PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też czekam :)m co ma być to będzie
Jedyny powód dla którego chciałabym to właśnie w tym cyklu - to fakt , że 3 osoby maja w lipcu święto swoje ja już miałam , mój tata i mój mąż będzie mieć 29 lipca ia tak bym chciała mu dać prezent
i tyle ;p no ale zobaczymy jak narazie myśli , że mam okres -
Nelly1507 wrote:Ja też czekam :)m co ma być to będzie
Jedyny powód dla którego chciałabym to właśnie w tym cyklu - to fakt , że 3 osoby maja w lipcu święto swoje ja już miałam , mój tata i mój mąż będzie mieć 29 lipca ia tak bym chciała mu dać prezent
i tyle ;p no ale zobaczymy jak narazie myśli , że mam okres
spryciula;)
-
Malu - wszystkiego NAJ z okazji rocznicy, a przede wszystkim aby był ten upragniony kropek, a na pewno będzie!
Asha - oby druga kreseczka zrobiła się wyraźniejsza Trzymam kciuki
MalaCzarna - spokojnie, nie załamuj się, mnie te testy pepino nie przekonują... i tak na prawdę do póki @ nie ma jest nadzieja Trzymam kciuki za kropeczka
Klaudia90 - GRATULUJĘ! Spokojnej ciąży!
A ja... nie mierzyłam temp - brak termo... ale pospałam za to do 8:30
Asha, malu, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
Malu Wszystkiego Naajj! :*
Ja dzis nie zrobilam testu.. balam sie.. ale okresu dalej nie ma i brzuch nie boli..
Ale dzis mam szczesliwy dzien!!! Wlasnie dostalam wiadomosc ze byc moze bedziemy mieli nowe mieszkanie, 3 pokojowe.. ) brakuje jeszcze tylko fasolkii ! ... chybs jutro zrobie ten test..Asha, malu, Iza75, Justinka lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Malu Wszystkiego Naajj! :*
Ja dzis nie zrobilam testu.. balam sie.. ale okresu dalej nie ma i brzuch nie boli..
Ale dzis mam szczesliwy dzien!!! Wlasnie dostalam wiadomosc ze byc moze bedziemy mieli nowe mieszkanie, 3 pokojowe.. ) brakuje jeszcze tylko fasolkii ! ... chybs jutro zrobie ten test..Iza75, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Malu Wszystkiego Naajj! :*
Ale dzis mam szczesliwy dzien!!! Wlasnie dostalam wiadomosc ze byc moze bedziemy mieli nowe mieszkanie, 3 pokojowe.. ) brakuje jeszcze tylko fasolkii ! ... chybs jutro zrobie ten test..
Rudzia to wspaniale!:
To już fasolka może się pojawićRudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ale dzis mam szczesliwy dzien!!! Wlasnie dostalam wiadomosc ze byc moze bedziemy mieli nowe mieszkanie, 3 pokojowe.. ) brakuje jeszcze tylko fasolkii ! ... chybs jutro zrobie ten test..
Super! My jak wprowadziliśmy się do swojego M i stwierdziliśmy że najwyższa pora o nowego lokatora to od razu zaskoczyło więc trzymam kciuki i za Was!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Chcialabym zeby jutro test wyszedl pozytywny ale pewnie nic z tego..
Chociaz mialam plamienia i bole niby po owulacji gdzies miedzy 7 a 12 dniem po owulacji.. no i wczoraj plamienia i przedwczoraj.. a dzis juz spokoj.. hmm.. ale tempetatura nadal niska.. -
Justinka wrote:Super! My jak wprowadziliśmy się do swojego M i stwierdziliśmy że najwyższa pora o nowego lokatora to od razu zaskoczyło więc trzymam kciuki i za Was!
Moja znajoma podobnie, jak tylko stwierdziła, że bezpiecznie się czuje , że już domek w budowie, to też zaraz fasolka i wprowadzą się już jako spełniona rodzinka:) a więc Rudzia....
