PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy któraś z Was w pierwszych tygodniach ciąży miała wędrujące ciągniecie dołu brzucha i pleców. O ciąży wiem tak na prawdę od wczoraj b-hcg z dziś 18,3. Bardzo się boje ze znów biochemiczna i przyjdzie 🙈.26.09.2019 - Franio 💙
06.12.2023 - Staś 💙
28.03.2024 - ⏸️
11.04.2024 - b-hcg 3474
13.04.2024 - b-hcg 5397
15.04.2024 - pęcherzyk żółtkowy 0,34 brak zarodka
23.04.2024 - 6+5 jest ❤️ -
anita_pe wrote:Dziewczyny czy któraś z Was w pierwszych tygodniach ciąży miała wędrujące ciągniecie dołu brzucha i pleców. O ciąży wiem tak na prawdę od wczoraj b-hcg z dziś 18,3. Bardzo się boje ze znów biochemiczna i przyjdzie 🙈.
-
Aga.f wrote:Tak, ból brzucha, ciagniecie to normalne, macica się rozciąga
Zawsze mam tak przed okresem i mam mega obawy26.09.2019 - Franio 💙
06.12.2023 - Staś 💙
28.03.2024 - ⏸️
11.04.2024 - b-hcg 3474
13.04.2024 - b-hcg 5397
15.04.2024 - pęcherzyk żółtkowy 0,34 brak zarodka
23.04.2024 - 6+5 jest ❤️ -
Dziewczyny czy któraś z Was przy implantacji miała na prawdę silny ból w dole brzucha (nie wiem czy nie silniejszy jak przy okresie) i kłucie w jajniku, taka jakby szpile? To już trwa od 5 dni, od 5 dpo a dziś jest 10dpo. Do tego wymioty, zazwyczaj rano i potem po południu. Temperatura rano przed wstaniem z łóżka 36.8, ale w ciągu dnia 37.2. Jest mi aż gorąco. Martwi mnie ten silny ból, w poprzednim cyklu miałam identyczne i była cb. W tym cyklu od owulacji biorę duphaston 2xdziennie. Testy negatywne wciąż...♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
09.01.2023 wyciągnięcie spirali Mirena
03.2023 cb
03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
13.04.2023 jajnik wygojony, została tylko blizna
08.2023 kolejna cb -
Hej, mam cykle 32 dniowe, owulacja testem 24 taka jak kontrolna a w sobote duzo ciemniejsza, wieczorem ❤️. Teraz jestem 4dpo, od dnia owulacji tak jakby ćmi lekko podbrzusze… narazie nic wiecej. Testuje za tydzien 10dpo testem o czulosci 10mIU . Zobaczymy czy na swieta bedzie suprise:)
Wena123, kasiastaxo lubią tę wiadomość
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
Soldier-Woman wrote:Hej, mam cykle 32 dniowe, owulacja testem 24 taka jak kontrolna a w sobote duzo ciemniejsza, wieczorem ❤️. Teraz jestem 4dpo, od dnia owulacji tak jakby ćmi lekko podbrzusze… narazie nic wiecej. Testuje za tydzien 10dpo testem o czulosci 10mIU . Zobaczymy czy na swieta bedzie suprise:)
I jak u Ciebie sytuacja? Ja miałam ovu dzień po Tobie. U mnie wszystko sie wyjaśniło trzy godziny po negatywnym teście- 🐒. Dzisiaj 2dc 😏🤷♀️👰♀️ '91
✅️ AMH - 3.26
✅️ FSH, LH, TSH, estradiol, testosteron, prolaktyna i inne
09.23 ? - HSG 🫣
🤵♂️ '83
✅️ 67.21 mln/ml
✅️ 88.05% ruchome
👇 3% morfologia
💪 walka o pierwsze maleństwo
⏰️ 05.2020 / bez zabezpieczeń
⏰️ 02.2022 / intensywne starania
⚕️02.2023 / Program kompleksowej ochrony zdrowia prokreacyjnego NFZ
📍Poznań -
Evvee27 wrote:Ja przy pierwszej ciąży miałam okropna zgagę 😳
-
Hej dziewczyny jestem 9 dpo. Od owulacji ciągły ból jajników dużo śluzu było jak do tej pory myślałam że wreszcie coś jest na rzeczy jednak dzisiaj śluz zamienił się w kremowo wodnisty i strasznie mnie to jakoś dobiło. Drugi cykl stymulowany letrazolem od 16 DC biorę luteinę jeszcze dwa dni i odstawiam. Ale czy ktoś może jednak miał taki śluz i okazało się że jednak była ciąża ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2023, 12:20
-
Ropuszka wrote:Hej dziewczyny jestem 9 dpo. Od owulacji ciągły ból jajników dużo śluzu było jak do tej pory myślałam że wreszcie coś jest na rzeczy jednak dzisiaj śluz zamienił się w kremowo wodnisty i strasznie mnie to jakoś dobiło. Drugi cykl stymulowany letrazolem od 16 DC biorę luteinę jeszcze dwa dni i odstawiam. Ale czy ktoś może jednak miał taki śluz i okazało się że jednak była ciąża ?
-
No właśnie do wczoraj miałam mega dużo białego śluzu a dziś się zmienił... Piersi nie bolą mnie jak zawsze przed okresem tylko ćmią trochę... Ale brzuch od owulacji cały czas w od jakiś paru dni jakbym mnie ciągnęło w pochwie przepraszam za dosłowność... No i senna jestem jak nigdy ale to może być też przez pogodę
-
Ropuszka wrote:No właśnie do wczoraj miałam mega dużo białego śluzu a dziś się zmienił... Piersi nie bolą mnie jak zawsze przed okresem tylko ćmią trochę... Ale brzuch od owulacji cały czas w od jakiś paru dni jakbym mnie ciągnęło w pochwie przepraszam za dosłowność... No i senna jestem jak nigdy ale to może być też przez pogodę
-
Ropuszka wrote:No i tak jutro muszę zrobić test ponowny bo jutro powinnam odstawić luteinę tak się denerwuje że szok. Oby to było to.
Dziekuje za Twoje odpowiedzi ☺️
W innym wątku widziałam Twoje testy więc za Ciebie też trzymam mocno kciuki ☺️
ja w tym Miesiącu się poddaje 🥴