PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Oni duphaston często przepisują "na W razie czego" ja też dostałam 🤔
Jejku jak ja bym chciała już wiedzieć czy mój Kropuś faktycznie jest z nami 🥺🥺🥺 tak mnie ten lekarz wybił z równowagi że się chyba zamęczę przez ten tydzień 😭Monia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Pęcherzyk już jest, przy nim się tworzy coś , Jezu nie pamiętam nazwy z nerwów! Coś zarodkowe. OMG no nie przypomnę sobie 🙈 pokazywał mi to właśnie koło tego pęcherzyka, ale to tylko chwilę mgnęło więc na zdjęciu chyba tego nie ma..
Duphaston dostałam bo jajeczko przykelilo się nisko, niedaleko wyjścia do szyjki macicy w sensie w macicy ale no niedaleko ujścia i dostałam żeby tam został 😅
Muszę uważać bo te 3 tygodnie są zagrożone, przez to że się nisko przykleił... A potem mówi że to bez znaczenia bo i tak się rozrośnie po całej macicy. No cóż zostaje mi po prostu uważać wkleje zaraz wam zdjęcie. Mogłam poczekać tydzień i już bym widziała tego swojego kropka, ale zdrugiej strony bym nie wiedziała o ryzyku poronienia. Muszę być dobrej myśli.... Jako nie wyszłam z wizyty szczęśliwa ale też nie załamana... EhFelinka94 lubi tę wiadomość
-
Monia01 wrote:Pęcherzyk już jest, przy nim się tworzy coś , Jezu nie pamiętam nazwy z nerwów! Coś zarodkowe. OMG no nie przypomnę sobie 🙈 pokazywał mi to właśnie koło tego pęcherzyka, ale to tylko chwilę mgnęło więc na zdjęciu chyba tego nie ma..
Duphaston dostałam bo jajeczko przykelilo się nisko, niedaleko wyjścia do szyjki macicy w sensie w macicy ale no niedaleko ujścia i dostałam żeby tam został 😅
Muszę uważać bo te 3 tygodnie są zagrożone, przez to że się nisko przykleił... A potem mówi że to bez znaczenia bo i tak się rozrośnie po całej macicy. No cóż zostaje mi po prostu uważać wkleje zaraz wam zdjęcie. Mogłam poczekać tydzień i już bym widziała tego swojego kropka, ale zdrugiej strony bym nie wiedziała o ryzyku poronienia. Muszę być dobrej myśli.... Jako nie wyszłam z wizyty szczęśliwa ale też nie załamana... EhMonia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Masz rację, to mnie pociesza, że wiem i że muszę uważać. Ale no jednak jest stres wiadomo.. tak mój zadowolony ale trochę kręci nosem że za wcześnie poszłam bo już się nastawił na kropka 🙈
Wklejam wam zdjęcie: https://zapodaj.net/9e70f535e9896.jpg.html 😇Wjedzma, Kraszixp lubią tę wiadomość
-
Monia01 wrote:Masz rację, to mnie pociesza, że wiem i że muszę uważać. Ale no jednak jest stres wiadomo.. tak mój zadowolony ale trochę kręci nosem że za wcześnie poszłam bo już się nastawił na kropka 🙈
Wklejam wam zdjęcie: https://zapodaj.net/9e70f535e9896.jpg.html 😇
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Niech rośnie duże i zdrowe
Monia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Monia a z usg który tydzień?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ojoj ja mam tylko pęcherzyk, u was lepiej widać ☺️ gratulacje i wy się martwicie? Ja tu całkiem spokojna siedzę mimo samego pęcherzyka ❤️ a na wizytę muszę czekać 20 dni 😁dziwne jest to że ja nic nie dostałam, bo oni nie zatrzymują wczesnej ciąży jak ma być to się utrzyma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2022, 21:44
Monia01 lubi tę wiadomość
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
31.12.2021 beta HCG 724,500
29.12.2021 beta HCG 301,100
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
Felinka94 wrote:Oni duphaston często przepisują "na W razie czego" ja też dostałam 🤔
Jejku jak ja bym chciała już wiedzieć czy mój Kropuś faktycznie jest z nami 🥺🥺🥺 tak mnie ten lekarz wybił z równowagi że się chyba zamęczę przez ten tydzień 😭
Felinka spokojnie, zobaczysz że będzie dobrze. Ja też mam taką sytuację co ty. Ale mój lekarz po prostu ładniej obrał to w słowa... Powiedział że za tydzień zobaczę a nie że trzeba się przygotować na wszystko... -
Monia01 wrote:Z USG 5 😂 sam liczył kilka razy jak mówię do niego że wiem keidy była owulacja. Jemu według obliczeń też wyszedł 6 tydzień tak jak z mojej miesiączki ale zobaczył na USG i mówi 5 🙈😂
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyKraszixp wrote:Ojoj ja mam tylko pęcherzyk, u was lepiej widać ☺️ gratulacje i wy się martwicie? Ja tu całkiem spokojna siedzę mimo samego pęcherzyka ❤️ a na wizytę muszę czekać 20 dni 😁dziwne jest to że ja nic nie dostałam, bo oni nie zatrzymują wczesnej ciąży jak ma być to się utrzyma
Kraszixp duphaston pomaga zarodkowi się zagnieździć więc lepiej, że go przepisują. Ja też go dostałam przy samym pęcherzyku i po 2 tygodniach pojawił się kropek. Może spróbuj u innego lekarza go dostać. Nie chcę tutaj snuć czarnych wizji ale on by na pewno pomógł a nie zaszkodził ❤️Kraszixp lubi tę wiadomość
-
Natka23 wrote:Kraszixp duphaston pomaga zarodkowi się zagnieździć więc lepiej, że go przepisują. Ja też go dostałam przy samym pęcherzyku i po 2 tygodniach pojawił się kropek. Może spróbuj u innego lekarza go dostać. Nie chcę tutaj snuć czarnych wizji ale on by na pewno pomógł a nie zaszkodził ❤️
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyFelinka94 wrote:Ja właśnie się zastanawiam czy iść za tydzień czy może faktycznie za 2
Na wątku w oczekiwaniu na owulację - testy owulacyjne ci odpisałam🙂. Lepiej poczekaj te 2 tygodnie. Duphaston dłużej podziała, pomoże zarodkowi się zagnieździć dobrze i ogólnie go wesprze. I ominie cię stres jakby zarodek jeszcze się nie pojawił i znów trzeba by czekać na wizytę. Ja jak miałam pusty pęcherzyk to dostałam duphaston na 2 tygodnie i potem na wizytę. Jak poszłam po tych 2 tygodniach to byłam w pełnym 8 TC i zarodek był widoczny 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2022, 22:37
Felinka94, Monia01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikaaaa wrote:Teraz ja się boję czy nie za pozno idę na pierwszą wizytę 🙄🙄 mam za 2 tyg i to będzie 6 tydzień.
Nika ja miałam pełny 6 TC jak był widoczny sam pęcherzyk ciążowy. A 8 TC gdy zobaczyłam zarodek. Więc na pewno nie będzie za późno u ciebie 🙂Nikaaaa lubi tę wiadomość
-
Nikaaaa wrote:Teraz ja się boję czy nie za pozno idę na pierwszą wizytę 🙄🙄 mam za 2 tyg i to będzie 6 tydzień.
Nikaaaa lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.