PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:Malu - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :* może będzie spóźniony prezent w postaci 2 kreseczek
Ja już nie patrze kto z moich znajomych jest w ciąży , bo bym zwariowała. Może kiedyś przyjdzie czas na mnie -
nick nieaktualnywiesz może i tak , ale kobieta to przeżywa , że cos jest z nia nie tak i w ogóle. Pozatym mentalność ludzi jest jaka jest ... Jesteśmy z męzem po ślubie 9 mcy i już są domysły , że jeszcze nie ma dziecka... Masakra ;/ I to od strony męża , bo moja rodzina jest normalna i się nie wcina we wszystko . A niestety moja teściowa chcialaby wszystko wiedziec i uważa się za najmądrzejsza ;/ a w rzeczywistości to... aa nie będę mówiła.
-
nick nieaktualnyMalu na Ciebie też przyjdzie czas :* Spokojnie:) nie masz się co załamywać ciesz się dniem , życiem , chwilą a zobaczysz będzie dobrze
To , że kuzynka urodziła - jej szczęscie , które Ty też bedziesz miała może juz niedługo
Życzę Ci tego z całego serca :*
malu lubi tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:wiesz może i tak , ale kobieta to przeżywa , że cos jest z nia nie tak i w ogóle. Pozatym mentalność ludzi jest jaka jest ... Jesteśmy z męzem po ślubie 9 mcy i już są domysły , że jeszcze nie ma dziecka... Masakra ;/ I to od strony męża , bo moja rodzina jest normalna i się nie wcina we wszystko . A niestety moja teściowa chcialaby wszystko wiedziec i uważa się za najmądrzejsza ;/ a w rzeczywistości to... aa nie będę mówiła.