PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/e4a2c341ee34.jpg.html
Dziewczyny to jest ten test z rana, czy kreska testowa może być tak na środku? Widzicie to czy znów mi oczy figle płatają? To jest jakiś test firmy heltes 🤷♀️
Po czasie sobie zerknęłam na wysuszony test i wydaje mi się, że ta wyschnieta testowa właśnie jest tak na środku. I patrze na zdjęcia z rana a tam faktycznie na środku coś jest 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2021, 15:16
-
Wjedzma wrote:Karola ja tu odświeżam ciągle forum i czekam na wieści od Ciebie
Tedka a Ty w końcu siknęłaś na ten test?
A daj spokój, nie siknęłam, bo do pracy musiałam jechać (na co dzień pracuję z domu). Teraz już wróciłam, ale nie ma sensu sikać popołudniowym sikiem. Zasikam jutro rano
Aczkolwiek nie spodziewam się cudów bo brzuch daje lekkie takie stłumione bóle i bolą mnie sutki jak po nich przejeżdżam.
A jeszcze Wam powiem z czystej ciekawości
Ogólnie nie mierzę temperatury - kiedyś mierzyłam, ale nie wiem czy termometr kijowy, czy ja nie umiem (choć godzina ta sama, zaraz po wstaniu itp itd). Ale wczoraj popołudniu zmierzyłam sobie - myślę, aaa dobra jak mam 37 to cały dzień a nie tylko rano no i miałam 37,14st.C.
Dzisiaj rano mierzę - 36,70stC.
Japitole. Jutro rano też zmierzę ciekawe czy będzie z grubsza równy poziom.
A od nowego cyklu zaczynam znowu mierzyć.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Wjedzma wrote:https://naforum.zapodaj.net/e4a2c341ee34.jpg.html
Dziewczyny to jest ten test z rana, czy kreska testowa może być tak na środku? Widzicie to czy znów mi oczy figle płatają? To jest jakiś test firmy heltes 🤷♀️
Po czasie sobie zerknęłam na wysuszony test i wydaje mi się, że ta wyschnieta testowa właśnie jest tak na środku. I patrze na zdjęcia z rana a tam faktycznie na środku coś jest 🤣
No ja nic nie widzę ;/ ale może ja jestem jakaś ślepa jak inne koleżanki widzą, a ja nic. Nie sugeruj się może lepsza fota będzie z lampą, wtedy może wybije ten kolorek ?Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wjedzma kochanie nie patrz na test później niż te 5 minut kreska testowa lubi się wybarwiać (zazwyczaj na szaro jeśli to wybarwienie fabryczne). Siknij jutro na świeżo i wyślij fotę na świeżo ✊✊
Tedka odrazu dawaj znać ja już od 6 zazwyczaj nie śpię 🤣✊✊
KarolaK czekamy cały czas
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Wjedzma kochanie nie patrz na test później niż te 5 minut
Na fotce jest świeżutki test w ciągu 5 min od zrobienia tylko chodzi mi że jak zerknęłam na suchy to ta testowa faktycznie była tak bliżej środka i przez to spojrzałam na zdjęcie i zobaczyłam COŚ. Za dużo analizuje, ten typ tak ma 🤣 -
Felinka94 wrote:Wjedzma kochanie nie patrz na test później niż te 5 minut kreska testowa lubi się wybarwiać (zazwyczaj na szaro jeśli to wybarwienie fabryczne). Siknij jutro na świeżo i wyślij fotę na świeżo ✊✊
Tedka odrazu dawaj znać ja już od 6 zazwyczaj nie śpię 🤣✊✊
KarolaK czekamy cały czas
Dam znać, dam, pewno ok 8 może nawet wrzuce fotkę, jak będzie co i jeśli będę potrafiłaStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
KarolaK wrote:Tedka trzymam kciuki:)
A ja nadal w niepewności tracę resztki nadziei xD już 18:30 a wyników jak nie było tak nie ma a myślałam że taka jedna beta to będzie szybciutko!
A o której robiłaś? Z samego rana? Moze popołudniowe robią na późny wieczór albo jutroStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Karola nadal nic? 😳😳 Matko jedyna 🤦🏻♀️
Tedka najlepiej wrzuć na stronę " zapodaj na forum", tam wygeneruje Ci się link który wklejasz tu w wątek i my klikając na niego widzimy foto 🙃🙃
Wjedzma to koniecznie powtórz jutro
U mnie testy owu negatywne 😒 więc chyba dupa będzie z tego cyklu.Tedka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wjedzma z tego wszystkiego zapomniałam powiedzieć że czekam na twój jutrzejszy teścik
Felinka 94 ja to tym testom owu średnio ufam zresztą nawet 2 ginekologow mi powiedziało że często pacjentkom figle plataja i się stresują niepotrzebnie bo wynik negatywny a często oszukany
A próbowałaś monitoringu owulacji u ginekologa? Ja jeśli dziś wyjdzie negatywny to w tym miesiącu będę próbować chodzić na taki monitoring na USGWjedzma lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zastanawia mnie jedno od 3dpo mam wodnisty śluz o mlevznym zabarwieniu, jest nierozciągliwy czasem aż czuję że mnie zalewa..podobnie miałam na tydzień przed owulacja do praktycznie jej przypuszczanego rozpoczęcia później bym lepki później jeden dzień kremowy i teraz znowu taki rzadszy ... zastanawiam się o co chodzi..Zawsze gęsty bialy książkowy.. wodnisty to przecież w 1 fazie cyklu.. 🤔🤔🙄
-
KarolaK wrote:Wjedzma z tego wszystkiego zapomniałam powiedzieć że czekam na twój jutrzejszy teścik
Felinka 94 ja to tym testom owu średnio ufam zresztą nawet 2 ginekologow mi powiedziało że często pacjentkom figle plataja i się stresują niepotrzebnie bo wynik negatywny a często oszukany
A próbowałaś monitoringu owulacji u ginekologa? Ja jeśli dziś wyjdzie negatywny to w tym miesiącu będę próbować chodzić na taki monitoring na USG
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.