PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Avonid wrote:Nie no, mówiłam - ja w tym miesiącu nie robię nic 😂 faktyko dziwnie się uklada ten sluz. Bo zazwyczaj mialam sluz plodny tylko 2/3 dni ok. 14-17dc i nara. Testy owu potwierdzały. A teraz dzien takiego sluzu mialam 12 dc, potem był lepki i po 2 dniach znowu załączył się płodny aż do teraz 🤷♀️ ja generalnie nie liczę na nic w tym cyklu - tzn. chciałam odpocząć i poprostu sobie ten cykl obserwować. Temperaturę mierzyłam bardzo nieregularnie bo o różnych godzinach (raz pozniej wstalam, raz zapomnialam).
Czym dalej w ten cykl tym jednak ciekawość większa.
Wiesz pocieszę Cię ze tez mam dziwny śluz w tym msc , co prawda sprawdzałam owu i wgl wiec No pilnowalam się
Mam śluz taki raz jak płodny a raz rozrzedzony biały 😂 -
Evvee27 wrote:Przepraszam ja ostatnio taka rozkojarzona jestem i mam zaniki pamięci 😂
Wiesz pocieszę Cię ze tez mam dziwny śluz w tym msc , co prawda sprawdzałam owu i wgl wiec No pilnowalam się
Mam śluz taki raz jak płodny a raz rozrzedzony biały 😂
Kiedy będziesz testować? 😁😁 -
Evvee27 wrote:Myślisz ? Mnie tez jak na @ już od kilku dni ..
miałaś tak kiedyś ?
No miałam już tak kiedyś 😑 Ale takiego dziwnego śluzu nie miałam nigdy na tym etapie bo jest zupełnie przezroczysty i jest go dosyć dużo. Dzisiaj jeszcze bolą mnie jakby jajniki jakby pachwiny. Tak miałam w ciąży. ale jakoś nie mam wielkich nadziei. -
Joan31 wrote:No miałam już tak kiedyś 😑 Ale takiego dziwnego śluzu nie miałam nigdy na tym etapie bo jest zupełnie przezroczysty i jest go dosyć dużo. Dzisiaj jeszcze bolą mnie jakby jajniki jakby pachwiny. Tak miałam w ciąży. ale jakoś nie mam wielkich nadziei.
-
Kibicuję wam bardzo ❤ i trzymam kciuki jesli jutro bedziecie testować 🥰
Ja się muszę pożalić.. jestem totalnie rozłożona.. rzadko kiedy łapie mnie przeziębienie a teraz umieram. Wczoraj caly dzień w łóżku, w piątki z reguły mam wolne ale musialam zawiezc przyjaciółkę na kastrację jej suczki wiec zwlekłam się z łóżka.. Nie było tragedii, pojechalam do mojego fizjo na bańki i umarłam... wkurzam się bo jestem na swojej działalności nie pracuję, nie zarabiam. Dobija mnie to że bardzo bym chciała a nie mogę się ruszyć z łóżka 🤦♀️Joan31 lubi tę wiadomość
-
Avonid wrote:Kibicuję wam bardzo ❤ i trzymam kciuki jesli jutro bedziecie testować 🥰
Ja się muszę pożalić.. jestem totalnie rozłożona.. rzadko kiedy łapie mnie przeziębienie a teraz umieram. Wczoraj caly dzień w łóżku, w piątki z reguły mam wolne ale musialam zawiezc przyjaciółkę na kastrację jej suczki wiec zwlekłam się z łóżka.. Nie było tragedii, pojechalam do mojego fizjo na bańki i umarłam... wkurzam się bo jestem na swojej działalności nie pracuję, nie zarabiam. Dobija mnie to że bardzo bym chciała a nie mogę się ruszyć z łóżka 🤦♀️
Kochana praca nie zając, nie ucieknie a zdrowie najważniejsze ! Tez pracuje dla siebie i wiem jak to jest ..
lecz czasem warto zluzowac troszkę 😘
Wysypało mi twarz w strach, świece się jak psia dupa po deszczu .. taki łój mam na twarzy dramat 😫
-
Avonid wrote:Kibicuję wam bardzo ❤ i trzymam kciuki jesli jutro bedziecie testować 🥰
Ja się muszę pożalić.. jestem totalnie rozłożona.. rzadko kiedy łapie mnie przeziębienie a teraz umieram. Wczoraj caly dzień w łóżku, w piątki z reguły mam wolne ale musialam zawiezc przyjaciółkę na kastrację jej suczki wiec zwlekłam się z łóżka.. Nie było tragedii, pojechalam do mojego fizjo na bańki i umarłam... wkurzam się bo jestem na swojej działalności nie pracuję, nie zarabiam. Dobija mnie to że bardzo bym chciała a nie mogę się ruszyć z łóżka 🤦♀️
Rozumiem mój maz też na działalności to też nigdy nie może się wychorowac w spokoju a wakacje też ciężko wygospodarować czas 😑 Ale musisz wylezec bo inaczej będzie jeszcze gorzej. Trzymam kciuki za szybkie zdrowienie 😊Avonid lubi tę wiadomość
-
Joan31 wrote:Dobra jutro 😊 Nie wiem czy o dokładnie tej godiznie bo mały ma gorączkę z niewiadomych przyczyn i nie wiem jaka będzie nocka😑
No chyba że spanikuje 😊
Jak będziesz miała wątpliwości to pisz , mogę podać Ci mojego instagrama w razie w ! ❤️
-
Avonid wrote:A sprawdzałaś bete wczesniej? Jakie miałaś wyniki? Mi zawsze wskazuje <0.01 albo <0.02 w zależności od labu.. może to początek początków?34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 33l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹13.08 12+6 6.5 cm akrobaty 💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹24.09 18+6 300 g modela 💙
🔹07.10 20+5 prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