PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam @ juz siódmy dzień,staramy sie z mężem juz któryś miesiąc.Zrobiłam chyba z milion testów,i oprócz jednej namiast drugiej kreski-jakies tylko cienie.Dziś byłam u gina,stwierdził,że to za wczesnie na USG i faktycznie nic nie widział,ale powiedział,ze dopóki nie ma @ nie moze nic wykluczyć.Skierował na betę,kazał łykac po 3 tablety kawsu foliowego dziennie.Dziwnie sie oczuję ogólenie.Gin stwierdził,ze owulka mogła byc dużo pozniej niż się spodziewałam i to moze byc mega wczesna ciąża.Zobaczymy.Ale poki nie ma @ jest nadziejapaulinadorota
-
hej Dziewczyny:)ja to juz nic nie wiem:)Owulacje mialam niby 30 listopada..dzis zrobilam test i negatywny...jestem jakas lekko zmeczona ale nie czuje sie jakos nietypowo..myslicie ze na testowanie to moze byc za wczesnie?
Maxima lubi tę wiadomość
-
H30 wrote:witajcie kochane ja już chyba na siłe widzę jakieś objawy a to dopiero 5 dzień po ovu mam nadzieje, że tym razem się nie mylę i że to faktycznie jest to
Jak chyba każda dłużej starająca się kobieta. Kurcze, czemu jeszcze nikt nie wymyślił testu, albo lepiej takiej magicznej opaski co nosisz na ręku i zmienia kolory:
Czerwony -> dzień niepłodny
Żółty -> masz owulacje
Zielony -> doszło do zapłodnienia
Niebieski -> doszło do zagnieżdżenia
Byłby to na pewno hit i niezależnie od ceny by się sprzedawał...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 08:29
Veri, XxMoniaXx, jeju, Another, walleriana, oczekująca 11, Malinka23x lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Dziewczyny a ja mam betę 9,24,ale w stej samej chwili co się dowiedziałam,zaczęłąm krwawić.Tak jakby miesiączka.lekarz przepisał Duphaston.Czy to możliwe,ze się uda? Mam raczej słabe myśli.Jutro mam zrobić kontrolną betę i się okaże.paulinadorota
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie chce cie martwic ale ja tez kiedys mialam podobna bete w podobnym czasie,okres spoznial sie dwa tygodnie i kiedy w koncu zrobilam to badanie tego samego dnia zaczelam krwawic,wiec.....no,ale u ciebie moze faktycznie owu byla niedawno,tylko jutrzejsza beta rozwieje watpliwosci
-
Hello
Skoro juz mówimy o objawach - to ja ciazowo poki co sie nie czuje
Lekkie mdłosci wczoraj - widac cos zezarłam
Uczucie rozciagania od jednego biodra do drugiego - tak jakbym mila zakwasy - pewnie cos dzwignełam
Cycki - troche bola - ale nie zebym wyla z boluu( bo tylko nie raz )
Sennosc - jestem spiochem
Zmeczenie - duuzzzooo pracy
No i najwazniejsze temp - bardziej obstawiam to ze podczas brana lutki zaaplikowalam sobie jakas infekcje bo co jakis czas cos mnie tam kłuje i jakbym byl puchnieta tam na dole
No dobra to tyle
-
paulinadorota wrote:No właśnie:-(
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:z moich objawow,to piersi zaczely mnie mocniej bolec,bole pochwy jakby mnie stado ogierow zerznelo ,zgaga i delikatne cmienie jajnikow oraz calego podbrzusza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NO mnie od jakis 3 dni - non stop kluje w pochwie, boli i czuje sie tam na dole jakbym miala wsio napuchniete ;/ i teraz rozkminiam cyz to infekcja czy moze wirusek fasolki
-
nick nieaktualny
-
ehhh - musze nidlugo sie zbierac...;/ a tak mi sie nie chce ze siok ale jak bede wracac musze kupic kawał miecha - najlepiej karkówki i upiec - bo moj wczoraj chodzil i mi smecil ze takie to dobre bylo jak ostatnio zrobilam - a skoro on tak juz smeci to jest znak ze chce