PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Avonid wrote:Wyniki do 20 powinny być, ja cos czuje ze z moim szczęściem to @ przyjdzie przed wynikami 😅😂
Avonid lubi tę wiadomość
-
Ropuszka wrote:Avonid daj znać oczywiście i trzymam mocno kciuki ☺️
Lorena tak ja miałam ciałko krwotoczne i w następnym cyklu nie było po nim śladu więc nie denerwuj się to nic złego.
Aga dziękuję Ci ślicznie i tfu tfu aby nie zapeszyc ☺️
Z tym śluzem to praktycznie wszystko wyglądało u mnie tak samo tylko przed spodziewana małpa zmienił się na wodnisto kremowy 😉 -
Hejka Dziewczyny !
Jestem tu nowa. Z partnerem zaczęliśmy starania o dziecko. Cykle mam 25 dniowe. Za 5 dni ma pojawiać się @... Jednak liczę na to że ona nie nadejdzie bardzo bolą mnie piersi sa spuchnięta i pojawiają się niebieskie żyłki ( mam mały biust ). Nie wytrzymałam i zrobiłam test niestety negatywny. Czy jest to wgl możliwe aby się udało za pierwszym razem. Przeczytałam wszystkie wpisy i już sama nie wiem co mam myśleć 🤷.Ona 24
On 24
Razem od 1.02.2017r.
⛪ 14.07.2023 r.
2 cs
25.05. ⏸️
30.05. Tłuściutkie ⏸️
Wizyta 12.06 🤞
"Zawsze trzeba mieć nadzieje" -
Dostałam wyniki wszystkich badań.. d3 praktycznie nie mam 🤦♀️ reszta wskazuje na długotrwały stres, w którym zgadzam się że jestem i przed którym nie mogę uciec. Nic wskazującego na stan zapalny organizu.. powiedzcie mi czy jest szansa że problem z nqwracającymi infekcjami powoduje wlasnie stres?
-
Pimpuś wrote:Niestety nie wiem kiedy dokładnie miałam owulację coś pomiędzy 17 a 20 kwietnia sama już nie wiem 🤷
Pimpuś lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny …
Jestem tu nowa, staramy się o drugiego malucha od października:) w lutym CB, w marcu na bank coś się działo bo miałam wszytskie objawów - dreszcze, uderzenia gorąca, bóle jajników itp
W tym miesiacu to mój 25 dc, miesiączki mam 33-35 dni owulacja Ok 17-19 dzień wg testów owulacyjnych ale robiłam je piereszy raz 🙈 oczywiście już mam uderzenia gorąca, dreszcze, pobolewa mnie brzuch… zapobiegawczo wzięłam duphaston z racji tej CB … najgorzej jest mi czekac te kolejne dni na testy - w sumie chciałam się wygadać🙉 wiem ze głupota robić wcześniej niż tego 30 dc ale znam siebie bo testów mam cała szufladę 😵💫 czy wy tez robicie nałogowo testy wiedząc ze to przecież bez sensu/za wczesnie żeby mogło mieć jakikolwiek sens? -
Neverfull wrote:Hej Dziewczyny …
Jestem tu nowa, staramy się o drugiego malucha od października:) w lutym CB, w marcu na bank coś się działo bo miałam wszytskie objawów - dreszcze, uderzenia gorąca, bóle jajników itp
W tym miesiacu to mój 25 dc, miesiączki mam 33-35 dni owulacja Ok 17-19 dzień wg testów owulacyjnych ale robiłam je piereszy raz 🙈 oczywiście już mam uderzenia gorąca, dreszcze, pobolewa mnie brzuch… zapobiegawczo wzięłam duphaston z racji tej CB … najgorzej jest mi czekac te kolejne dni na testy - w sumie chciałam się wygadać🙉 wiem ze głupota robić wcześniej niż tego 30 dc ale znam siebie bo testów mam cała szufladę 😵💫 czy wy tez robicie nałogowo testy wiedząc ze to przecież bez sensu/za wczesnie żeby mogło mieć jakikolwiek sens?
