziewczyny.Proszę o radę.Staramy się o dzidzia od 30 cykli.Obecnie jestem drugi miesiąc wspomagana Clomidem.Okres dostałam po 2 dniowych plamieniach 13.10 Okres trwał 2 dni był bolesny i obfity.Po okresie plamka brązu,kolejne 3 dni brąz ale ciut więcej.Na drugi dzień okresu silny ból w krzyżu.Tak jest
Do dzisiaj.Na 4 dzień po obudzeniu silny ból żołądka i jelit.Był na tyle silny że ruszyć się nie mogłam.Przeszło po 30 minutach.Niestety żołądek bolał i zgaga doszła.Doszedł ból jakby z prawej strony Czasami bóle w pachwinach.Dziś noc bezsenna bo
zgaga wypalała mi przełyk.Cały czas ja mam.Nie nastawiac am się na ciąze bo był spadek tempki i okres był.Ale wszyscy mi mówią że raczej ciąża.Jutro idę do lekarza.Testu nie robiłam bo już tyle rozczarowań.Czy spadek z 37 na 36.4 i tak 3 dni.Dziś mam 36.7 i brazowe plamienie.Czy to możliwe?
Hm, nie chcę Cię straszyć, ale niektóre objawy pasują do ciąży pozamacicznej, więc jeśli ból z jednej strony będzie się utrzymywał, to nie czekaj do jutra, tylko jedź na SOR. No i zrób ten test. Jeśli by to była ciąża pozamaciczna (choć mam nadzieję, że nie jest!), to test wyjdzie pozytywny. Najlepsza byłaby beta robiona co 2 dni, jeśli wzrost będzie mały albo wcale, to niestety moje przypuszczenia mogą się okazać prawdziwe. Reasumując, nie chcę Cię straszyć, piszę tylko z własnego doświadczenia - I jeśli będzie Cie nadal bolało z jednej strony, to natychmiast do szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 17:49
Starania od sierpnia 2014, kwiecień 2016 cp -
Dziewczny, spójrzcie proszę na moj wykres i powiedzcie mi czy to możliwe, żeby owulacja była 10.10 ? A skok temp 3 dni później ? Z moich obserwacji obstawiałabym raczej 10.10 ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 18:06
-
Gracja wrote:Dziś 10 dpo, więc już coś by wyszło. Daj znać jak u Ciebie, trzymam kciuki!
Jak ja z moimi 17dpo jak robiłam betę mam mieć szansę to Ty tym bardziej 10dpo! Ja u mnie stawiam raczej na jakieś zaburzenia hormonalne, albo coś się przesunęło z powodu tej infekcji co miałam.
-
emi2016 wrote:Dziewczny, spójrzcie proszę na moj wykres i powiedzcie mi czy to możliwe, żeby owulacja była 10.10 ? A skok temp 3 dni później ? Z moich obserwacji obstawiałabym raczej 10.10 ;/
Nie znam się za bardzo na tym, ale chyba owu w ten sam dzień co pik lh rzadko występuje. Chyba musi minąć paręnaście godzin z tego co czytałam więc może raczej 11.10? A skok tempki jak dziewczyny pisały może być parę dni po owu, albo pare dni przed. Więc wszystko jest możliwe ja też mojego wykresu nie potrafię rozgryźć.
-
malka wrote:Nie znam się za bardzo na tym, ale chyba owu w ten sam dzień co pik lh rzadko występuje. Chyba musi minąć paręnaście godzin z tego co czytałam więc może raczej 11.10? A skok tempki jak dziewczyny pisały może być parę dni po owu, albo pare dni przed. Więc wszystko jest możliwe ja też mojego wykresu nie potrafię rozgryźć.
Dzięki za odpowiedź Właśnie wydaj mi się, że szczyt śluzu i szyjka najbardziej płodna była 11.10 i wtedy owu, a tutaj ovufriend wyznacza mi później ;/ Jeśli jest tak jak wyznacza of - to nic z tego raczej nie będzie ;/ -
malka wrote:Jak ja z moimi 17dpo jak robiłam betę mam mieć szansę to Ty tym bardziej 10dpo! Ja u mnie stawiam raczej na jakieś zaburzenia hormonalne, albo coś się przesunęło z powodu tej infekcji co miałam.Starania od sierpnia 2014, kwiecień 2016 cp
-
emi2016 wrote:Dzięki za odpowiedź Właśnie wydaj mi się, że szczyt śluzu i szyjka najbardziej płodna była 11.10 i wtedy owu, a tutaj ovufriend wyznacza mi później ;/ Jeśli jest tak jak wyznacza of - to nic z tego raczej nie będzie ;/
Mi owu przesunelo już drugi raz linie więc sama ją ustawilam. Moim zdaniem ovu miałam w poniedziałek wg ovu we wtorek a teraz niby w środę. Tempke w pon miałam niska we wtorek byl mały spadek i w środę skok ale od wtorku już szyjka zamknięta i średnio twrda. No i sutki od połowy dnia w pon zaczęły mnie boleć jak po owu lekkie wzdęcie więc wszystko jak po owu. -
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:Dziewczyny
Ja bylam w 10dc u lekarza pecherzyk 11 - 12 mm. W 13dc 16mm czy to okej przyrost no i kiedy ta owu.
Moze ktoras zerknac na moj wykres
Dziekuje❤❤❤
Moją opinie juz znaszWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 22:10
-
nick nieaktualny