PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciukipaulinadorota wrote:Ja też miałam takie "parcie" na cip...,taki nacisk jakby..i co..beta 9,więc coś w tym musi być.Chyba nie wierzę,ze beta urosnie.
zeby jednak urosla
daj znac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane -beta 60,1-jestem w ciąży!!!!!!!!!!! Po roku starań
nick nieaktualny, Ania_84, nick nieaktualny, Veri, Zielony_Domek, Kamila X, Adabi, nick nieaktualny, Malinka23x, Sanpod, Lena_drugie podejście, Daga121222, Abcdeka lubią tę wiadomość
paulinadorota -
nick nieaktualny
-
A jeśli chodzi o objawy przed @ to mogę opisać moje doświadczenia z pierwszej ciąży. Mianowicie, przed pierwszą ciążą miałam stymulację CLO po ponad roku starań naturalnych. Dzień po tym jak dostałam zastrzyk z Pregnylu na pęknięcie pęcherzyka, zaczęły mnie kłuć jajniki, przede wszystkim ten, z którego była owulka i tak przez ok 2 dni jeszcze. Potem cisza i po 7 dniach od owu zaczęło mi się robić słabo i zaczęło mnie boleć i ciągnąć podbrzusze, a 10 dnia w nocy dostałam biegunki. Tego samego ranka zrobiłam test i wyszła bladziutka druga kreska
Poleciałam odrazu na bete i wszystko się potwierdziło. Teraz w obecnym cyklu mam podobne objawy, z tym że teraz działała natura, bez leków i stymulacji, więc pozostaje mi wierzyć, że organizm się ogarnął i się udało... 
Pozdrawiam wszystkie starające się kobietki, jak i te, którym się już udało

Dolegliwości trochę mam, nadzieję również