PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
W poniedziałek mam wizytę u ginekologa w związku z monitorowaniem owulacji - to będzie mój 7 dpo. Ma sprawdzić czy pęcherzyk na pewno pękł (obstawiam, że tak, bo w dniu owulacji skręciło mnie z ostrego bólu, nie trwał długo ale mocno). Czy jest szansa, że jeśli doszło do zapłodnienia będzie widział jakaś różnice? Wiadomo, na usg widać coś dopiero w 5-6 tygodniu ale może coś się zmienia?
-
Natka23 wrote:Felinka będą gorsze dni. Ale jesteś silną, dzielną i mądrą kobietką i napewno znajdziesz swój własny sposób na kryzysowe sytuacje ❤️. W szpitalu pielęgniarki ci pomogą, podadzą maleństwo do karmienia i w innych sytuacjach też wesprą. Nie jesteś sama, masz rodzinę ❤️. A do szpitala i tak byś musiała dojeżdżać i też by pieniądze na to szły. Dasz radę ❤️
Oczywiście że to ogarnę tylko nie odrazu 🙄
Aypis 7dpo to bardzo krótko na jakiekolwiek zmiany... Może macica będzie rozpulchniona ale to tak na prawdę i na okres może też być rozpulchniona. Nawet na test to zdecydowanie za wcześnieNatka23 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Dziękuję ❤️ No właśnie najgorsze jest to że po prostu nie wiem co mnie czeka, ale już się uspokoiłam. Melisa też pomogła 😅
Oczywiście że to ogarnę tylko nie odrazu 🙄
Aypis 7dpo to bardzo krótko na jakiekolwiek zmiany... Może macica będzie rozpulchniona ale to tak na prawdę i na okres może też być rozpulchniona. Nawet na test to zdecydowanie za wcześnie
Z testami nawet nie ryzykuje, nie będę się denerwować tak szybko 😅 ale właśnie zastanawiało mnie czy coś zobaczy. Grunt, żeby ten pęcherzyk był pęknięty, bo miał tez podejrzenie, że nie pękają. 🙄 -
Aypis wrote:Z testami nawet nie ryzykuje, nie będę się denerwować tak szybko 😅 ale właśnie zastanawiało mnie czy coś zobaczy. Grunt, żeby ten pęcherzyk był pęknięty, bo miał tez podejrzenie, że nie pękają. 🙄
Aypis lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Kochane zastanawia mnie to moje usg, wiem który pęcherzyk jest tym ciążowym, ale co z resztą? Gin nic nie mówił, a kobiety w rodzinie śmieją się że czworaczki 🤣🤣
https://zapodaj.net/f48937913d350.jpg.html
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
31.12.2021 beta HCG 724,500
29.12.2021 beta HCG 301,100
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
https://zapodaj.net/99d6a48adaa40.jpg.html
Cześć wszystkim ! U mnie taka sytuacja. Dziś lekki 2 godzinny 'okres' ? Sama nie wiem jak to nazwać trochę brązu trochę różu trochę czerwieni..na razie sucho.. za tydzień mam lyzeczkowanie i biopsje zaplanowana dlatego testuję.. zdjęcie wyostrzone bo nie łapał kresek ale na żywo są widoczne..nie nakręcam się bo od miesiąca jestem na toralnym luzie jeśli chodzi o ten temat a tak jak wyżej pisałam testy robione ze względu na lyzeczkowanie No i trochę zastanowił mnie ten poranny okres (powinnam go właśnie dostać w okolicach tych dni- mam nie regularne )
Tempki nie mierzyłam w tym cyklu bo tak jak mówię odpuściłam..I mimo że z moim starym mamy źle wyniki i są bardzo małe szanse na co kolwiek to i tak nie wiem co o tym myśleć.. -
Krasz ja też Ci nie powiem aczkolwiek u mnie był jeden a nie 4 😅😅
Doris może to biochem?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Doris no pewnie ze jest sens, jak masz mieć zabieg za tydzień a testy wychodzą pozytywne. Plamienia się zdarzają w ciąży i czasem są mylone wręcz z okresem. Tutaj tylko beta i przyrost Ci powie czy to ciąża czy biochem czy oszukańce (w co wątpię)
-
Felinka94 wrote:Krasz ja też Ci nie powiem aczkolwiek u mnie był jeden a nie 4 😅😅
Doris może to biochem? -
Wjedzma wrote:Doris no pewnie ze jest sens, jak masz mieć zabieg za tydzień a testy wychodzą pozytywne. Plamienia się zdarzają w ciąży i czasem są mylone wręcz z okresem. Tutaj tylko beta i przyrost Ci powie czy to ciąża czy biochem czy oszukańce (w co wątpię)
-
Hej !
Moje cykle przeważnie mają 31-34dni.
Od 3 miesięcy przeciągają się nawet i do 36 dni ( stres, przeziębienie itp.)
W 31dniu cyklu pojawiło się plamienie, pomyślałam ok- zaczyna się miesiączka. Okazało się, że plamienie skończyło się w przeciągu kilku godzin ( dosłownie kilka kropel na podpasce. Nigdy wcześniej plamienia nie miałam. Tak zaczynała się miesiączka , która za każdym razem jest dość obfita .
W 33dc test ciążowy negatywny.
Dzisiaj (34dc) zauważyłam biały kremowy, dość intensywny śluz .
Nigdy przed miesiączką aż tak nie zwróciło to mojej uwagi . Nie wytrzymałam , zrobiłam ponownie wieczorem test - nadal negatywny 😔
Od kilku dni mam lekkie pobolewanie podbrzusza, jajników, oczywiście spodziewałam się, że to przed miesiączką i to plamienie szczerze mówiąc mnie strasznie zaskoczyło . Od razu pomyślałam, że to plamienie implantacyjne, ale te negatywne testy...
Co o tym myślicie ? 😌