PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:Niekoniecznie musiał wyczuć - jak byłam w ciąży robiłam test o czułości chyba 25 a robiłam w 34 dniu cyklu i ledwo było widać
Ale skoro Asha coś tam widzi...
-
nick nieaktualnyCykle mam zawsze 28-29 dniowe. Owulacja była w tym miesiącu później bo około 18 dc , czyli to był około 11-12 lipca. w tamtym tygodniu mialam dziwne plamki krwi na bieliźnie i po stosunku z mężem lekko zabarwiony krwia śluz..
dziś jest mój 31dc. a nadal leciutko plamię. -
Nelly1507 wrote:Cykle mam zawsze 28-29 dniowe. Owulacja była w tym miesiącu później bo około 18 dc , czyli to był około 11-12 lipca. w tamtym tygodniu mialam dziwne plamki krwi na bieliźnie i po stosunku z mężem lekko zabarwiony krwia śluz..
dziś jest mój 31dc. a nadal leciutko plamię.albo progesteron
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 08:04
-
malu wrote:Asha, po ciuchu gratuluję! Cieszyłam się z tych owulacyjnych jak głupia, bo od przyszłego miesiąca miałam brać Clo. A teraz chyba nie będzie potrzebne.
-
sylvia007 wrote:Dlatego napisałam mógł, a nie musiał
Ale skoro Asha coś tam widzi...
-
Nelly1507 wrote:Cykle mam zawsze 28-29 dniowe. Owulacja była w tym miesiącu później bo około 18 dc , czyli to był około 11-12 lipca. w tamtym tygodniu mialam dziwne plamki krwi na bieliźnie i po stosunku z mężem lekko zabarwiony krwia śluz..
dziś jest mój 31dc. a nadal leciutko plamię. -
nick nieaktualnyAle co progesteron ?
Robiłam badania ze 2 miesiące temu i zaskakująco dobry mialam własnie progesteron ...
Dziewczyny podejrzewam , że to po prostu zaczyna się okres a ja głupia się nastawiam ;(
Asha tak w ogóle to fajnie , że cos tam się pokazałoale jeszcze nie gratuluje
choć trzymam kciuki
oby chociaż Tobie się kochana udało
-
Nelly1507 wrote:Ale co progesteron ?
Robiłam badania ze 2 miesiące temu i zaskakująco dobry mialam własnie progesteron ...
Dziewczyny podejrzewam , że to po prostu zaczyna się okres a ja głupia się nastawiam ;(
Asha tak w ogóle to fajnie , że cos tam się pokazałoale jeszcze nie gratuluje
choć trzymam kciuki
oby chociaż Tobie się kochana udało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Gratuluję 2 kresek.
U mnie po pozytywnych emocjach załamka...
zobacz jaki duzy spadek ja mialam, ty masz teraz podobny
i po tym dopiero test wyjdzie, nie smutaj bedzie dobrze, to dopiero 7 dpo
wszystko przed toba
MalaCzarna, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Mozliwe ze dopiero masz zagniezdzenie dzisiaj kochana
zobacz jaki duzy spadek ja mialam, ty masz teraz podobny
i po tym dopiero test wyjdzie, nie smutaj bedzie dobrze, to dopiero 7 dpo
wszystko przed toba
-
nick nieaktualny