X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Avonid Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2023, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra jednak policzyłam 😅 to mój 19 dc, wg aplikacji 7dpo wg mnie bardziej 5 moze nawet 4.

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2023, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    Dobra jednak policzyłam 😅 to mój 19 dc, wg aplikacji 7dpo wg mnie bardziej 5 moze nawet 4.
    Szalona jesteś 😂😂
    Daj tej wytrwałości troszkę 🥺

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2023, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Szalona jesteś 😂😂
    Daj tej wytrwałości troszkę 🥺

Debiutuje w tym dopiero 😂😂 tak mnie przeorał tamten cykl ze serio przyszło jakos naturalnie 😂

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2023, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu miałam na luzie podejść hahahahah No a już zdążyłam 2 testy zrobić i prawie całe opakowanie owulek 🤣🤣🤣

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2023, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kazałam mojemu pochować testy tak zebym nie widziała 😂 zawaliłam się robotą No i właśnie nie pilnowalam owulki. To chyba najbardziej mi pomogło bo nic nie wiem 😂 aczkolwiek musialam wrocic na forum, czułambym się źle gdybym tu nie zaglądała 😂

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2023, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    Ja kazałam mojemu pochować testy tak zebym nie widziała 😂 zawaliłam się robotą No i właśnie nie pilnowalam owulki. To chyba najbardziej mi pomogło bo nic nie wiem 😂 aczkolwiek musialam wrocic na forum, czułambym się źle gdybym tu nie zaglądała 😂
    Ja tak samo, nawet głupie pierdniecie dla mnie to objaw 🤣🤦🏼‍♀️

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 18 maja 2023, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A który masz dpo Evvee?

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    A który masz dpo Evvee?
    8 dpo 🥹

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 18 maja 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jeszcze chwilę czekania masz 😊 trzymam kciuki!

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 18 maja 2023, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj zabija jakieś przeziębienie 🤦‍♀️ nie poszlam do pracy i juz zaluje bo zaczynam za duzo myśleć 😅

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    Mnie dzisiaj zabija jakieś przeziębienie 🤦‍♀️ nie poszlam do pracy i juz zaluje bo zaczynam za duzo myśleć 😅
    Zamień się, ja dziś ciężki dzień a tak spać mi się chce ze to szok .. 9 stopni i deszcz ciagle 😩

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 18 maja 2023, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na zachodzie 16 i słoneczko. Zapraszam zapowiadają nam upały od następnego tygodnia 😁

Trzymaj się dzisiaj w takim razie, na pewno pokonasz ten ciężki dzień 😊

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    U mnie na zachodzie 16 i słoneczko. Zapraszam zapowiadają nam upały od następnego tygodnia 😁

Trzymaj się dzisiaj w takim razie, na pewno pokonasz ten ciężki dzień 😊
    U nas w górach tez od niedzieli 22 stopnie 🥹🥰
    Wszystko mnie dziś wkurza 😂

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    U nas w górach tez od niedzieli 22 stopnie 🥹🥰
    Wszystko mnie dziś wkurza 😂

Ja dzisiaj już obudziłam się wściekła 😅 I wypiłam dwie kawy i cały czas ledwo chodzę tak chce mi się spać 😊

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Ja dzisiaj już obudziłam się wściekła 😅 I wypiłam dwie kawy i cały czas ledwo chodzę tak chce mi się spać 😊
    Tez dziś myślałam ze zasnę na siedząco hahah
    I boli mnie podbrzusze 🥹

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Tez dziś myślałam ze zasnę na siedząco hahah
    I boli mnie podbrzusze 🥹
    Tez mnie boli ale tak jak na @ i nie wiem czy to nie oznacza że przyjdzie po prostu wczesniej

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Tez mnie boli ale tak jak na @ i nie wiem czy to nie oznacza że przyjdzie po prostu wczesniej
    Myślisz ? Mnie tez jak na @ już od kilku dni ..
    miałaś tak kiedyś ?

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2023, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja apka zwariowała 😂 dzisiaj nagle zmieniła mi date owulacji na wczoraj 😂 śluz mam dalej płodny lekko zabarwił się na biało ale nie możliwym jest żeby ta owulka była tak późno 😅

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2023, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    Moja apka zwariowała 😂 dzisiaj nagle zmieniła mi date owulacji na wczoraj 😂 śluz mam dalej płodny lekko zabarwił się na biało ale nie możliwym jest żeby ta owulka była tak późno 😅
    Nie robisz testów owu ? 😄

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2023, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, mówiłam - ja w tym miesiącu nie robię nic 😂 faktyko dziwnie się uklada ten sluz. Bo zazwyczaj mialam sluz plodny tylko 2/3 dni ok. 14-17dc i nara. Testy owu potwierdzały. A teraz dzien takiego sluzu mialam 12 dc, potem był lepki i po 2 dniach znowu załączył się płodny aż do teraz 🤷‍♀️ ja generalnie nie liczę na nic w tym cyklu - tzn. chciałam odpocząć i poprostu sobie ten cykl obserwować. Temperaturę mierzyłam bardzo nieregularnie bo o różnych godzinach (raz pozniej wstalam, raz zapomnialam).
    Czym dalej w ten cykl tym jednak ciekawość większa.

‹‹ 1198 1199 1200 1201 1202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