Tak 😅 ja zdecydowanie nałogowo robię testy i tez jestem z tych niecierpliwych. Teraz cały cykl przede mną a ja juz myślę o tym ze nie mogę doczekać się sprawdzania kolejnego miesiąca. Z tym że w moim przypadku dziala to na mnie destrukcyjnie. Cieszę się, że w kwietniu zrobilam betę przynajmniej okres mnie nie zaskoczył i przeszłam to ciut lepiej.
-
Hej dziewczyny, od wczoraj wieczora bardzo boli mnie brzuch w podbrzuszu( najbardziej czuje kłucie prawego jajnika) czasami mam mdłości ale robiłam już 3 testy i nic, negatywne. Jutro ma być miesiączka ale nic się na nią nie zapowiada zbytnio. Brzuch mnie boli tak jakbym już miała 2-3 dzień jej.
A śluz jasny kremowy. Piersi są troszeczkę tkliwe.
Czy to mogłaby być ciąża ?
-
Jagoda2222 wrote:Hej dziewczyny, od wczoraj wieczora bardzo boli mnie brzuch w podbrzuszu( najbardziej czuje kłucie prawego jajnika) czasami mam mdłości ale robiłam już 3 testy i nic, negatywne. Jutro ma być miesiączka ale nic się na nią nie zapowiada zbytnio. Brzuch mnie boli tak jakbym już miała 2-3 dzień jej.
A śluz jasny kremowy. Piersi są troszeczkę tkliwe.
Czy to mogłaby być ciąża ? -
Evvee27 wrote:Nie wydaje mi się , po prostu zaczyna się nowy cykl powoli
Jak rozpoznać czy to okres czy ciąża, kiedy wszystkie objawy mogą oznaczać i jedno i drugie 😅? Tu podłączam się do grona niecierpliwych, testy codziennie, szukam objawów których nie ma, ale w sumie czuję się tak samo jak w każdym nieudanym cyklu... Dziś 10 dpo, temperatura ciągle powyżej 37 st., ale test wyszedł negatywny i już nie liczę na nic więcej ciekawa jestem, jak to jest, kiedy się udaje, znam historie, że niektóre kobiety błyskawicznie czują, wiedzą, że są w ciąży. Miała tak któraś?👩'92
👨'88
💒 04.06.22
19.12.23 ⏸ - czekamy na Janka 💙 -
Leikram wrote:Jak rozpoznać czy to okres czy ciąża, kiedy wszystkie objawy mogą oznaczać i jedno i drugie 😅? Tu podłączam się do grona niecierpliwych, testy codziennie, szukam objawów których nie ma, ale w sumie czuję się tak samo jak w każdym nieudanym cyklu... Dziś 10 dpo, temperatura ciągle powyżej 37 st., ale test wyszedł negatywny i już nie liczę na nic więcej ciekawa jestem, jak to jest, kiedy się udaje, znam historie, że niektóre kobiety błyskawicznie czują, wiedzą, że są w ciąży. Miała tak któraś?
Spokojnie 10 dpo całkiem wcześnie, poczekaj do 14 dpo nawet , masz pewność owulacji ?
No ja przy pierwszej ciąży czułam ze coś jest nie tak , myślałam ze mam infekcje bakteryjna dlatego mi się okres spóźnia i miałam zamiast śluzu takie grudki jakby ścięte białko jajka w jajecznicy 😜 -
Evvee27 wrote:Śluz raczej jest takim pewniakiem, ale mogę się mylić bo lekarzem nie jestem
Spokojnie 10 dpo całkiem wcześnie, poczekaj do 14 dpo nawet , masz pewność owulacji ?
No ja przy pierwszej ciąży czułam ze coś jest nie tak , myślałam ze mam infekcje bakteryjna dlatego mi się okres spóźnia i miałam zamiast śluzu takie grudki jakby ścięte białko jajka w jajecznicy 😜
Monitora nie było, ale sądzę, że tak, wszystkie objawy książkowo 🤷♀️👩'92
👨'88
💒 04.06.22
19.12.23 ⏸ - czekamy na Janka 💙