PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak o skurczach mówił, że to normalne i kazał brać magnez ponoć pomoże
A co do badań to akurat ja mam tyle dobrze, że mama mi załatwia po znajomości u lekarza mojego rodzinnego że badania za darmo które będę mogła zrobić zrobię, bo wystawi mi rodzinny skierowanie swoje na te badania. Więc tutaj tragedii nie ma, jeśli miałabym robić to za kasę to podejrzewam że trochę pieniędzy by popłynęło...
A co do snów, to tak miałam dziwne ale ich nie pamiętam 😂
A dzisiaj śniło mi się, że urodziłam dziecko, chłopczyka. Zajmowałam się nim, bardzo przyjemny sen. Czułam jakby to był jakiś proroczy sen. Ale to się okaże -
nick nieaktualnyMonia01 wrote:Tak o skurczach mówił, że to normalne i kazał brać magnez ponoć pomoże
A co do badań to akurat ja mam tyle dobrze, że mama mi załatwia po znajomości u lekarza mojego rodzinnego że badania za darmo które będę mogła zrobić zrobię, bo wystawi mi rodzinny skierowanie swoje na te badania. Więc tutaj tragedii nie ma, jeśli miałabym robić to za kasę to podejrzewam że trochę pieniędzy by popłynęło...
A co do snów, to tak miałam dziwne ale ich nie pamiętam 😂
A dzisiaj śniło mi się, że urodziłam dziecko, chłopczyka. Zajmowałam się nim, bardzo przyjemny sen. Czułam jakby to był jakiś proroczy sen. Ale to się okaże
Super sen 😀Monia01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak samopoczucie dziś? Odpoczywacie czy jakieś odwiedzinki? ☺️ Mi będzie ciężko, odwożę mamę i rodzeństwo Oj będzie smutno samemu i dzieci znów będą same (rodzeństwo 5 i 7 lat)
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
31.12.2021 beta HCG 724,500
29.12.2021 beta HCG 301,100
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
Ja miałam chęć na spacer ale u nas co chwilę deszcz śnieg i grad na zmianę więc chyba sobie daruje 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Monia ja też biorę magnez taki dość mocny i faktycznie że skurcze ustały 🤔
Krasz masz nas, pamiętajMonia01, Kraszixp lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
W sumie, od wczoraj jak wzięłam magnez u dupka to dzisiaj też już nie mam tych skurczy. Może te skurcze były bo progesteron mam mały? Pamiętacie jak mówiłam, że mi spadł. Nie badałam już potem jak mi spadł bo nie chciałam się stresować. Albo przez magnez albo przez duphaston mi ustępują. Tylko nie wiem czy nie boli mnie przez dupka głowa... Dzisiaj wstałam to głową kwadratowa. A wcześniej nic nie bolała
-
Monia01 wrote:W sumie, od wczoraj jak wzięłam magnez u dupka to dzisiaj też już nie mam tych skurczy. Może te skurcze były bo progesteron mam mały? Pamiętacie jak mówiłam, że mi spadł. Nie badałam już potem jak mi spadł bo nie chciałam się stresować. Albo przez magnez albo przez duphaston mi ustępują. Tylko nie wiem czy nie boli mnie przez dupka głowa... Dzisiaj wstałam to głową kwadratowa. A wcześniej nic nie bolała
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Monia01 wrote:Przeczytałam właśnie, że ból głowy jest skutkiem ubocznym i jak sobie radzić z takim bólem głowy? Paracetamolu brać nie chce, a nawet nie mam w domu. Wodę pije żeby może ciśnienie zbić, więcej pomysłów nie mam
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Monia01 wrote:Czyli tak jak ja. No cóż
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Natka23 wrote:Tak i można w spokoju cieszyć się bąbelkiem 😀. To czekamy na zarodeczek moniczkowy 😀❤️. Będzie też felinkowy ❤️. Same ciąże na tej grupie, cieszę się bardzo dziewczyny waszym szczęściem 😀
Poczytuje Was i wspieram 🔥🎊🍀Felinka94, Paulon lubią tę wiadomość
-
Monia01 wrote:A masz może mdłości po tym dupku? Bo nie wiem czy to od ciąży samej w sobie czy od dupka.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Mi w ogóle objawy ustały. Cycki przestają boleć. Zastanawiam się czy beta nie zaczęła spadać.. 🥺
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Mi w ogóle objawy ustały. Cycki przestają boleć. Zastanawiam się czy beta nie zaczęła spadać.. 🥺
Felinka spokojnie, mnie cycki pobolewaja, już nie tak bardzo jak na początku.
Czytałam, że organizm zaakceptował rozwijająca się ciążę i to ponoć dlatego.... Więc generalnie nie ma się o co martwić, bo każdy organizm jest inny. Teraz Ci przeszło a za tydzień wróci z podwójną siłą.
Też miałam takie myśli co ty, ale lekarz wczoraj nic nie mówił co by wskazywało że jest źle, a wręcz że jest dobrze. Jesteśmy w takiej samej sytuacji wiec spokojnie kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2022, 21:59
-
nick nieaktualny