PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dzisiaj 10dpo i już też już nie wiem czy sobie wkręcam czy coś jest. Do 7 dpo bolały mnie jajniki na zmianę i bóle miesiaczkowe śluz miałam taki jakby płodny ale kremowy. od 8 dpo jakby objawy mniejsze jakieś tam czasami odczuwanie jajników lub ciągnięcia trochę bóle miesiaczkowe wczoraj miałam wzdęcie śluz nadal kremowy ale może już mniej rozciagliwy. Nie wiem może mi się wydaje teraz już. Miałam robić dzisiaj test ale się przestraszyłam i teraz to już tylko się denerwuje. Może jutro rano zrobię i będę wiedziała na czym stoje
-
Joan31 wrote:Ja mam dzisiaj 10dpo i już też już nie wiem czy sobie wkręcam czy coś jest. Do 7 dpo bolały mnie jajniki na zmianę i bóle miesiaczkowe śluz miałam taki jakby płodny ale kremowy. od 8 dpo jakby objawy mniejsze jakieś tam czasami odczuwanie jajników lub ciągnięcia trochę bóle miesiaczkowe wczoraj miałam wzdęcie śluz nadal kremowy ale może już mniej rozciagliwy. Nie wiem może mi się wydaje teraz już. Miałam robić dzisiaj test ale się przestraszyłam i teraz to już tylko się denerwuje. Może jutro rano zrobię i będę wiedziała na czym stoje
10dpo to możesz już spróbować, tylko rano z pierwszego moczu, powodzenia ☺️ -
Joan31 wrote:Ja mam dzisiaj 10dpo i już też już nie wiem czy sobie wkręcam czy coś jest. Do 7 dpo bolały mnie jajniki na zmianę i bóle miesiaczkowe śluz miałam taki jakby płodny ale kremowy. od 8 dpo jakby objawy mniejsze jakieś tam czasami odczuwanie jajników lub ciągnięcia trochę bóle miesiaczkowe wczoraj miałam wzdęcie śluz nadal kremowy ale może już mniej rozciagliwy. Nie wiem może mi się wydaje teraz już. Miałam robić dzisiaj test ale się przestraszyłam i teraz to już tylko się denerwuje. Może jutro rano zrobię i będę wiedziała na czym stoje
-
Evvee27 wrote:Ja wczoraj miałam straszny ból jajnika dziś dziwnie się czuje i mam temp 37,00 😅
6/7 dpo , apka pokazuje mi 6 ale z moich obliczeń to 7 No ale cóż dzień w te czy tamte 😅
ja mam temp 36.8 maks 37 ale przed owulacja miałam 35.8. Ja już nic nie wiem. Dam znać jak zrobię chyba że znowu wpadnę w panikę 😅 Ból jajnika jest obiecujący ja też miałam w 7 dpo 😊 -
Evvee27 wrote:Testujemy razem ? 😌
Pewnie😊Razem raźniej 😊
Dziwne to wszystko test mi wyszedł negatywny a śluz cały czas mam jak płodny tylko taki troszkę inny no nie wiem jak to opisać i dzisiaj mnie jajniki bolą. Może to wszystko się w mojej głowie roi albo może jakaś torbiel 🤔 -
Joan31 wrote:Pewnie😊Razem raźniej 😊
Dziwne to wszystko test mi wyszedł negatywny a śluz cały czas mam jak płodny tylko taki troszkę inny no nie wiem jak to opisać i dzisiaj mnie jajniki bolą. Może to wszystko się w mojej głowie roi albo może jakaś torbiel 🤔
Nigdy tak nie miałam
Poza tym boli mnie strasznie brzuch i podbrzusze , o wszystko płacze -
Ja w tym miechu zrobilam sobie totalny odwyk od oczekiwań. Poprzedni miesiąc (moze ktoras z was pamięta) i te wszystkie "pewne" objawy przeorał mnie totalnie.. mdłości, śluz, temp.. a beta <0.1 😂 w tym zapisywałam aplikacje ale nie liczę na nic.. postawiłam na fan z bzykania bez spiny i wyliczania 😅 nie mam nawet pojęcia ktory dpo jestem, mialam rozciągliwy owulacyjny śluz i na początku płodnych (określonych przez apkę) i pod koniec. Apka mowi ze 12 dc była owulacja ale chyba mnie to trochę kłamie bo nigdy tak wcześnie nie mialam 😅 obiecałam sobie ze zatestuje dopiero po dniu miesiączki jeżeli ta nie przyjdzie.. czym dalej w las tym mi trochę niecierpliwiej ale co ma być to będzie. Za was dziewczyny trzymam kciuki 💜🥳