PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:Miała któraś tak , ze przy szczęśliwym cyklu 5 dpo przestały was piersi bolec ? Albo zmieniła się intensywność tego bólu ? Wczoraj miałam lekkie niteczki krwi w sluzie , i mega się złe czuje od kilku dni
Śluz mam taki jak płodny tylko bardziej wpada w biały kolor / kremowy
-
Evvee27 wrote:Oby to był szczesliwy cykl 🥺[/QUOTE
Jest nadzieja 🤞Wczoraj miałam 7 dpo i popłakałam się bo mój roczny synek pogroził mi palcem a po chwili biegałam szczęśliwa😅 Po tych dziwnych zachowaniach już wczoraj byłam prawie pewna że się udalo. Ale dzisiaj już nie czuję żadnego pobolewania brzucha ani jajnikow😑 Mam tylko okropny ból głowy. Dlatego moje przeczucia nie są już tak optymistyczne jak wczoraj -
Joan31 wrote:Evvee27 wrote:Oby to był szczesliwy cykl 🥺[/QUOTE
Jest nadzieja 🤞Wczoraj miałam 7 dpo i popłakałam się bo mój roczny synek pogroził mi palcem a po chwili biegałam szczęśliwa😅 Po tych dziwnych zachowaniach już wczoraj byłam prawie pewna że się udalo. Ale dzisiaj już nie czuję żadnego pobolewania brzucha ani jajnikow😑 Mam tylko okropny ból głowy. Dlatego moje przeczucia nie są już tak optymistyczne jak wczoraj
Dziś tez nie mam żadnych objawow prócz bólu piersi i tego dziwnego śluzu .. -
Evvee27 wrote:Ooo a który to dpo ? 🥰
A jeśli mogę zapytać jaki masz śluz szyjkowy ?
10 dpo, tylko trochę się stresuje, bo dziewczyny pisały, że facelle lubi podpuszczać, a z drugiej strony miałam już po minucie ta kreskę, na tym drugim o czułości 5 również przebija jasna.
Śluz taki kremowy biały i sutki większeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2023, 11:50