PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:Czekaj czekaj, czyli jesy znacznie lepiej ! Jeju trzymam mocno kciuki 🥹🥹🥹
Ja jutro okres ale mnie zbiera .. robiłam dziś znów test z nadzieja ze coś soe pojawi ale biało 😳
A Evvee, jak nie w tym cyklu,to kolejny się uda :* wiosna coraz większymi krokami u nas,więc jesteś już coraz bliżej,bocian musi przylecieć
-
U mnie 25 dzien cyklu, 10dpo. Dzisiaj nie testowałam (bo mój mi schował testy 😂), ból podbrzusza od 2 dni non stop, przedwczoraj i wczoraj klucie w obu jajnikach, wodnisty śluz i mocny ból piersi od owulacji. Cykle mam miedzy 28 a 30 dni. Jutro zatestuję znowu.. zobaczymy.
-
Madeline wrote:Tak,jest znacznie lepiej, dziękuję ♥️ ostatnio miałam betę 18,31 i próg 2,2 i to był biochem, nieuciągnęłam. A teraz to wygląda obiecująco,dzięki za kciuki Wasze,bo na pewno mocno pomogły:)))
A Evvee, jak nie w tym cyklu,to kolejny się uda :* wiosna coraz większymi krokami u nas,więc jesteś już coraz bliżej,bocian musi przyleciećMadeline lubi tę wiadomość
-
Avonid wrote:U mnie 25 dzien cyklu, 10dpo. Dzisiaj nie testowałam (bo mój mi schował testy 😂), ból podbrzusza od 2 dni non stop, przedwczoraj i wczoraj klucie w obu jajnikach, wodnisty śluz i mocny ból piersi od owulacji. Cykle mam miedzy 28 a 30 dni. Jutro zatestuję znowu.. zobaczymy.
-
Evvee27 wrote:Cieszę się jakbym to ja była Tobą Haha ❤️❤️
Ropuszka,to obie jutro będziemy czekać w napięciu,trzymam za Ciebie też kciuki 🍀(tym wolnym,którym miejsca wkłucia nie będę trzymać) Będę wysyłać dobre fluidy o poranku, myślami z Tobą przy swoim pobraniu ☺️ -
Madeline wrote:Kochana jesteś ☺️ Ja mam nadzieję, że się nie cieszyłam za mocno i się to nie rozleci. Dam znać jutro po Becie.
Ropuszka,to obie jutro będziemy czekać w napięciu,trzymam za Ciebie też kciuki 🍀(tym wolnym,którym miejsca wkłucia nie będę trzymać) Będę wysyłać dobre fluidy o poranku, myślami z Tobą przy swoim pobraniu ☺️
Niestety u mnie ten cykl przepadł, zalało mnie @ -
Madeline wrote:Kochana jesteś ☺️ Ja mam nadzieję, że się nie cieszyłam za mocno i się to nie rozleci. Dam znać jutro po Becie.
Ropuszka,to obie jutro będziemy czekać w napięciu,trzymam za Ciebie też kciuki 🍀(tym wolnym,którym miejsca wkłucia nie będę trzymać) Będę wysyłać dobre fluidy o poranku, myślami z Tobą przy swoim pobraniu ☺️
Madeline kochana jesteś dziękuję ☺️ również jestem z Tobą i oby beta pięknie przyrastała 🥰 -
11. Ja wiem ze jeszcze czas ale trochu mnie to przytłacza. Za bardzo się tymi objawami nastawiłam.. po pierwszym cyklu takich prawdziwych starań złapałam ogromnego doła. Potem unikałam nastawiania się. Teraz te dolegliwości były, są tak inne że zrobilam sobie za dużą nadzieję..
-
Avonid wrote:11. Ja wiem ze jeszcze czas ale trochu mnie to przytłacza. Za bardzo się tymi objawami nastawiłam.. po pierwszym cyklu takich prawdziwych starań złapałam ogromnego doła. Potem unikałam nastawiania się. Teraz te dolegliwości były, są tak inne że zrobilam sobie za dużą nadzieję..