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaka tam spryciula ;p po prostu wole go nie nastawiać bo wiem , że by po cichu liczył , że sie udało .. a tak myśli , że jest okres ;p rozczarowania nie będzie chociaż z jego strony ... ja jakoś to przeżyję, po raz kolejny .
Na razie wkurzają mnie fałszywe alarmy , że coś już tam mam na bieliźnie i latam co chwila patrzec czy to okres.
Pozatym chyba zaczyna mi się zapalenie pęcherza , bo ciągle sikam ;/ nie pije dużo a sikam i sikam ;/
Nie wspomne już , że potwornie mi gorąco ;/ mimo, że u nas dzis chłodno i pada.
No i pieczenie tak jakby jajników ;/ -
Dziewczyny, Klaudii bardzo gratuluję i po cichu zazdroszczę!
Sporo się tu zadziało. Przede wszystkim nie załamujcie się ,Czarna wiem, że rozczrowanie i smutek totalny, ale naprawde może być za wcześnie, a sama mówiłaś, że te testy Pepino potrafią być mylne. Także słuchaj się dziewczyn, że to mogło być dopiero zagnieżdzenie i się nie poddawaj, miej nadzieję i wierz, że się uda, bo to ważne.
Asha teraz pora żeby Twój cień cienia cienia też ciemniał. Trzymam kciuki !
Reszcie dziewczyn, które nie testowały i którym wyszedł na razie negatyw nadal mocno kibicuje. Póki nie ma @ mimo wszystko jest szansa. Wszystkim nam życzę zieloności na tych wykresach i spokojnej, szczęsliwej, pięknej ciąży. Żebyśmy mogły się nią wyjątkowo cieszyć, wszystkie już mamusie, mamy aniołków i te które zostaną mamami po raz pierwszy. Tak więc odpoczywajcie, świętujcie rocznice z mężem i przeprowadzajcie się do większych fajniejszych mieszkań ! Na pewno będą fasolinki.
Ja to jak na szpilkach tylko z jedną myślą, żeby małpiszon nie przyszedł, żeby nie przyszedł. O jak bym chciała... Za tydzień zatestować (niecały ;p) i zobaczyć piękne dwie kreski wyraźne, bo te cienie to strasznie stresujące są - wiem bo sama to miałam. Ściskam Was wszystkie !Rudzia, malu, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ale produkujecie. Nie nadażam czytać. A co tam praca poczeka chwilkę.
Czarna nie możesz się załamać. Ja w tamtym cyklu się tak mocno nakręciłam że omal depresji nie dostałam jak @ przyłaziła a przyłaziła 3 dni i zdecydować się nie mogła. Nasz stres wpływa bardzo niekorzystnie, więc trzeba być silnym. Asha trzymam kciuki i za resztę dziewczyn oczywiście też. -
Mam do Was pytanie z innej beczki. Wg mnie moja owu powinna być nd, pn ew. wt. Dzisiaj moja szyjka jest mega wysoko i jest dość mocno otwarta - jeszcze tak nie była, ale jest twarda. Test owu pewnie wyjdzie negatyw. W pn-wt będę na szkoleniu więc byłabym szczęśliwa owulując wcześniej. Co myślicie? Czy mogę już mieć owu mimo że szyjka jest twarda? Jak zmięknie to się zamknie pewnie i śluzu już nie będzie ładnego.
-
nick nieaktualnyA ja .. może to głupie.. ale czuje , że To to .. teraz w tym cyklu, że sie udało. Jakos mi tak w głowie. Ale jestem spokojna i czekam na dalszy ciąg wydarzeń dziwne uczucia mną targają jak nigdy dotąd.
Może intuicja ? ... zobaczymyIza75 lubi tę wiadomość
-
nadrobiłam straty i wszystko przeczytałam- jesteście bardzo aktywne, a ja w pracy ukradkiem podczytuje. Syliwa super wieści, Asha- wielka nadzieja się rodzi
Pozazrościłam wam i chyba nie wytrzymam i jutro zatestuje. Jakbyście miały ochote to zerknijcie na moj wykres, i oceńcie
pozderki